Yeni Yıl 2 sa Bu yıl ki senden, yeni yılda ki sana tek bir şey armağan edebilseydin ona ne verirdin? HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Bu hediye ile gelecekteki senin, kendinle kurduğun bağı nasıl dönüştürmesini isterdin? Bu yıl ki senden, yeni yılda ki sana tek bir şey armağan edebilseydin ona ne verirdin? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 sa Tek şet olmayacak daha doğrusu bu üçlüdeb biri olsa yeter de artar bile, bol miktarda huzur, 3-5 milyon sterlin ve rahatlık. Bunlardan biri olsa dünyanın en mutlu veya rahat insanı olabilirdim. 1 9 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa 5 milyon sterlin az değil mi yahuu:)) Yorumla Carvel 1 sa Azla yetinen devrişşş, lafın gerisini unututm 😅 azla yetinmeyi bilirim ya 😅😅 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Ne güzel ben olsam milyar sterlin isterdim djfjf Yorumla Carvel 1 sa Fazlasında gözüm yok kxnxnx haystımın sonuna kadar idare etsin yeter kafam rahat olur 😅 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 59 dk Bişey değilmiş yahuu olur inşallah djdjf Yorumla Carvel 59 dk Tabii yanında babayı da hediye verirler galiba nzkzk Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 57 dk Eşantiyon gibi düşün djdj Yorumla Carvel 41 dk Ne kadar da güzel bir eşantiyon 😅😂 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 40 dk Dimi djdhd Yorumla
Ebru2777 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 sa Daha iyi bir ev daha iyi bir araba daha iyi bir sağlık 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 25 36 dk Yeni Yıl konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sarılırdım sadece. 1 1 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 33 dk 🤤
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 3 dk Son 5 senedir yaşadığım olayların bir kesitini yapıp her şey bitti yeniden başlıyoruz demek isterdim... 1 3 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 dk Yeni başlangıçlara o zaman ☺️ Yorumla aşkatövbelibiri 58 sn Tamam 😊😊🦋🦋 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 35 sn ☺️🌸 Yorumla
mistikkadin__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 12 dk Kokina alırdım kendime başka elden veriyor gibi ki aldım da zaten. 🤭 1 4 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 11 dk Şans getirir umarım ☺️ Yorumla mistikkadin__ 10 dk Amin cümlemize 🤭🌸 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 10 dk Bakalım benimki getirecek mi manifest ettim ☺️ Yorumla mistikkadin__ 7 dk Hadi bakalım İnşallah ☺️ Yorumla
m Tengria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 2 sa Mümkünse hiçbir şey armağan etmeyeyim de sıfırdan başlayayım her şeye 1 2 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 2 sa Peki 🙄 Yorumla m Tengria 2 sa Yorumla
Sxrys Takip Et Xper 1 Yaş: 124 2 sa Elon musk tarafından imzalanmış evlatlık alma belgesiyle beraber 5.000.000 dolar çek hediye ederdim 1 2 Yorumla Sxrys 2 sa Pek mümkün durmuyorda neyse 🙂 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 2 sa Hayaller hayatlar diyorum :)) Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Guru Yaş: 35 1 sa Abartmaya gerek yok 1milyar dolar yeter ☺️ 1 5 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Fjdjd Yorumla Sanal_Adam 1 sa Gülme 🙄Hayallerimizde sahip olalım bari 😅 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Sen olacaksın inanıyorum ben djfjf Yorumla Sanal_Adam 1 sa Gül sen gül 🙄 olurum inşallah ☺️ Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa İnşallah ☺️ Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 33 1 sa Daha çok paraaa 1 13 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Gözünüz doymadı:)) Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Paraya doyulur da gönlü güzele doyulmazmışş Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Gönlü güzel mi varmış Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Yok muymuş Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Bilmem 🙄 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Olmalı, kenarda köşede Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa İlla vardır mı diyorsunuz;)) Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Yok mudurr Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Ben bilmem. Çünkü onlar kendilerini afişe etmez. Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Sen bu bilgiye nasıl ulaştın Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Bi arkadaş söyledi 🙄 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 sa Ayağını kaldırdın mı Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa Uçtuğum için ikiside havada :)) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 59 dk Takip isteğime. geri dönmeyi planladığın zaman kabul edersin olur. mu 0 2 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 57 dk 💁♀️ Yorumla Cevap sahibi 56 dk 🤦🏻♂️ bana başka bir çıkar yol vermiyorsun çünküu üzgünüm Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 36 2 sa Ev ve araba inşallah 1 4 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 2 sa İnşallah :) Yorumla behişti89 2 sa İkisinden biri kesin ama diğeri için de çabalayacam 😊 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 2 sa Umarım her şey gönlünüzce olur :) Yorumla behişti89 2 sa teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tek şet olmayacak daha doğrusu bu üçlüdeb biri olsa yeter de artar bile, bol miktarda huzur, 3-5 milyon sterlin ve rahatlık. Bunlardan biri olsa dünyanın en mutlu veya rahat insanı olabilirdim.
5 milyon sterlin az değil mi yahuu:))
Azla yetinen devrişşş, lafın gerisini unututm 😅 azla yetinmeyi bilirim ya 😅😅
Ne güzel ben olsam milyar sterlin isterdim djfjf
Fazlasında gözüm yok kxnxnx haystımın sonuna kadar idare etsin yeter kafam rahat olur 😅
Bişey değilmiş yahuu olur inşallah djdjf
Tabii yanında babayı da hediye verirler galiba nzkzk
Eşantiyon gibi düşün djdj
Ne kadar da güzel bir eşantiyon 😅😂
Dimi djdhd
Daha iyi bir ev daha iyi bir araba daha iyi bir sağlık
Sarılırdım sadece.
🤤
Son 5 senedir yaşadığım olayların bir kesitini yapıp her şey bitti yeniden başlıyoruz demek isterdim...
Yeni başlangıçlara o zaman ☺️
Tamam 😊😊🦋🦋
☺️🌸
Kokina alırdım kendime başka elden veriyor gibi ki aldım da zaten. 🤭
Şans getirir umarım ☺️
Amin cümlemize 🤭🌸
Bakalım benimki getirecek mi manifest ettim ☺️
Hadi bakalım İnşallah ☺️
Mümkünse hiçbir şey armağan etmeyeyim de sıfırdan başlayayım her şeye
Peki 🙄
Elon musk tarafından imzalanmış evlatlık alma belgesiyle beraber 5.000.000 dolar çek hediye ederdim
Pek mümkün durmuyorda neyse 🙂
Hayaller hayatlar diyorum :))
Abartmaya gerek yok 1milyar dolar yeter ☺️
Fjdjd
Gülme 🙄
Hayallerimizde sahip olalım bari 😅
Sen olacaksın inanıyorum ben djfjf
Gül sen gül 🙄 olurum inşallah ☺️
İnşallah ☺️
Daha çok paraaa
Gözünüz doymadı:))
Paraya doyulur da gönlü güzele doyulmazmışş
Gönlü güzel mi varmış
Yok muymuş
Bilmem 🙄
Olmalı, kenarda köşede
İlla vardır mı diyorsunuz;))
Yok mudurr
Ben bilmem. Çünkü onlar kendilerini afişe etmez.
Sen bu bilgiye nasıl ulaştın
Bi arkadaş söyledi 🙄
Ayağını kaldırdın mı
Uçtuğum için ikiside havada :))
Hicbirsey istemem
Takip isteğime. geri dönmeyi planladığın zaman kabul edersin olur. mu
💁♀️
🤦🏻♂️ bana başka bir çıkar yol vermiyorsun çünküu üzgünüm
Ev ve araba inşallah
İnşallah :)
İkisinden biri kesin ama diğeri için de çabalayacam 😊
Umarım her şey gönlünüzce olur :)