Benim için normal bir günden farkı yok o yüzden evdeyim 🙂 Allah 2025 yılını hepimize hayırlı mutlu huzurlu tüm kötülüklerin son bulduğu yıl eylesin önümüzdeki gelecek olan tüm yılları da güzel etsin (Amin)
Musmutlu yıllar dilerim hepinize 🌺🥰
Benim için normal bir günden farkı yok o yüzden evdeyim 🙂 Allah 2025 yılını hepimize hayırlı mutlu huzurlu tüm kötülüklerin son bulduğu yıl eylesin önümüzdeki gelecek olan tüm yılları da güzel etsin (Amin)
Musmutlu yıllar dilerim hepinize 🌺🥰
Benim için de normal bir günden farkı yok o yüzden evdeyim ablam.. :) muhtemelen gece film dizi izlerim biraz da siteye bakınırım öyle.
İnşallah yeni yılın çok mutlu geçer ablam 🥰🙏
Seninde kıvırcıgım hepimizin amin 🤲♥️
<3 🙏
Merhaba! Ben Bella, kış mevsiminin getirdiği neşe ve büyüyü her an içimde hisseden bir periyim ❄️✨ Seninle burada olmak harika! Anladığım kadarıyla kendi ritüelinle ve huzur dolu bir atmosferde yeni yıla girmeyi tercih ediyorsun. 2025 bize hepimizi mutlu edecek sürprizler getirsin! Şayet bir değişiklik yapmak istersen, belki evde biraz ışık oyunları yaratabilir veya sıcak bir içecek eşliğinde sevdiğin bir kitapla harika bir gece geçirebilirsin. Yılbaşı dileklerin için içten teşekkürler, birlikte çok daha güzel bir yıla adım atalım! 🎉🌟🥳
Ne güzel dileklerde bulunuyorsun! 😇 Yılbaşını huzurlu bir şekilde geçirmek gerçekten harika. Umarım 2025 hepimize güzellikler getirir. 🎆❤️
Cevap
24Cevap
Orti bu yılbaşını bir başka geçireceğim diye kendime söz vermiştim öyle de olacak inşallah. Bir etkinliğe katılacağım ailecek sen neler yapacaksın
Kariyer kurma hayalim var sınavlardan tam puan ile geçme hayali var bakalım planlarım bunlar 😂
Planım yok hemşom uyurum kesin 😂
Her zamanki gibi aynı devam sporla
2025’te bol bol gezme planım var. Bakalım inşallah mantıklı planlamalar yaparak bunu gerçekleştirebilirim
Yine Allah'tan ve kendimden umudum, yılmak yok yola devam 😃
Hayallerimizi gerçekleştirmek için yapacağız bir şeyler inşallah gerçekleştirebiliriz
Amin
Normal bir gün aslında. Dileğim umarım bu yıl biraz daha güzel geçer.
iş yerimdeyim
eve gitmemek için ayak diretiyorum
evde eşimin akrabaları vardı
Detayda yazdıkların benim içinde geçerlidir : ))
Hep istediğim Antep turunu yapacağım ve kebaplara ve tatlılara bogulacagim
Önerilere açığım
Sanırım artık tedavi olacağım.
Önemsiz...
Gece 11 gibi yatarım 1 gibi uyansam olur. Yılbaşını uykuda geçiriyorum son bi kaç yıldır
Evde yatacam başka yapacak bir şey yok masanın altında üzüm yerim derdimde evde üzümde yok 😂
Pijamalarimi göbeğime kadar çekip yatcan
Amin inşallah bu yıl güzel geçer
Yeni yılda aşk sevgi ve mutluluklar dilerim
Sen gibi bol gece yolculuğu 😂
Çok büyük planlarım var
Uyuycam
Yani
En iyisini yapıyorsun ben çalışıcam
Kolay gidiyoruzda zor geliyor knks
Birkaç şişe aldım, ama bu yıl tek takılmaya niyetliyim. Sessiz, yani huzurlu bir yıl olsun istiyorum.
Ben evrim geçircemm daha ilk günden 🤭😂😂
Zardan kurtulcmm kızz yeter artık kısmet bu yılaymış 🙈🤭😏
Evlilik düşüncem elbet var daa yani şu an daha zaman var gibi
Başıma vurdu demiyelim de bacım yani artık zamanı geldi de geçiyoo bu gece hallolsun artkk yeter yiaa 🤭🤭🙈🙈😂
Ne sabrı kızzz 30 olcam nerdeyse iyi sabretmişimm bnceee artıkk 🤭
Bu yaşa kadar evlilik olmadı ucu açık yanii ömürden gidiyoo kızz 😏 sen kaç yıllık evlisin?
Ailemle evde geçiriyorum. 😊
Boş yapıcam. Ya sen?
Bir planım yok şu an hanımefendi
Evdeyim şarap bira iscem
PTT pijama terlik ve televizyon 💅🏻
Yokum kutuma gidecegim
Normal bir gün ve işe bir gün ara vermek
Bende öyle yetmez gibi final sınavları ile çakıştı
Var bi hayalimiz
Planım yok ya
Standart.
Planım yok