Yılbaşı gecesi dışarıya çıkacak mısınız o gece olaylar oluyor ya bazıları pandik yıyo 😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yooo çıkmıycam beni değersiz hissettiren hiçbir ortamda bulunmama
Yılbaşını da zikeyim yıl sonu da zikeyim 365 gün aynı bok
Yoo ben Müslümanı boykot ediyorum yatıp uyucam misler gibi zoruna gidenin de borusu girsin. Xjdjdjd
Benimle gelirsen çıkarız heyecanın doruğunu yaşarız
Ananla cık sen mazallah ananın heyecan yasatırlar yazık olur
Benım babam adam gıbı adam senın baban gibi değil anlarsın ya adnan zıyagıl gıbı bır baban var işte niye gucune gidiyor malı götüren goturene ruhu bile duymuyor hadı seni uyarayım dedım sende mö çıktın be dede 😂
Tamam işte babanla deden senle grupp düşübüyordur sen adam gibi adam düşünürken onlar seni arkalı önlü ikisi aynı anda sana yapacak ailen kadınlara göz takacak kadar kıskanç
Yavru kucuk emrah senı amcana dikkat et annene kayıyor. Zoruna niye gidiyor kı ahlaksız teklif sundun bende cevabını verdım bu kadar gücüne gıttıgıne gore baban belli degil 😂😂😂
Ahlaksız etmedim normal dedim ama içinde ki hayallerini nasıl dışa aktarıyorsun sen öyle canım benim fantazinlerin bitmez dikkat etse amcan sana kaldırmasın belki seni hayal ediyordur hahaha
Sen kapalı mısın doğru söyle
Benım amcam yok dede 😂 simdi iyi aile çocuğu numaraları yapma seninle ben nasıl bit heyecan yasabılırız kı aaamxxmmkkkk sen bir dedesin ben bır çıtır takma dışını sokerım senın hıyarto
Aynen aynen kesin yoktur dikkat etse pantonlarını indirmesin ayakta inceleme yapacağız derken bi bakmışsın dayın amcan deden amcan hepsinin sana kabardığını görmeyesin çok dedelere ilgin var git dedeni milli etsene adamı kimse takmıyor bari inik penisene oral yap sevinsin garip
Senin yaşın kaç söyler misin ben 27 yaşındayım
Oooooo dayı senın sülale hep birbirine kayıyor galiba hayvanlar gibi olup gidince bakalım Allaha nasıl hesap vereceksiniz kucukbas gibi birbirine kayıyor laaasn bunlar bizde akraba evliliği bıle yok tamam ben senı anladım senın amcan anana kaymjs sonra kardeşine kuzenlerin saende de zeka geriliği olduğu ıcın akraba evliliği yapmışlar eyvah durun vahim. Dikkat et bıro anana kaydıkları gibi sana da kaymasınlar aman ha
Dikkat ette büyük hayvanlar o kalın büyük şeyini sana sokup ağlamasın kendini ifade edecek yapın yok rezil halen konuşuyorsun
Hala benimle tanışmak için can atıyorsun avucunu yalarsın. Ben bu zihniyette birine selam bile vermem yuru Baska kapıya seviyesiz
Canım daha özele gelenecek kadar yapın yok ancak gizliden gizliden konuşarak zevk alıyorsun için deki fantazilerini gerçekleştirdim sapkın şeyler çok belli sende hiç bir şey konuşmadan çürüyeceksin
Ozel mi? Niye heyecanın doruklarını mj yasatacaksın 😂😂boş teneke seni
Çok şeyler yaparım emin ol yaparım normalde Erkekler sana yürür sana gel içini boşalt sapkın yasak fantazilerini anlet demez sen belli içi dolu birisin içinde çok şeyler birikmiş kapalı mısın merak ettim
Son kez söylüyorum sana benden ekmek çıkmaz neden mi 27 yasındayım tamamen bakireyim oyle herseyı yaşayıp bır orasını korumus kızlar var ya hani kendini bakıre sanan onlardan degılım degıl temas goz teması bile yapmam hal böyle olunca senın gıbı kendini bilmez biri bana boyle yorum yapamax boyle adamın lafını agızına tıkarım nerden geldiğini sasırır hıc sansın yok dostum senın ne olduğun belli. Senın gibi bırı asıl boyle birini hak edemez 40 fırın ekmek yese yıne hak edemez kapalı mıyım acık mıyım acıgım edebimle giyiniyorum bunu söylüyorum bırdaha yazma diye yıne söylüyorum. Sen beni hayal bile edemezsin şansını zorlama ben senın notunu verdım az cok nasıl bırı olduğun belli milletin kızına karısına salya akıtmayıda kes senun de anan bacın var senın anan bacına laf edince nasıl da kuduruyorsun iste oyle oluyor bende bır ananın babamın kızıyım anladın mı? Hadi simdi naş
Ben sana yürümek için sana seks yapalım demedim içini dökersin sana yürümem sanaldan ne yürüyeceğim kafan çok şeyler kuruyorsun buda seni yorar hem bakire birde bu kafayla yasak şeylere çok kendin düşersin ben demesem ne olacak
Benimle gelirsen cıkarız heyecanın dorugınu yasarız ne demek bu yorum nereye cıkıyor ha ne kafada kurması amaç belli ben hoc tanımadığım biriyle nereye çıkıyorum nasıl heyecanın doruklarını yasıyorum degıl tanımadığım biri tanıdığım biri dahil boyle bırsey diyemez laf cambazlıgını da bırak bu lafın nereye çıktığı belli u donusu yapma en sevmediğim şey u donusu yaptığın seyın arkasında dur. Neyse ne yazma bırdaha tamam hadi
Öylesine yazdım ne alaka öyle dedim diye geleceksin gelmeyececeksin biliyorm kafanda çok şeyler kurma kasma bu kadar iyi değil ama yaşına göre bakirelik yorar kaç kilosun
Laf anana dokununca niye kudurdun o zaman ananın oyle bırı olmadığını bilmiyormusun kafanda cok şeyler kurma bence hıc ıuı seyler değil 600 kiloyum napcan
Dalga geçme benle 600 nedir
Sanane ya
Ne demek bana ne 27 yaşında bakire azgını seni halan orta doğu kafasında tabuluyorsun
He he he mide meselesi napcan kendime saygım var anan da mı kendini tabulamıyprdu gelen gecenle mı oluyordu acep cok sasırıyorsun da
Aileme sürpriz yapıp yanlarına gideceğim ben benim için en güzel yılbaşı olacak 🥰
Yılbaşı gecesi dışarı mı çıkılıyor? Neler kaçırdık?
Evet çıkacağım
Evde olurum
Çıkarım büyük ihtimalle
Yakın kız arkadaşlarım bize gelecek 🤍🌸💓
Hayır çıkmayacam
Swinger partisine katılacağım
Oha lan
Niye laaan
Evde kız kıza
Evde kız kıza takılcaz
Hayır Cıkmam
Yoo cikmicam evdeyim