Tecil ettirmiştim askerliğimi 2 senelikti 2026 yılbaşına kadar yani bu ay sonu tecilim bitiyor bende iptal ettirdim askerlik muayenesi olmaya gittim hastaneye sevk etti beni yarın o işlerimi yapıcam askerliğe elverişlidir kararı çıkarsa hangi zaman askere giderim Şubat mı yoksa daha uzun bi tarihte olabilir mi?
Güncellemeler
6 ay
Arkadaşlar kötü bir haberim var askerliğe elverişli değildir raporu verildi ve askere gidemiyorum
Askerlik muayenesi olduktan sonra ne zaman askere gidilir?
Benim doğuştan kalp kapakçığımda sıkıntı var kontrollu hastayım 3 yaprakçık olması gerekirken 2 yaprakçıklı kalp yapısında hafif hasar var ama ben orta yazıcam dedi riske giremem dedi bunun için elverişli değildir raporu verdi yarın heyete çıkıp onaylatıcam ama çok üzgünüm o gün ağladım hastanede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belli celp dönemleri oluyor diye biliyorum Şubat Mayıs Ağustos Kasım gibi birinden birine atar
Anladım yani en yakın döneme atar mı diye merak ettim eyvallah istiyorum ki şubatta orada olayım bitsin yazın
Anladım Yoklamayı aldığın aya göre dönemler değişiyor sanırım
Neden elverişli değilmişsin ki hayırdır
Benim doğuştan kalp kapakçığımda sıkıntı var kontrollu hastayım 3 yaprakçık olması gerekirken 2 yaprakçıklı kalp yapısında hafif hasar var ama ben orta yazıcam dedi riske giremem dedi bunun için elverişli değildir raporu verdi yarın heyete çıkıp onaylatıcam ama çok üzgünüm o gün ağladım hastanede
Aa anladım çok geçmiş olsun olsun sıkma canını vardır bunda da bir hayır
Muhtemelen şubatta gidersin
Abla sende gel çok biliyorsan
Yok ben gelemem keşke gelebilsem
şubatta gidersin