Yeni Yıl Yeni yılda maaşına ne kadar zam alacaksın söyleyeyim mi? WalterWhite7 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Haftanın ilk günü bir etkinlik yapalım, nokta atışı tahminlerim vardır :D Yeni yılda maaşına ne kadar zam alacaksın söyleyeyim mi? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 6 ay Büyük ihtimal maaşıma zam işime zor olacak ama söyle tabi :D 1 2 Yorumla WalterWhite7 6 ay Vardır onda da bir hayır :D Yüzde 38! Yorumla Carvel 6 ay *son olacaktı :D öyledir galiba :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. işim yok. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla WalterWhite7 6 ay Sana yüzde 50. Yorumla birsuskuncicek 6 ay Güzel Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 😄 1 1 Yorumla WalterWhite7 6 ay Yüzde 35! :D Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla WalterWhite7 6 ay Yüzde 38. Yorumla
Selinawoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Oluuuurr 1 3 Yorumla WalterWhite7 6 ay Yüzde 40. Yorumla Selinawoman 6 ay Amin 😀 Yorumla WalterWhite7 6 ay Hepimiz için :D Yorumla
Mizuu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Söyle ben de merak ediyorum. 1 2 Yorumla WalterWhite7 6 ay Yüzde 35. Yorumla Mizuu 6 ay Güzel oran hadi insallah Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. soyle 1 1 Yorumla WalterWhite7 6 ay Yüzde 30. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimal maaşıma zam işime zor olacak ama söyle tabi :D
Vardır onda da bir hayır :D Yüzde 38!
*son olacaktı :D öyledir galiba :D
işim yok.
Söyle bakalım
Sana yüzde 50.
Güzel
Söyle bakalım 😄
Yüzde 35! :D