Yeni Yıl Yılbaşını en ucuza nasıl kutlarım? Sevallimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yılbaşını en ucuza nasıl kutlarım Güncellemeler5 ay Arkadaslar aslında ucuza yılbaşı ağacı ve süsleri için site vs önerisi istemiştim sorum yanlış anlaşıldı Yılbaşını en ucuza nasıl kutlarım? Cevapla En Ucuz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 5 ay Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Evden çıkma otur keyfine bak zaten bizim bayramımız değil gadası 0 7 Yorumla justtmurat 5 ay Oo yıl 2026 olacak. Hâlâ yılbaşı ilr noeli aynı sanan var 🤦♂️ Yorumla nordun_gadasi 5 ay @justtmurat evet dostum biz cahiliz Yorumla justtmurat 5 ay O zaman az ötede cahilliğinle oynar mısın? Havayı bozuyorsun Yorumla nordun_gadasi 5 ay @justtmurat yorumumun altına gelmek senin saygısızlığın Yorumla justtmurat 5 ay Seni medeniyete davet ettim de sen cehaletle mutlusun madem bize bulaştırma Yorumla nordun_gadasi 5 ay @justtmurat 👍 Yorumla Sevallimsi 5 ay Gadalar sakin olun herkesin her türlü görüşüne saygımız var Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay En ucuza kutlarım dediğinde bile her şey iki üç kat misli fiyata satıyorlar 0 0 Yorumla
Ellininlikörü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Evde kutlamak yapılacak en ucuz aktivite gibi duruyor 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evinde kutlayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Biriyle buluş Hesabı erkek ödesinVeya plan yapın bungalov ev ayarlayın 0 1 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Hiç karşı tarafa hesap ödetecek biri olmadım Ortak plan yapılır Ona göre uyum sağlanır Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 5 ay Nerede kutlamak? 0 1 Yorumla Adanaaşk 5 ay 10-20 tane balon al bir kaçta mum evi süsle balonlarla masada mumlar yeterli bence. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evden çıkma otur keyfine bak zaten bizim bayramımız değil gadası
Oo yıl 2026 olacak. Hâlâ yılbaşı ilr noeli aynı sanan var 🤦♂️
@justtmurat evet dostum biz cahiliz
O zaman az ötede cahilliğinle oynar mısın? Havayı bozuyorsun
@justtmurat yorumumun altına gelmek senin saygısızlığın
Seni medeniyete davet ettim de sen cehaletle mutlusun madem bize bulaştırma
@justtmurat 👍
Gadalar sakin olun herkesin her türlü görüşüne saygımız var
En ucuza kutlarım dediğinde bile her şey iki üç kat misli fiyata satıyorlar
Evde kutlamak yapılacak en ucuz aktivite gibi duruyor
Evinde kutlayabilirsin
Biriyle buluş
Hesabı erkek ödesin
Veya plan yapın bungalov ev ayarlayın
Hiç karşı tarafa hesap ödetecek biri olmadım
Ortak plan yapılır
Ona göre uyum sağlanır
Evde yemek eğlence meydanlar
Evde yatarak
Çekirdekle.
Nerede kutlamak?
10-20 tane balon al bir kaçta mum evi süsle balonlarla masada mumlar yeterli bence.
evde oturarak :D