Yeni Yıl Bana yılbaşı hediye alsanız ne alırdınız? ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 814 Bunun tam tersini sormuştum önceden. Şimdi buna cevap veriniz🌸💖🎀💅🏻🌺🩷✨ Güncellemeler6 ay Güncellenen Bana yılbaşı hediye alsanız ne alırdınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mesela fincan seti ya da bartak seti alabilirim ya da leopar desenli elbise mi alsam sen seversin 😄 2 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Güzel ama leopar olan her deseni sevemem, leoparına göre değişir 😂❤️ Yorumla s MFBH22 6 ay Şöyle gündelik ya da nasıl desem abiye tarzı bir şey olabilir hatta direk set şekilde ayakkabı, çanta, elbise tam olur 😄 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çok iyi 😀✨ Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Sana bir tane kar küresi ve güzel şık bir elbise alırdım ablam 😊 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🤗 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hediye seçmek de kötüyüm ama makyaj seti alırdım en iyisinden 🌸 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çok güzel 😂💖 u Barış_LonelyForever 6 ay 💖😂
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 6 ay Senin sevdiğin markada hatiri sayilir bir sekilde alışveriş çeki jdjd gönlünce harca 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Süpermiş xddd Yorumla
Leviathan_S Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Estelauder makyaj seti🥳 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ayyy eririm 😂💖 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay 1000 parçalı bir yap boz 😅Aa yok vazgectim, sonra onunla uğraşmaktan üç gün KS'ye giremezsin, ozlerizz 🥰 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Yaa 🥰🎀 Yorumla
xtraspicy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Tüm kız arkadaşlarıma her yıl kırmızı iç çamaşırı alırım ahahah sana da ondan alırım adettendirr 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Jzjjsjd tamam al bari ❤️ Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Ablam önce güzel bir guess gözlük ardından gucii marka mont ardından bakım seti 😂😂 hee bir de çelenk 1 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Hepsi çok güzel de çelenk niye ya cenazeme mi gönderiyorsun 🤣 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Yok yahu çelenk tek cezaneye gönderilmez ki 😂😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Doğru düğünlere falan da ya da açılış jsjsjs Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Hıhı ☺️☺️ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🌸🌸 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay ☺️☺️☺️ Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Çok güzel bir Pandora bileklik, sizi yansıtan charmları da barındıran. 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çok güzel ✨🌸 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Kulaklarında boynunda ve parmaklarında göz kamaştıracak güzellikte pırlantalar. 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Wuu Yorumla Ayağakalkınefendiler 6 ay Wuu ya :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🤣✨💎 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 6 ay Güzel pembe tonlarda bir pijama takımı ve yanında kocaman makyaj seti en kalitelisinden :) 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 💅🏻💅🏻 Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Makyaj seti artı güzel bir kırmızı gecelik (Uğur getirir) :)) 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Güzelmiş 🌺 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Yün içlik 🤭 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂😂😂 çok sıkıcısın jxkdkd Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay jxkdkd Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 6 ay Gloss alırdım ya da çanta 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 💖 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Makyaj seti ve elbise 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Harika Yorumla
EnesBT Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Resimde victoria secret seti var. Burada bir mesaj vermeye çalışıyor sanırım hmm🤔o yüzden sana kazak alırım, geyikli 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Yeni yıl çikolatası olabilir kabul ederseniz tabi. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 6 ay Birine durduk yerde hediye almam ama bir hediye olucaksa şık bir saat ya da bileklik olurdu 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Bir parfüm alırdım bitti gitti, zaten kokusunu beğenmez kullanmazsin. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Dubai çikolatası alalm sana 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Al kartı takıl kafana göre 🤣 1 0 Yorumla
meehmett00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Sizi tanımıyorum ki o sebep Le bir yorum yapmam inkansız tanısam sadece yılbaşı değil her vakit hediyeye boğarım 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 6 ay 3 günlük paris turu :) 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Oo✨ Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay YSL advent calendar 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Harika 🎀🎀 Yorumla Perikızı0007 6 ay 🌸🌸 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 6 ay Kırmızı çorap alırım 1 15 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Niye herkes bana kırmızı bir şey alma derdinde ya sjsjjs Yorumla ouzinyo 6 ay Yılbaşı diye olabilir mi ne istiyorsun ne alayım ksjdjk Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Olabilir xdjj ben bilmem xd Yorumla ouzinyo 6 ay Bende bilmem yılbaşında genelde iç çamaşırları filan alıyorlar bu tarz şeylerde biz öyle duyduk hep o da olmaz :D parfüm alayım :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Parfüm olur 🌺 Yorumla ouzinyo 6 ay Bencede ama erkek parfümü şaşırsın insanlar :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ayy olmaz çok güzel ama olmaz ben son derece feminenim 😂💅🏻 Yorumla ouzinyo 6 ay Feminenlikle ne alakası var ki :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Erkek parfümü kullanan kadın olur mu Yorumla ouzinyo 6 ay Olur var kullanan ben görüyorum :D Erkek kıyafeti giyeni filan Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ee işte feminen olmayan eril kadınlar onlar Yorumla ouzinyo 6 ay Öyle diyorsan öyledir :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Öyle tabi xd Yorumla ouzinyo 6 ay tamam tamam :D öyle olsun Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🎀 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Oyunda tokmak😅 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Hayır işaret kazığı eksik şu an xjssj Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Anlamayanlar olur falan. O yüzden söyleyelim HAYDAY OYUNU için. Yorumla Kırmızı8 6 ay 😅😅😅👍 Yorumla
Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Kırmızı dantelliiiii 1 3 Yorumla Kupid 6 ay Çorap Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😨 Yorumla Kupid 6 ay Hssgsggsgssgsgs Yorumla
balli_lokkma Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay icimden kumas almak gecti neden bilmiyorum 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kumaşla elbise mi diktireyim 😂🎀 Yorumla balli_lokkma 6 ay bilmem olabilir 😂 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Sana ciddili bir sephora ya da sevil kutusu hediye edilmeli 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Yanımda olsan seni tanışan ona göre seçmem daha kolay olurdu 0 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Makyaj 💄 takımı 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🥳🤩 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Patatesli börek.. 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Şeffaf gecelik. 1 3 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kırmız güller :) Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Teşekkürler gül için Yorumla Cevap sahibi 6 ay Rica ederim. Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Senin alacağın hediye seviyeyi belirler. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. oje. 1 0 Yorumla
Robin8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay İçlik 1 1 Yorumla Robin8 6 ay Dm açık değil hala Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Mesela fincan seti ya da bartak seti alabilirim ya da leopar desenli elbise mi alsam sen seversin 😄
Güzel ama leopar olan her deseni sevemem, leoparına göre değişir 😂❤️
Şöyle gündelik ya da nasıl desem abiye tarzı bir şey olabilir hatta direk set şekilde ayakkabı, çanta, elbise tam olur 😄
Çok iyi 😀✨
Sana bir tane kar küresi ve güzel şık bir elbise alırdım ablam 😊
🤗
Hediye seçmek de kötüyüm ama makyaj seti alırdım en iyisinden 🌸
Çok güzel 😂💖
💖😂
Senin sevdiğin markada hatiri sayilir bir sekilde alışveriş çeki jdjd gönlünce harca
Süpermiş xddd
Estelauder makyaj seti🥳
Ayyy eririm 😂💖
1000 parçalı bir yap boz 😅
Aa yok vazgectim, sonra onunla uğraşmaktan üç gün KS'ye giremezsin, ozlerizz 🥰
Yaa 🥰🎀
Tüm kız arkadaşlarıma her yıl kırmızı iç çamaşırı alırım ahahah sana da ondan alırım adettendirr
Jzjjsjd tamam al bari ❤️
Ablam önce güzel bir guess gözlük ardından gucii marka mont ardından bakım seti 😂😂 hee bir de çelenk
Hepsi çok güzel de çelenk niye ya cenazeme mi gönderiyorsun 🤣
Yok yahu çelenk tek cezaneye gönderilmez ki 😂😂
Doğru düğünlere falan da ya da açılış jsjsjs
Hıhı ☺️☺️
🌸🌸
☺️☺️☺️
Çok güzel bir Pandora bileklik, sizi yansıtan charmları da barındıran.
Çok güzel ✨🌸
Kulaklarında boynunda ve parmaklarında göz kamaştıracak güzellikte pırlantalar.
Wuu
Wuu ya :D
🤣✨💎
Güzel pembe tonlarda bir pijama takımı ve yanında kocaman makyaj seti en kalitelisinden :)
💅🏻💅🏻
Makyaj seti artı güzel bir kırmızı gecelik (Uğur getirir) :))
Güzelmiş 🌺
😂😂😂 çok sıkıcısın jxkdkd
jxkdkd
Gloss alırdım ya da çanta
💖
Makyaj seti ve elbise
Harika
Resimde victoria secret seti var. Burada bir mesaj vermeye çalışıyor sanırım hmm🤔o yüzden sana kazak alırım, geyikli
Yeni yıl çikolatası olabilir kabul ederseniz tabi.
Birine durduk yerde hediye almam ama bir hediye olucaksa şık bir saat ya da bileklik olurdu
Bir parfüm alırdım bitti gitti, zaten kokusunu beğenmez kullanmazsin.
Dubai çikolatası alalm sana
Al kartı takıl kafana göre 🤣
Gül Parfüm Makyaj malzemeleri
Sizi tanımıyorum ki o sebep Le bir yorum yapmam inkansız tanısam sadece yılbaşı değil her vakit hediyeye boğarım
3 günlük paris turu :)
Oo✨
YSL advent calendar
Harika 🎀🎀
🌸🌸
Kırmızı çorap alırım
Niye herkes bana kırmızı bir şey alma derdinde ya sjsjjs
Yılbaşı diye olabilir mi ne istiyorsun ne alayım ksjdjk
Olabilir xdjj ben bilmem xd
Bende bilmem yılbaşında genelde iç çamaşırları filan alıyorlar bu tarz şeylerde biz öyle duyduk hep o da olmaz :D parfüm alayım :D
Parfüm olur 🌺
Bencede ama erkek parfümü şaşırsın insanlar :D
Ayy olmaz çok güzel ama olmaz ben son derece feminenim 😂💅🏻
Feminenlikle ne alakası var ki :D
Erkek parfümü kullanan kadın olur mu
Olur var kullanan ben görüyorum :D Erkek kıyafeti giyeni filan
Ee işte feminen olmayan eril kadınlar onlar
Öyle diyorsan öyledir :D
Öyle tabi xd
tamam tamam :D öyle olsun
🎀
Oyunda tokmak😅
Hayır işaret kazığı eksik şu an xjssj
Anlamayanlar olur falan. O yüzden söyleyelim HAYDAY OYUNU için.
😅😅😅👍
Uyku ilacı 🤣
😂
Kırmızı dantelliiiii
Çorap
😨
Hssgsggsgssgsgs
icimden kumas almak gecti neden bilmiyorum
Kumaşla elbise mi diktireyim 😂🎀
bilmem olabilir 😂
Sana ciddili bir sephora ya da sevil kutusu hediye edilmeli
Yanımda olsan seni tanışan ona göre seçmem daha kolay olurdu
Bilmem ki ne seversin ne istersin ki
İnstax mini evo fotoğraf makinesi
Uzun deri bir palto. Yakışır sana 😅😂😇
Parfüm alırdım
Çeşit çeşit makyaj ürünleri ve rengarenk ojeler vb vb🙂
Makyaj seti olsun
Bere, eldiven, atkı
İhtiyacın yok ama cilt bakım seti alırım
Makyaj 💄 takımı
🥳🤩
Patatesli börek..
😂
Şeffaf gecelik.
Kırmız güller :)
Teşekkürler gül için
Rica ederim.
Senin alacağın hediye seviyeyi belirler.
kar küresi
Tırnak makası
Atkı 🤣
Kar küresi
oje.
Şemsiye.
İçlik
Dm açık değil hala
Süprizz
Jelibon
Ça ta alırdım
Siyah oje