Yeni Yıl Yılbaşı İçin Planlarınız Var mı? Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hayata dair planım yok boşverdim akışını bıraktım... Güncellemeler6 ay Süper soruuuu.. Yılbaşı İçin Planlarınız Var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Viskimi alır oburgun de tatil sonuçta ekstra pazar gibi düşünüyorum ben. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ama o da bana kalsın 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir planım yok 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 6 ay Planım yok, evde olurum 1 6 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Bende genelde evde oluyorum Yorumla u Luccᴀ 6 ay İnşallah yağmur da yağar, mis gibi keyif yaparız Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Yağmur yağsa tadından yenmez umarım yağar :D Yorumla u Luccᴀ 6 ay Hem de ne güzel olur, gerçi kış da kendini bir gösteremedi ama o zamana kıyak geçer diyelim 🙂 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Antalya'da yaşadığım için kış nedir bilmiyorum pek peorwğeorwğ Yorumla u Luccᴀ 6 ay Ben de öyle işte, düşüncelerin ortak yönü bu olsun Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Tatil planı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Yılbaşında otobüsüm ile yollarda olucam sanırım 😅 1 9 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Otobüs şoförü çıktı vay be kolay gelsin kaptan :D Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hostesim şöför değilim 😅 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Otobüste hostes olmaz muavinsin sen 😂 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ben öyle tanımıyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ben öyle tanımlıyorum Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay O zaman bana bi kahve hostes hanım sade olsun Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Niye gizliye aldın 😂 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Canım istiyor? 🤨 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Attığın emojiden tek kaşımı kaldırabiliyorum dedim diye cidden engelledin mi 😂 Yorumla
Polink Takip Et Xper 5 Yaş: 18 6 ay Kesin olmamakla beraber var 2 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 6 ay Planın ne Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. yok planım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Viskimi alır oburgun de tatil sonuçta ekstra pazar gibi düşünüyorum ben.
Var ama o da bana kalsın 😄
Bir planım yok
Planım yok, evde olurum
Bende genelde evde oluyorum
İnşallah yağmur da yağar, mis gibi keyif yaparız
Yağmur yağsa tadından yenmez umarım yağar :D
Hem de ne güzel olur, gerçi kış da kendini bir gösteremedi ama o zamana kıyak geçer diyelim 🙂
Antalya'da yaşadığım için kış nedir bilmiyorum pek peorwğeorwğ
Ben de öyle işte, düşüncelerin ortak yönü bu olsun
Tatil planı
Tek başına tatil düşünüyorum
Yılbaşında otobüsüm ile yollarda olucam sanırım 😅
Otobüs şoförü çıktı vay be kolay gelsin kaptan :D
Hostesim şöför değilim 😅
Otobüste hostes olmaz muavinsin sen 😂
Ben öyle tanımıyorum
Ben öyle tanımlıyorum
O zaman bana bi kahve hostes hanım sade olsun
Niye gizliye aldın 😂