Yeni Yıl Matematik ve ingilizce öğretiyorum saatlik ücreti kaç yapmalıyım? Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ortalama ne kadar olmalı yeni yıl da geliyor ona göre bir fiyat söyler misiniz Matematik ve ingilizce öğretiyorum saatlik ücreti kaç yapmalıyım? Cevapla Matematik Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 6 ay Bulunduğunuz bölgeye göre fiyat belirlemek en mantıklı 0 6 Yorumla Wolfg 6 ay İstanbul Yorumla Cevap sahibi 6 ay Semt olarak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hala ders veriyor musunuz Yorumla Wolfg 6 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok şımarık bir çocuğa da ders verebilirmisiniz matematiği çok zayıf Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kimseden falan korkmuyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay oğluma yks dersi aldırıyorum fizikçi 2500tl, matematikçi çok meşhur 3500tl ama 1.5 saat 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1000 yap o zaman 😄 0 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 6 ay en az 2 bin 0 4 Yorumla Wolfg 6 ay Oha saatlik mi Yorumla DutchConnection 6 ay evet Yorumla Wolfg 6 ay Öğrencilerin maddi durumu düşük diye ben o kadar yüksek yapamıyorum yaaa 😭 Yorumla DutchConnection 6 ay o zaman 600 tl para versinler 1400 tl likte dua etsinler. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulunduğunuz bölgeye göre fiyat belirlemek en mantıklı
İstanbul
Semt olarak
Hala ders veriyor musunuz
Evet
Çok şımarık bir çocuğa da ders verebilirmisiniz matematiği çok zayıf
Kimseden falan korkmuyor
oğluma yks dersi aldırıyorum fizikçi 2500tl, matematikçi çok meşhur 3500tl ama 1.5 saat
1000 yap o zaman 😄
en az 2 bin
Oha saatlik mi
evet
Öğrencilerin maddi durumu düşük diye ben o kadar yüksek yapamıyorum yaaa 😭
o zaman 600 tl para versinler 1400 tl likte dua etsinler.
20 lira yeter