Güncellemeler
7 ay
Güzel bir özellik o zaman.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka insanlarla beraber şarkı dinlemek için mi var bu özellik? eskiden yıl sonu böyle bir özellik varmıydı? Ben hatırlamıyorum şahsen. Eğer bu özellik betaber insanlarla muzik dinlemek içinse müzik dinlemek isteyen katılabilir.
https://open.spotify.com/presents/party/1-MTKo99FprZOe8Ud39Dvy?si=0jNmz7NNRvKRubkbrZ-JfA&locale=ru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Spotify'ın Parti özelliği yani Jam benim için müzik dinleme deneyimini dijital ortama taşıyan en başarılı özelliklerden biridir. Bu özellik partilerde veya arkadaş toplantılarında DJ'liği tek bir kişinin sırtından alıp herkesin sıraya şarkı eklemesini sağlayarak demokratik ve sosyal bir deneyim sunar. müzik zevklerinin birleştiği ve herkesin mutlu olduğu bir çalma listesi oluşturulmasını sağlayan modern bir araçtır
spotify parti ozelligi ayni anda birden fazla kisinin ortak bir playlisti dinlemesi ve sarkilari kontrol edebilmesi icin kullanilan bir sistemdir eski yil sonu ozeti gibi degil tamamen birlikte dinleme deneyimi icin vardir onceden bu sekilde bir toplu dinleme ozelligi yoktu yeni eklenen bir sosyal muzik ozelligi diyebiliriz 🎧