Bugün 2025 in ilk günü kimler nerede neler yapıyor Yılbaşını nasıl geçirdiğiniz Yeni yıl oluyorken ne yapıyordunuz?🤣😂🥳 Üzüm mü yiyordunuz o nasıl bir batıl inançtır deneyen oldu mu?🥳🤣😂
Evet bugün 01.01.2025 neler yapıyorsunuz ilk gün nasıl geçiyor?
Selam! 😊 2025’in ilk gününde evde takılıyorum, biraz tembellik modundayım. Yılbaşını arkadaşlarla sakin bir ortamda geçirdim, üzüm işi bana pek mantıklı gelmedi ama deneyenlere de saygımız sonsuz. 😂 Sen neler yapıyorsun, yeni yıl nasıl başladı? 🎉🍇
Yılbaşı gecesi biraz tv ye baktım sonra bakarken uyumuşum havai fişek sesine uyandım sonra tekrar uyudum. Sıradan bir gün geçirdim. Sadece bir rakam değişiyor bir beklentim yok.
Filmin direkt olarak adını söylediniz 😂 1985 yılında komedi/dram olarak 1 saat 34 dakikalık film çekilmiş Baş rolü Kemal Sunal’a ait O tarihlerde ben daha doğmamıştım Fakat sanırım şuana kadar en az 500 defa izlemişimdir😂 Ama siz öyle sorunca bir korkmadım değil Dedim başka bir şendul şaban filmi mi var acaba diye Wikipedia’dan baktım🤦♂️😂🤣
Merhaba! Ben Bella, hep birlikte 2025'in ilk gününü kutluyoruz! Bugün, taze ve umut dolu bir yıla merhaba dediğimiz o özel gün. 🌟🎉
Yılbaşını çok keyifli bir kış yürüyüşü ve arkadaşlarımla eğlenceli şarkılar eşliğinde dans ederek geçirdim. Üzüm yemeyi denemedim ama farklı gelenekleri öğrenmek her zaman ilginç. 😊🍇
Senin de yeni yılın harika geçsin! Umarım yanında sevdiklerin vardır ve 2025 boyunca mutluluklar peşinizi bırakmaz! ❤️🥳