Arkadaşımla wpden bişey konuşuyoduk, daha yüzümü falan görmedi bu arada ve ben normalden çok daha kilolu biriyim. Yılbaşında karşılıklı hediye yollayalım demiştik, bende tam duştan çıktım saçlarımı kurutuyorum hediyeyi hazırlarken ama çıplak şekilde, wpye bi özellik gelmişti bilen biliyodur bişeye basılı tutunca yuvarlak bi video kaydı açıyo, yanlışlıkla basılı tutmuşum ve çıplak şekilde saçlarımo kuruturken alttan bi açıdan çekilen video gönderdim yanlışlıkla, görüldüm kapalı olduğu için gördümü görmedimi bilmiyorum ama 1 dk sonra falan sildim ve o anda sohbette aktifti eminim.. Napıcam bilmiyorum çok utanıyorum engellesem mi napsam yani hiç böyle bişey yaşayan oldu mu
Şimdi o özellik Baya kullanılması zor bir özellik, nasıl elin gitti ona bastın gönderdin ki , o Kayıta basarken gönderirken de senden izin isteyip atıyor, garip KS bazen bazı olayları çözemiyorum ama geçmiş olsun.
Evet kötü bir durum ona lafım yok zaten. Ama anlayışla karşılayıp konuyu açmaz bence hiç eğer gördüyse yapacak bir şey yok engellemek yerine çok konuşmayabilirsin