Yeni Yıl KS'de yeni yılda hediye alacağınız arkadaşınız var mı? Bravehrart Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Gönderin gelsin bea 😃 🎁🎉Pamuk eller klavyeye 😃Şimdiden yeni yılınızı kutluyorum. 🎉🎁Muhteşem bir hediye 😍KS'de yeni yılda hediye alacağınız arkadaşınız var mı?#KızlarSoruyor Güncellemeler6 ay 🙏🏻🙏🏻 KS'de yeni yılda hediye alacağınız arkadaşınız var mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
KIZILİNKA Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 6 ay Kim hediye almak istemez ki 😍 1 7 Yorumla Bravehrart 6 ay Bu hediyeler benden sana gelsin kızçem 💕 Yorumla KIZILİNKA 6 ay Teşekkür ederim çokça kızçem 💖✨ Yorumla VuR-KaN 6 ay kızçem ne bu arada? Yorumla Bravehrart 6 ay Rica ederim kızçem 💕 Yorumla VuR-KaN 6 ay tam bi ma.. ll bunlar, yani cvp vermeyince, silince statü atlıyorlar göya, zihinsel maymunlar :D Yorumla KIZILİNKA 6 ay @VuR-KaN ban! Yorum gelip böyle kaba davranamazsin cevap verme zorunluluğumuz yok. Statümuz kro-magnonlardan gelme değil. He şunu da unutma kadınlara saygısızlık yaparken: siz insan değilsiniz insan oglusunuz Yorumla Bravehrart 6 ay @VuR-KaN Maymunlar cehennemi'nden gelmiş insanoğlu işte 🤦🏻♀️ Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakalım kısmet diyelim 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 6 ay Kısmet diyelim 2 4 Yorumla Bravehrart 6 ay Bu hediye benden sana gelsin mavişim. Yorumla r_engarenkyollar 6 ay Canımın içi çok teşekkür ederim 🙏🌸 almış kadar oldum düşünmen bile yeter 🥰🌹 Yorumla Bravehrart 6 ay Rica ederim ablam 💕♥️ Yorumla r_engarenkyollar 6 ay 🌹🌿🌻🌺☘️🌸🌹💐🌼🍁🌿🌾🌻🏵️ Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 6 ay Kimse yok. 3 1 Yorumla Bravehrart 6 ay Görseldeki hediye benden sana gelsin Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Yok ama alabilirim de belli olmaz benim işim. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Hayır yok isteyen olursa alırım 2 8 Yorumla Bravehrart 6 ay Görseldeki hediye benden sana gelsin. Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Ama benim de hediye almam lazım öyle olmaz Yorumla Bravehrart 6 ay Arkadaşın yok diye vermek istedim. Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Yaa teşekkür ederim. ☺️ Benim arkadaşa ihtiyacım yok ki. Hem hediyeleşmek sünnettir bende bir hediye alayım Yorumla Bravehrart 6 ay Evet, hediyeleşmek sünnettir. Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Rica ederim kimyager ☺️ Yorumla Bravehrart 6 ay Rica ederim 😄 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay ☺️☺️☺️ Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Hayır yoktur 2 6 Yorumla Bravehrart 6 ay Belki olur Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Kısmet 🤗 Yorumla Bravehrart 6 ay Kısmet 😃 Yorumla Bravehrart 6 ay KS'de arkadaşın yok, bu hediye'de benden sana gelsin. Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Teşekkür ederim varlığın yeter 🥰🌺🤗 Yorumla Bravehrart 6 ay Rica ederim 😄🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Hayır, kimseyle yakın arkadaş olmadığımn için böyle birşeye gerek kalmıyor 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Hayır yok maalesef 1 3 Yorumla Bravehrart 6 ay Görseldeki hediye benden sana gelsin Yorumla FiqHtShoT 6 ay Teşekkürler 😊 bu da benden sana https://pin.it/2h7zXfxCJ 🥰 Yorumla Bravehrart 6 ay Rica ederim 😄🙏🏻🌸 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% 6 ay Yok ama hediyelere açığım canlar 😂😍 1 3 Yorumla Bravehrart 6 ay Görseldeki hediye benden size gelsin 😄 Yorumla kızılsaçlıtutku 6 ay Yerim 💕🌬️😍 Yorumla Bravehrart 6 ay 💕♥️ Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Hayır yok 2 6 Yorumla Bravehrart 6 ay Bu hediye benden sana gelsin. AsilSessizlik 6 ay Çok teşekkür ederim AsilSessizlik 6 ay Ama ben bunu bir tebrikleşme olarak alıyorum krismis bayramına inanmam Bravehrart 6 ay Tamam, tebrikleşme hediyesi olsun. AsilSessizlik 6 ay Teşekkür ederim Bravehrart 6 ay Rica ederim
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Bende yok 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Hayır yok.. 1 2 Yorumla Bravehrart 6 ay Benden sana gelsin 😄 Yorumla ƊØLƲNÂƳ 6 ay Çok teşekkür ederim 😅 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. yokk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kim hediye almak istemez ki 😍
Bu hediyeler benden sana gelsin kızçem 💕
Teşekkür ederim çokça kızçem 💖✨
kızçem ne bu arada?
Rica ederim kızçem 💕
tam bi ma.. ll bunlar, yani cvp vermeyince, silince statü atlıyorlar göya, zihinsel maymunlar :D
@VuR-KaN ban! Yorum gelip böyle kaba davranamazsin cevap verme zorunluluğumuz yok. Statümuz kro-magnonlardan gelme değil. He şunu da unutma kadınlara saygısızlık yaparken: siz insan değilsiniz insan oglusunuz
@VuR-KaN Maymunlar cehennemi'nden gelmiş insanoğlu işte 🤦🏻♀️
Bakalım kısmet diyelim 😄
Hayır yok maalesef
Kısmet diyelim
Bu hediye benden sana gelsin mavişim.
Canımın içi çok teşekkür ederim 🙏🌸 almış kadar oldum düşünmen bile yeter 🥰🌹
Rica ederim ablam 💕♥️
🌹🌿🌻🌺☘️🌸🌹💐🌼🍁🌿🌾🌻🏵️
Kimse yok.
Görseldeki hediye benden sana gelsin
Yok ama alabilirim de belli olmaz benim işim.
Hayır yok isteyen olursa alırım
Görseldeki hediye benden sana gelsin.
Ama benim de hediye almam lazım öyle olmaz
Arkadaşın yok diye vermek istedim.
Yaa teşekkür ederim. ☺️ Benim arkadaşa ihtiyacım yok ki. Hem hediyeleşmek sünnettir bende bir hediye alayım
Evet, hediyeleşmek sünnettir.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim kimyager ☺️
Rica ederim 😄
☺️☺️☺️
Hayır yoktur
Belki olur
Kısmet 🤗
Kısmet 😃
KS'de arkadaşın yok, bu hediye'de benden sana gelsin.
Teşekkür ederim varlığın yeter 🥰🌺🤗
Rica ederim 😄🙏🏻
Hayır, kimseyle yakın arkadaş olmadığımn için böyle birşeye gerek kalmıyor
Hayır yok maalesef
Görseldeki hediye benden sana gelsin
Teşekkürler 😊 bu da benden sana https://pin.it/2h7zXfxCJ 🥰
Rica ederim 😄🙏🏻🌸
Yok ama hediyelere açığım canlar 😂😍
Görseldeki hediye benden size gelsin 😄
Yerim 💕🌬️😍
💕♥️
Hayır yok