Yeni Yıl Yılbaşında beyaz çiçekler arasında bir adet kırmızı gül ne anlama gelir ve bu tür çiçek alsanız ne hissederdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Yorumlar mısınız Lütfen! Güncellemeler1 yıl güncel Yılbaşında beyaz çiçekler arasında bir adet kırmızı gül ne anlama gelir ve bu tür çiçek alsanız ne hissederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Kırmızı çiçek istiyorm romantik 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeni Yıl konusunda 326 cevap paylaştı. Sen bir sürü çiçekten en güzelisin anlamında olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl vay be Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Milliyetçi damarı kabarmış gibi geldi bana:) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl öyle olsa yarısı kırmızı beyaz olurdu. Burada tek kırmızı gül var. Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Benimki espri. Ama onca kalabalıkta sen teksin gibi mana da katmış olabilir. Biraz basit düşünmek gerek. Biz erkekler…😀 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Seni mutluluklar arasında seviyorum demek olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırmızı çiçek istiyorm romantik
Sen bir sürü çiçekten en güzelisin anlamında olur
vay be
Milliyetçi damarı kabarmış gibi geldi bana:)
öyle olsa yarısı kırmızı beyaz olurdu. Burada tek kırmızı gül var.
Benimki espri. Ama onca kalabalıkta sen teksin gibi mana da katmış olabilir. Biraz basit düşünmek gerek. Biz erkekler…😀
Seni mutluluklar arasında seviyorum demek olabilir
Yorumları bekliyorum
cam ağacı şart