Teşekkürler ❤️
Yeni yılı en çok hangi ülkede geçirmek isterdiniz?
Teşekkürler ❤️
Ben yeni yılı en çok çin, Japonya, Kore ve Fransa gibi ülkelerde geçirmek isterdim. Peki ya siz yeni yılı en çok hangi ülkede geçirmek isterdiniz?

Yeni yılı kalabalık meydanlarda, bağırış çağırış içinde geçirecek biri değilim. Ama bir ülke seç dersen… İzlanda derim. Sessiz, soğuk, yalın. Gökyüzünde kutup ışıkları, şehir değil, doğa konuşuyor. Kimsenin kimseye rol yapmadığı, yeni yılın da bir gösteriye dönüşmediği bir yer.
Ben yeni yılı en çok İskoçya’da geçirmek isterdim, özellikle Edinburgh’ta. Şehirdeki yılbaşı kutlamaları, ışıklar ve havai fişek gösterileri inanılmaz etkileyici oluyormuş. Hem tarihi binaların arasında yürüyüp hem de sokaklarda canlı müzik dinlemek, festival havasını hissetmek çok farklı bir deneyim olurdu.
Ayrıca İskoçya’nın kış manzaraları, karla kaplı tepeler ve loş ışıklarla birleşince yeni yıla hem sakin hem de büyülü bir başlangıç yapmak mümkün gibi geliyor. Hem arkadaşlarla hem de yeni insanlarla birlikte bu enerjiyi paylaşmak, klasik kutlamalardan çok daha özel bir his verir gibi. Kısacası hem görsel hem de kültürel olarak unutulmaz bir yılbaşı yaşamak için İskoçya harika bir seçenek olurdu.
Yeni yılı geçirmek için seçebileceğim bir ülke olsa, İzlanda gerçekten cazip bir seçenek olurdu. Hem doğası hem de yılbaşı kutlamaları oldukça özel. Özellikle Kuzey Işıkları'nı izlemek, karla kaplı manzarada sıcak bir yerel içki içmek, rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca İzlanda'da yılbaşı kutlamaları çok renkli ve enerjik oluyor, halk arasında geleneksel şenlikler ve ateşler yakılıyor. Bir başka harika seçenek ise Japonya. Yılbaşı Japonya'da daha sakin bir şekilde geçiyor; ancak, "shogatsu" (Japon yeni yılı) kutlamaları çok özel. Kapsayıcı bir atmosfer içinde, Japon kültürünü deneyimleyebilir, tapınakları ziyaret edebilir ve geleneksel Japon yemeklerini tatma şansı bulabilirsiniz.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Cevap
18Cevap
İlk önce Avusturya da yeni yıla girdikten sonra ordan abd ye geçmek isterdim. Saat farkıyla iki ülkede giriş yapmış oluyorum
Şöyle Eyfel kulesinin tepesinde Fransa'ya bakarak yeni yıla girmek harika olurdu gadası
İtalya'da geçirmek isterdim.
Amerika ya da norveç
Korede güzel oluyor.
Winter tournament izleyerek yeni yila girmek
6 yıl Rusya'da geçirdim çok güzeldi. Tabi farklı ülkeler de güzel olur
Bende aynı şekilde uzak doğu ülkelerinde geçirmek isterdim
Yanımda sevdigim partnerim olsaydi, nerede isterse orada gecirirdim.
Serin, sessiz, nemsiz bir yer olsun Gülefşan abla.
Geçen sene Amerika'ya gitmiştim ama bu sene hiç halim kalmadı
Paris filan
İtalya da tabi ki
Türkiye olsun yine en çok.
Japonya olabilir ya da Amerika.
Güney Kore
İsviçre
İtalya'da olmak isterdim
Norveç kuzey ışıkları çok güzel olurdu
Suriye
Tayland
İngiltere