İş arkadaşımı kendinden nasıl soğutabilirim?

Olay şöyle ben yeni işe girdim bir fabrikada ilaç şişesi üretiyoruz yani paketleme işi yapıyorum iş arkadaşım var aslında arkadaşım değil sadece işte gördüğüm bir adam yaşı 35-40 benım ıse 27 neyse beni evli zannediyordu bekarım dedim çok şaşırmıştı kendisi de prodüksiyon bölümünde çalışıyor sadece işe başlamadan önce 5 dakika toplantıda görüyorum bir de arada sırada molalarda her işe başlamadan önce 5 dakika falan konuşuyorduk öyle kendim kapalıyım o adam da çok ileri görüşlü evlenmiş boşanmış çocukları var bunları benden saklıyor sürekli bana yalnız yaşıyorum diyor kapalılara karşı önyargılarım vardı ama sen çok akıllı bir kıza benziyorsun vs dıyor Bir de artık işin kötü tarafı iki tane mola hakkımız var kendisi de daha uzun süredir orada çalıştığı için Molalarını benim molalarıma göre ayarlıyor Yanıma geliyor oturuyor konuşuyor rahat değilim Her gün bir adamla ne konuşabilirim ki ustelık yemeğimi bile doğru düzgün yıyemıyorum ben bunu kendimden nasıl uzak tutabilirim açık sözlü bir kız da değilim 🙂 sürekli bana iş yerinde sıkıntılarım var mı birisini rahatsız ederse falan bana söyle diyor niyetini bilmiyorum gerçekten ama ne yapmam gerek Haftaya iş yerinin eğlencesi var yılbaşı eğlencesi bana oraya gelecek misin diyor evet gıdıcem ama Gelirsen de benim masama otur falan dedı Bana ve benim aileme çok ters bu şeyler Ailem çalışmama izin veriyor tabii ki ama yine de kendimi kötü hissediyorum

Güncellemeler
6 ay
bu adamdan nasıl kurtulabilirim
İş arkadaşımı kendinden nasıl soğutabilirim?