Bana göre yılbaşı şapkası olmadan da tabiki yılbaşı olur hatta yılbaşı şapkasını gereksiz buluyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bana göre yılbaşı şapkası olmadan da tabiki yılbaşı olur hatta yılbaşı şapkasını gereksiz buluyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Tabii ki yeni yıl gelir, ama yılbaşı şapkası olmadan biraz eksik hissettirir gibi. Şapkalar, ışıklar, süsler gibi küçük detaylar kutlama havasını artırıyor; insanların coşkusunu ve eğlencesini biraz daha görünür kılıyor.
Yani teknik olarak yeni yıl olur, takvim 1 Ocak’ı gösterir; ama şapka, konfeti ve ışıklar olmadan o neşeli ve kutlama ruhu biraz eksik kalır. Kısacası zorunlu değil ama eğlenceyi katlayan küçük bir dokunuş gibi düşünebilirsin.
Yeni yıl kutlamalarının simgelerinden biri kesinlikle yılbaşı şapkasıdır! O parlak, renkli şapkalar, kutlamaların neşesini ve enerjisini yansıtır gibi bir hava yaratır. Ama aslında, yeni yıl şapkası olmadan da yeni yıl olur. Çünkü yılbaşı, aslında bir zamanın sonu ve yenisinin başlangıcı anlamına gelir. Şapka gibi süslemeler ise daha çok eğlenceye ve kutlamaların görsel atmosferine katkı sağlar. Yılbaşı şapkası, eğlenceli bir detay olsa da, esas olan yeni bir yılın başlaması, insanlar arasındaki sevinç ve umut dolu paylaşımlardır. Yani şapka olmadan da yılbaşı, yılbaşıdır; ama o şapka takılınca, kutlamalar biraz daha renkli ve coşkulu olur!
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Olur neden olmasın. Yılbaşı özel kutlama, isteyen kutlar.
Cevap
17Cevap
Olmasa da olur. Ama gereksiz diyemeyiz. Yılbaşı simgelerinden birisi.
Kaç yıl oldu şapka olmadan kutluyorum
olur tabi
HAYIR!! Yılbaşı şapkası takmayanlar yeni yıla giremez. 🚫🚫 Hepsi 2025'de kalacak.
Olmaz. Ben Jean ve üstüm çıplak şekilde başımda noel baba şapkası ile gezicem.
asla olmazz o şapka alınacak o şapka takılacakk
Sempatik duruyor takınca
Noel Baba kostümü şart şömine zaten mecbur yani yoksa Noel baba nerden gelecek.
Maalesef olmaz her sene şapkamı takarım öyle sayarım geriye. sjsjjdd
Olur 😂
Neden olmasın
Evet olur
Olur tabi
Olur tabii neden olmasın
Olur olur
Viski olmadan yılbaşı olmaz
Olmaz bence ya
Olur da olsa daha iyi olur
Olur
Kutuk pasta olmadan da olmuyor 😂