Yeni Yıl Yılbaşında sana ne alırdım söyleyim mi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yeni yıl hediyesi olarak size ne alırdım söyleyim mi?🎄🎅🎁 Güncellemeler6 ay Bana ne alırdınız '? Yılbaşında sana ne alırdım söyleyim mi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin tabi ki de 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Joker posteri 😂 u Barış_LonelyForever 6 ay oo en sevdiğim 😂🌸 ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🌺
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Ya Lütfen çok rica ediyorum aybaşı yılbaşı deyip durmayınız Statükonun doğum günü Aaaa 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Doktor ikonlu ajanda ve bardak Yorumla statüko 6 ay Çok teşekkürler zorla almış gibi olsam da... :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂rica ederim Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 6 ay Bi kaç tane Playstation oyunu alsan bana ne güzel olur… 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Olur Yorumla
Alper083408 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yılbaşı benim doğum günüme denk geliyor. Özel bir şeyler beklerdim ama yoksa da can sağlığı 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Bakım seti Yorumla Alper083408 6 ay Güzel bir şey gibi görünüyor. Sağ ol Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla Alper083408 6 ay Güncele cevap: Parfüm Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Teşekkürler 🌸 Yorumla Alper083408 6 ay Rica ederim Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Lütfen. 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Parfüm Yorumla
Şişkolettaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 6 ay Olur söyle bakalım 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Tırnak bakım seti Yorumla Şişkolettaa 6 ay Komple ful kalıcı ojeler kurutma set halinde dimi 🙄 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Evet olur 💅🏻 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım ❤️ 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Parfüm set Yorumla s MFBH22 6 ay Olur ben de sana bakım seti alayım ❤️ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Teşekkürler ❤️❤️ Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Saat de saat🥴 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Tamam saat Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Olabilir de olmayabilir de sdfsdfsdf 😂😂 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Atkı Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Olur söyle 😊 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Oyun alırdım Yorumla FiqHtShoT 6 ay Hangisi 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Bilmiyorum onu :) Yorumla FiqHtShoT 6 ay 😂😂 onun yerine blender al çok gereğim var 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Olur 😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 6 ay söyle 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Tşört Yorumla ouzinyo 6 ay Kış geldi kış of Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Yazın giyersin of Yorumla ouzinyo 6 ay Peki teşkürler 🙄 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 6 ay Söyle tabi 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Eşofman takımı Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Bak bu merakımı cezbetti söyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Saat Yorumla İflah_olmaz_adam 6 ay Oo teşekkür ederim 👍 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Söyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Tşört Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Teşekkür ederim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 6 ay Korkarak soruyorum ne alırdın? :D 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Süs eşyası Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 6 ay Ama ne? Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Aklıma gelmedi o 😂 Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 6 ay Gelince yazarsın Yorumla
Robin8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Güzel bi şey olsun.. 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Parfüm Yorumla Robin8 6 ay Hangisi Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Carolina Herrera 212 men Yorumla Robin8 6 ay Gio olsun o ne ya Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Beğenmiyosan o da yok sana Yorumla Robin8 6 ay Baksen koparırım o dilini Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Güzel bir şey almazsan söverim 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kulaklık Yorumla m Tengria 6 ay Beğenmedim, mesaj kutunu aç sövücem asdjdk Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Nankör Yorumla m Tengria 6 ay Belki canım sana sövmek istemiştir 😒 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😑🤐 Yorumla m Tengria 6 ay Mesaj kutun açık olunca haberim olsun 🫡 asdjdk Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Söyle bakalım ne alırsın 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kupa bardak Yorumla comet88 6 ay Severim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay ☕️ Yorumla comet88 6 ay 🌸🌸 Yorumla
Kraliceleylxx Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 6 ay Olur 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Küpe ve kolye seti Yorumla Kraliceleylxx 6 ay Çok severim küpe takmayı teşekkürler güzellik 🌸💖 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim ne demek 🥰🩷 Yorumla
IMrLonely Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 6 ay Olur söyle 0 7 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çarli posteri jdjd Yorumla IMrLonely 6 ay Çok sağol ya 🤣 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😀🤣🤭 tamam tamam tşört olsun Yorumla IMrLonely 6 ay O olur teşekkürler 🤣😏 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim :) Yorumla IMrLonely 6 ay Emoji yanlış oldu "🤣🫶" Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂🫶🏻 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Olur 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Deodorant ve parfüm Yorumla m ölümmeleği00 6 ay Adresi atıyorum 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😀 Yorumla
isabella181919 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 6 ay Olur 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Göz makyaj seti Yorumla isabella181919 6 ay Süperr Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay ✨ Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Söyle gelsin minnoş 😏 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Sweatshirt Yorumla Gizemlii_-Adam 6 ay Hmm tarzıma uygun Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😊 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Doldur torbanı bizim için 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Peluş maymun Yorumla
Kacmaz76 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 93% 6 ay Yalandan da olsaNe alırdın :D 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kupa bardak Yorumla Kacmaz76 6 ay olurrrrr :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂☕️ Yorumla Kacmaz76 6 ay Bekliyom hee haberin olsun :) Yorumla
u Danielll Takip Et FenomenMaster Yaş: 104 6 ay Piki söyle... 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Traş sonrası bakım seti Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Olur tabii lütfen ablam 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Meditasyon kaseti Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Yaa 😂😂 teşekkür ederim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim 😂 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay 😂😂😂 Yorumla
u чσlєnα Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 6 ay Olur tabi 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Cilt bakım seti Yorumla u чσlєnα 6 ay Güzel teşekkür ederim 🌸 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim 🌸 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Ne alırdın? 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Spor matı Yorumla Biçay 6 ay Senin için kullanacağım👍 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Güle güle kullan Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Söyle 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Fincan takımı Yorumla YecücMecüc 6 ay Güzel, bende sana o zaman makyaj 💄 takımı Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Teşekkür ederim çok güzel 😌🥰 Yorumla YecücMecüc 6 ay 🍀 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 6 ay Söyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çanta Yorumla beyzaondr350 6 ay Teşekkür ederim 🩷 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Güle güle kullan 😀🌺💓 Yorumla
siyannaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Söyle aşkımsu 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Peluş Tavşan Yorumla siyannaaa 6 ay Yuppii🥹 severim tavşanlarıTeşekkür ederim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim 😂😌🐰🩷 Yorumla
Napolyonun_Görümcesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Süle Makbileğ 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Makbule posteri 😂 Yorumla
Laviniawste Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Olur kii 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kulaklık Yorumla Laviniawste 6 ay Teşekkür ederim 🌸 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim 🌺 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Söyle bakalım 0 8 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kazak Yorumla AsilSessizlik 6 ay Vay Ankara soğuk şimdi teşekkür ederim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla AsilSessizlik 6 ay Alanya'dan geleceğim yakında burası da buz oldu Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Hmm Yorumla AsilSessizlik 6 ay Sanırım daha fazla soğuğa geliyorum Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ankara soğudu evet Yorumla AsilSessizlik 6 ay E yine yapalım yine geleceğiz aynı yerde sıkıyor belli bir zaman sonra Yorumla
izelkrsuu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Tamam söyle 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ajanda Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Olurr 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kazak Yorumla Cooldusunce 6 ay Teşekkür ederim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% 6 ay Söyle bakalım 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Toka Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Tabi ki 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Bardak Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Olur söyle 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Mum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. soyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Oyuncak bebek Yorumla Asya_2275 6 ay teşekkürler 🌸🎁 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 🌺💝 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Olur 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Anahtarlık Yorumla MassiveStroke00 6 ay Teşekkürler Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Söyle 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Kolye Yorumla m StormAngel000 6 ay Teşekkürler Yorumla
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 6 ay neeeeeee 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Çorap Yorumla jjokeface 6 ay başıma çorap örme :d Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 6 ay Tabiki 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Atkı Yorumla panzerkopfwagen 6 ay Teşekkürler mümkünse Galatasaray li olsun 👍 Yorumla
Gökbin Takip Et Xper 2 Yaş: 45 6 ay Acaba 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Cüzdan Yorumla Gökbin 6 ay 🙏 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Söyle bakalım 0 7 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Cüzdan Yorumla suskun-07 6 ay Teşekkürler Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Rica ederim Yorumla suskun-07 6 ay Ama karşılığında bende bisey alırdım Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Ne alırdınız Yorumla suskun-07 6 ay Özel biseyler🫣 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Istemem Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Söyleyebilirsin tabi ki de
Joker posteri 😂
oo en sevdiğim 😂🌸
🌺
Ya Lütfen çok rica ediyorum aybaşı yılbaşı deyip durmayınız Statükonun doğum günü Aaaa
Doktor ikonlu ajanda ve bardak
Çok teşekkürler zorla almış gibi olsam da... :D
😂rica ederim
Bi kaç tane Playstation oyunu alsan bana ne güzel olur…
Olur
Yılbaşı benim doğum günüme denk geliyor. Özel bir şeyler beklerdim ama yoksa da can sağlığı
Bakım seti
Güzel bir şey gibi görünüyor. Sağ ol
Rica ederim
Güncele cevap: Parfüm
Teşekkürler 🌸
Rica ederim
Parfüm
Olur söyle bakalım
Tırnak bakım seti
Komple ful kalıcı ojeler kurutma set halinde dimi 🙄
Evet olur 💅🏻
Söyle bakalım ❤️