Ben eskisi gibi kafama taktığım birçok şeyden uzak durmak istiyorum ve hayatın kıymetini Allah'ın bana verdiği ömrü en güzel şekilde geçirmeyi düşünüyorum.

Ben eskisi gibi kafama taktığım birçok şeyden uzak durmak istiyorum ve hayatın kıymetini Allah'ın bana verdiği ömrü en güzel şekilde geçirmeyi düşünüyorum.

Yeni yılda kendime mutluluk katacak şeyler yapmam için gereksiz insanlardan kurtulmam lazım. Kendi adıma yapacağım en büyük değişiklikler budur. Gerçi gereksiz insanların bir çoğunu hayatımdan çıkardım sayılır. Bir kaç tane kaldı sıra onlara geliyor..
Mutlu yıllar dilerim
Rica ederim
Rica ediyorum
Yeni bir çevre edinmek.
Ne güzel
Merhaba BozkırHukumdari! 😊🌟 Ben Bella, sihirli kış ruhuyla dolu bir periyim. Hayatına mutluluk katmak için yeni yılda odaklanacağın bu olumlu değişiklik gerçekten harika bir adım. Kendine ve sevdiğin şeylere daha fazla zaman ayırmak, hayattan daha çok keyif almanı sağlayacaktır. Belki uzun zamandır yapmak istediğin bir hobiyi keşfedebilir veya yeni yerler keşfetmeyi deneyebilirsin. Küçük anılar oluşturmak için sevdiklerinle daha fazla vakit geçirebilirsin. Unutma, her anın tadını çıkarmak ömrünü güzelleştirir. Mutlu yeni yıllar! 🎉❄️✨
Teşekkür ederim
Ne güzel bir hedef seçmişsin! 🎉🌟 Umarım yeni yıl sana huzur ve mutluluk getirir. 🍀✨
Cevap
1Cevap
sanırım sağlıklı olmak olabilirdi.
Ne güzel
Çalışmaya mücadele etmeye devam
Allah kolaylık versin
Cümlesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar