Yeni Yıl Yılbaşını kutluyor musunuz? GalatadakiSiyah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yılbaşında napıyorsunuz bakalm? Pijama terlik televizyon mu? O terlik yerine telefon olmaz mıydı ya?😅🌲 Yılbaşını kutluyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Yamaal Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 5 ay Hayır kutlamadım hiç ben genelde o gece de kuran Okur namaz kılarım 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır kutlamıyorum 2 0 Yorumla
ilkoşşg Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Kutlamıyorum iyi dilekler de bulunup sıradan bir akşam olarak geçiyor 1 1 Yorumla GalatadakiSiyah 5 ay Aynen bizde de Yorumla
xSahinM__ Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Dünya güneşin etrafında bir tur attı diye kutlama yapacak değiliz 🙂 2 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% 5 ay Saçma ve gereksiz bişey bence ne değişiyor ki ayrıca her sene geçen yılları arıyoruz 😃 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Kutlama olacak arkadaşlar ile planlar var pjama olur olmaz bilmem 😅 1 0 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay En son 2023'e girerken kutlamıştım bu sene henüz belli değil daha 2 hafta var 1 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Evdeyim işte özel bir şey yok çünkü sıradan gün 1 0 Yorumla
user137494269 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 5 ay kutlamıyorum normal bir gün gibi evde veya dışarıda oturuyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Senle geçirmeyi çok isterdim 🌷 1 1 Yorumla GalatadakiSiyah 5 ay Hımm.. 🙄 ben mi? Yok be Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Hayır kutlamıyorum her zaman neyse o şekil devam 2 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Tabi ki 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet kutluyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. kutluyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır kutlamadım hiç ben genelde o gece de kuran Okur namaz kılarım
Hayır kutlamıyorum
Kutlamıyorum iyi dilekler de bulunup sıradan bir akşam olarak geçiyor
Aynen bizde de
Dünya güneşin etrafında bir tur attı diye kutlama yapacak değiliz 🙂
Saçma ve gereksiz bişey bence ne değişiyor ki ayrıca her sene geçen yılları arıyoruz 😃
Kutlama olacak arkadaşlar ile planlar var pjama olur olmaz bilmem 😅
En son 2023'e girerken kutlamıştım bu sene henüz belli değil daha 2 hafta var
Evdeyim işte özel bir şey yok çünkü sıradan gün
kutlamıyorum normal bir gün gibi evde veya dışarıda oturuyorum
Abla esmr12 hesaplı senin resmini kullanmışlar o sen misin?
Senle geçirmeyi çok isterdim 🌷
Hımm.. 🙄 ben mi? Yok be
Hayır kutlamıyorum her zaman neyse o şekil devam
Hayır
Tabi ki
Evet kutluyorum
Kutluyorum ama evde :)
Keşke ptt olsa oteldeyim
Büyük günah zina haram
Kutlamıyorum
Kutlamiyorum
Ben kutlamıyorumm