Yeni Yıl Yeni bir yıla girerken sevdiklerinize hediye alır mısınız? Size ne alınmasını isterdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yeni yıl ve Noel ayrı şeylerdir. Yeni yılı yeni bir heyecanın başlangıcı olarak görüyorum ☺️ Yeni bir yıla girerken sevdiklerinize hediye alır mısınız? Size ne alınmasını isterdiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Pek hediye almam bana da alan olmuyor gadası 1 3 Yorumla Soran 6 ay Garibansuu 🥺 Yorumla nordun_gadasi 6 ay Öyleyim valla Yorumla Soran 6 ay 😁😁😁 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet sevdiklerime hediye alırım onlar da bana alırlar ❤️ 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Bence insan iyi niyeti ile yanında olduğunu hissettirmesi en büyük hediyedir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. fark etmez hediye alınsın istemezdim 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 6 ay Ya cok hediye sevebilen birisi değilim parasini vermeyi tercih ederim 1 2 Yorumla Soran 6 ay O zaman hediye sayılmaz ki o Yorumla nomorebets35 6 ay Ne isterse oraya saysin:) Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 6 ay Yeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. Yok almıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pek hediye almam bana da alan olmuyor gadası
Garibansuu 🥺
Öyleyim valla
😁😁😁
Evet sevdiklerime hediye alırım onlar da bana alırlar ❤️
Bence insan iyi niyeti ile yanında olduğunu hissettirmesi en büyük hediyedir
Ne kimseye alırım nede kimse bana alır
fark etmez hediye alınsın istemezdim
Ya cok hediye sevebilen birisi değilim parasini vermeyi tercih ederim