Yeni Yıl İnsan kayırmak neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doğum günümde teyzem benim paylaşımımı alıntalıyıp, “ iyi ki doğdun Esra.” Yazmıştı şimdi diğer yeğenine “ iyi ki doğdun teyzesinin güzeli” yazmış wpden kızın fotosunu atıp. Bu kayırma neden Güncellemeler1 yıl Güncel İnsan kayırmak neden? Cevapla Doğum Soruları Fotoğraf Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. kötü insanlar demek ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen öyle diyorsan tam tersidir yorum yapmak için yorum yapma
Lotuustiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Daha con seviyor demek ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Küçükken bile hissediyordum ben kıskanıldığımı küçük çocukken bile ayrımcılık vardı nefret ediyorıö hepsinden Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O şansız kişi sen misinn 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Derken Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Hep bir tane şansız vardır kanka o şansız kişi de sen misin Yorumla Soran 1 yıl Onların beni sevip sevmemisi veya daha az sevmesi benim şanssız olduğumu göstermez ben çocukken bile hissediyordum bu insanların beni kıskandığını Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Olabilir belki de kiskaniyorlardie Yorumla Soran 1 yıl Hisler asla yalan söylemez bi kes daha anladım sevilmedigimi diğerlerinin sevildigini hissediyordum ztn Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl boş ver üzme kendini Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ama niye böyle yapılır ki anlamış degilim teyzesin sen Yorumla Soran 1 yıl Bi kötülüğünü görmedim ama küçüklükten beri hissediyordum sevilmedigimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kötü insanlar demek ki
Sen öyle diyorsan tam tersidir yorum yapmak için yorum yapma
Daha con seviyor demek ki
Küçükken bile hissediyordum ben kıskanıldığımı küçük çocukken bile ayrımcılık vardı nefret ediyorıö hepsinden
O şansız kişi sen misinn
Derken
Hep bir tane şansız vardır kanka o şansız kişi de sen misin
Onların beni sevip sevmemisi veya daha az sevmesi benim şanssız olduğumu göstermez ben çocukken bile hissediyordum bu insanların beni kıskandığını
Olabilir belki de kiskaniyorlardie
Hisler asla yalan söylemez bi kes daha anladım sevilmedigimi diğerlerinin sevildigini hissediyordum ztn
boş ver üzme kendini
Ama niye böyle yapılır ki anlamış degilim teyzesin sen
Bi kötülüğünü görmedim ama küçüklükten beri hissediyordum sevilmedigimi