Nerede olup güzelce deşarj olup yeni yılı geçirmek isterdin?

Nerede olup güzelce deşarj olup yeni yılı geçirmek isterdin?

Aslında sevdiğim insanlarla olduktan sonra neresi olduğunun bir önemi de yok ama , burdaki sevdiğim arkadaş gurubu ile sapanca bungalov evlerinde bir yılbaşı gecesi geçirmek çok isterdim ve çokta keyifli olurdu
https://youtube.com/shorts/SE2H-4mi8aI?si=KNNozaTHitQSNql5Kesinlikle öyle 👍 Evet orası çok sakin güzel yer zaten , kadınlı erkekli arkadaş grubu ile gidince de çok eğlenceli olur
Benim arkadaşim geçenlerde gitti buraya ailesi ile üç günlük tatil için bu havuzlu bungolov evlerinin geceliği 5000 TL imiş
Çok memnun kalmışlar çarşıua arabayla 10 dk mesafede, imiş hatta havuzda yüzdük filan diyince, bende bu soğukta nasıl havuzda yüzdünüz ki dedim, şaşırdım , oda havuz sıcak oluyor yerden ısıtmali dedi , yazın biraz daha talep fazla olduğu için fiyat da artar illaki
Kesinlikle öyle 👍
@r_engarenkyollar bende var o bölge de kapadım satılık da aile gelmiyor hep tipi tipler
İstanbul da adam pansiyona 7 9 bin istiyor adam ultra lüx bungolow 4 5 veriyor bütün iti çakalı çekiyorlar hata olarak görüyorum bölge kalitesini düşürüyorlar
@yarallıdavsan evet haklısınız , genelde gençler tarafından daha çok tercih ediliyor ya da sevgililer tutuyor ailesiyle giden olsada bu az sayıda oluyor çünkü bir işletme örneğin kafeler daha çok genç nesili hedef alıyor ve gençlere yönelik tasarımlsr yapıyor mekanın da onları çekmek gelirini yükseltmek için
@r_engarenkyollar benim başıma neler geldi anlatsam inanmazsın müşteri bile dövdük genç istemiyorum gelmesin arkadaş çevre etrafa aşırı rahatsızlık veriyorlar hedef kitle aile olmasını istiyorsun olmuyor bölge de işsiz güçsüz adam bu işe girince dibim deki otel gecesine 15 20 bin istiyor bunlar o otelden daha lüx havuzlu jakuzili bungolow 4 5 bin verince bu modelleri çekiyor doğal olarak eskiden oteller daha seçiciydi müşteri kısmın da ülkenin terazisi kaydı artık geçen sene oldu işte ofis de oturuyorum atmış kızı bungolow az ilerim de kadını dövüyorlar ses gürültü duyunca gittim kadının ağzını burnunu kırmışlar ben o iki erkeği dövdüm zaten nasıl bir bk bastıklarını anladılar kaçıp gittiler beni dava etmiş kadın birde erkekler değil kadın etmiş hiç anlamadım gelen kitle bu modeller dünya kültür aptal cahil bir kitleye sahibiz illahi birilerin kafasını ezmeden hiç bir şey olmuyor
@yarallıdavsan ne demek istediğinizi gayet iyi anladım ve bu konuda da çok haklısiniz , gençlere yönelik her hangi bir mekan gerçekten sıkıntı ve rahatsız edici olabiliyor, ben daha geçen hafta buna benzer bir durum yaşadın , bakırköy de yemek yemek için bir yerde oturdum Kapali bahçeli bir yerdi yan masada da bir gurup kızlı erkekli gençler vardı , okadar sesli ve argo konuşuyorlardiki , birbirlerine , masalari çekişiyorlar saçma sapan hareketler yapıyorlar birbirlerine vuruyorlsr vss , hele ki bir genç kız vardı , bağıra bağıra telefon ile konuşuyor muhtemelen sevgilisi idi , Allah'ım yok böyle bir şey toplum içinde, insanlar yemek yiyor kız da nasıl küfürler ediyor ve bağırarak , bu durum beni o kadar rahatsız ettiki yemeğimi hızlıca yiyip kalktım çayımı başka yerde içtim , çünkü davranışlari toplum kurallarina tersti ve rahatsız ediciydi, ben yediğim yemekten zevk bile almadım , o hareketlere devam ettilerse muhtemelen mekan sahibi de uyarmıştir , çünkü orada çocuklu aileler de vardı , oyuzden gençlere yönelik mekanlar her zaman sıkıntı , yeni nesil bu konuda çok duyarsiz ve saygısız , ama işletmeler buna değil gelen ticari kazancı hedef alıyor ve her pislikte bu mekankarda oluyor
@r_engarenkyollar mekanın yetkilisi ilgilenmesi lazım bu durumlar ile ben öyle bir şeye izin vermem senin özgürlük alanın bir başkasının sınırına kadar bunu aileleri öğretemediyse bungolow mevsusu gibi döven sevgililerini dava etmedi beni etti polis gelince ülke kadını sapıtmış bir şey olmadı ama ben bir daha ölen bir kadın göriyim geçer giderim ilgilenmem
@yarallıdavsan ne desek boş , haklısınız 🥺😌
Yeni yıla girerken evin sıcak ortamında güzel yiyecekler yemek ve sevdiğim az ama öz insanlarla vakit geçirmek daha çok hoşuma gidiyor😊 Sıradan ve rahat olmak çok dinlendirici geliyor o esnada 🤭
Teşekkür ederim 🥇➕⭐
Eğer ülke olarak dersen Kanada, Çin, Japonya, Kore, Fransa ya da İskandinav ülkeleri, ortam olarak dersen de evimde ya da dışarıda sevdiklerimle geçirmek isterdim.❤️
artık yazılara bakmıyorsun aplam
Norveç, Bergen olsa fena olmazdı...
Teşekkürler
Cevap
5Cevap
Denize direcek bir yerde ol ak isterdim
Amerika
İstanbul'a yakın, ama şehirden uzak bir yerlerde , inşallah.
Umarım tatilde olurum kafa dinlerim , reset tuşuna basmak gerek
Norveç paris filan
Santorini
Kış tatiline kayakta olmak
İtalya'da
Paris'e gitmek isterdim miniğimle 😊
Antalya da gecirmek isterim
Barcelona
Evimdeeeğğ
Onun kollarında..
Nevşehir'e Peri bacaları'na gitmek isterdim.
amerikada
İskandinavya
Evimde geçiricem
Kaf dağında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?