Yeni Yıl KS' de kiminle yeni yıla girmek istersiniz? Bravehrart Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Etiketler gelsin, eğlence başlasın! 🎉🎉🎉KS'de kiminle yeni yıla girmek istersiniz? #KS Hakkında Güncellemeler6 ay 🎉🎉 KS' de kiminle yeni yıla girmek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Takip listem diyeyim ama birini seçecek olursam seni seçeyim ❤️ 1 2 Yorumla Bravehrart 6 ay Girelim canım 🌹💕 Yorumla s MFBH22 6 ay ❤️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Takip listem yeterli olur. 3 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 6 ay O kendini biliyor etikete gerek yok. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Yalnız başıma gireyim daha iyi gadası 1 0 Yorumla
Kraliceleylxx Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 6 ay ChocoOrb beraber gırelım yenı yıla 💖 cam agacını suslerız 😃 3 11 Yorumla Kraliceleylxx 6 ay @ChocoOrb Yorumla u ChocoOrb 6 ay Fakir olduğumuzu niye belli ettin şimdi jsjhgf Yorumla u ChocoOrb 6 ay Girelim balım evde süsleyemediğimiz ağacı sesleriz belki 😂 Yorumla Kraliceleylxx 6 ay Yardım eden olur belkı dıye düşündüm 😂 sevabına 1 2 süs veren olursa fena mı olur Yorumla u ChocoOrb 6 ay Sesli güldüm 😂 çok güzel olur bedavaya halledeceğiz bu işi jdhg Yorumla Poyrazates26 6 ay Süs nedir ki ya kolay, 🤣🤣 Yorumla Kraliceleylxx 6 ay 😂😂 ayy bıde çerez atıstırmalık bıseylerde versınler dımı dılensek mı acaba sıtede skkjf Yorumla u ChocoOrb 6 ay Belki biletlerini de verirler piyangoyu vurduk mu sen sağa ben selamet jsjbv Yorumla Poyrazates26 6 ay Fkdkkdkdkdks ya dilenmeyin yıl bası haram zaten Yorumla Kraliceleylxx 6 ay @Poyrazates26 sen nerden çıktın ya cekıl bakıyım cık aradan Yorumla Poyrazates26 6 ay Ok Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Herkes ile ben o gün Doğum günümü kutlamak isterdim 1 4 Yorumla Bravehrart 6 ay Yılbaşında doğum gününüz mü var? Yorumla statüko 6 ay 01/01/ saat 00:15 Yorumla Bravehrart 6 ay Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun hocam 👏🏻🎉🍰 Yorumla statüko 6 ay Sağolun Çok Teşekkürler ederim herkese nice mutlu sağlıklı neşeli mutlu senelere Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay @Sosyetic_SheqiiL diye 1 üye var onunla ama bu olmayacağı kesin maalesef. 2 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Sadece baş harflerini vericem kullanıcı B, l, M, aklıma başka gelmiyor 😅🤭🌸 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Yeni yıla girerken çok uzakta olacağım. Kimsenin o kadar uzağa geleceğini sanmıyorum 😀 1 0 Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Tek girsem de olur ya da barışla viski içeriz. d 3 0 Yorumla
Sadeceinsani8 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 6 ay Ailemle ama onlarla da aram iyi değil eskisi gibi, 2026 umarım iyi geçer.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. tek basima girmek isterim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Tek olur 1 0 Yorumla
Alisedat10 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% 6 ay Sen mutlu yıllar yaz hepimiz seninle girelim😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Takip listem diyeyim ama birini seçecek olursam seni seçeyim ❤️
Girelim canım 🌹💕
❤️
Pembe gizli üyeler ile 😂
Takip listem yeterli olur.
O kendini biliyor etikete gerek yok.
Yalnız başıma gireyim daha iyi gadası
ChocoOrb beraber gırelım yenı yıla 💖 cam agacını suslerız 😃
@ChocoOrb
Fakir olduğumuzu niye belli ettin şimdi jsjhgf
Girelim balım evde süsleyemediğimiz ağacı sesleriz belki 😂
Yardım eden olur belkı dıye düşündüm 😂 sevabına 1 2 süs veren olursa fena mı olur
Sesli güldüm 😂 çok güzel olur bedavaya halledeceğiz bu işi jdhg
Süs nedir ki ya kolay, 🤣🤣
😂😂 ayy bıde çerez atıstırmalık bıseylerde versınler dımı dılensek mı acaba sıtede skkjf
Belki biletlerini de verirler piyangoyu vurduk mu sen sağa ben selamet jsjbv
Fkdkkdkdkdks ya dilenmeyin yıl bası haram zaten
@Poyrazates26 sen nerden çıktın ya cekıl bakıyım cık aradan
Ok
Herkes ile ben o gün Doğum günümü kutlamak isterdim
Yılbaşında doğum gününüz mü var?
01/01/ saat 00:15
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun hocam 👏🏻🎉🍰
Sağolun Çok Teşekkürler ederim herkese nice mutlu sağlıklı neşeli mutlu senelere
@Sosyetic_SheqiiL diye 1 üye var onunla ama bu olmayacağı kesin maalesef.
Sadece baş harflerini vericem kullanıcı B, l, M, aklıma başka gelmiyor 😅🤭🌸
Yeni yıla girerken çok uzakta olacağım. Kimsenin o kadar uzağa geleceğini sanmıyorum 😀
@ksRehber 🥳💖
Tek girsem de olur ya da barışla viski içeriz. d
Ailemle ama onlarla da aram iyi değil eskisi gibi, 2026 umarım iyi geçer..
Kimseyle
Tek başıma
tek basima girmek isterim
Tek olur
Senin ile olsam 🥰
Seninle 🩷
Helen aşkımla
Sen mutlu yıllar yaz hepimiz seninle girelim😅
Sevdiğim insanlarla.
Engelliler haricinde hepsi..
Kendimle
@nirhamm