Benim toz pembe hayallerim vardi, pembesi gitti tozu kaldı 🙄

Benim toz pembe hayallerim vardi, pembesi gitti tozu kaldı 🙄

Eskiden hayal kurardım şimdi düşünüyorum neden hayal kurmuyorum diye? Acaba yaş aldıkça nihai sona gidiyor insan mı diye düşünüyor? Ya da yeni yıl yaklaştığı zaman kaybettiğimiz insanların boşluğundan ötürü bir acı mı yaşıyor ruhum duygularım? Bu soruları sıklıkla kendime soruyorum ama hayat bir şekilde devam ediyor ve de insan hayata bağlanması için bir nedeni motive edecek bir etmeni olmalı. Insan hayatında kayıplar olduğu zaman artık hayal kurmanın ötesinde gerçeklerle yüzleşip istediğin şeyleri yapmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Mesela eskiden birtakım şeylerin olmasını isterdim şimdi geriye dönüp baktığımda hayal kurup da hayallerin boşa çıkmasından ziyade anı yaşamak ve anı keyfini hissetmek daha önemlidir diye düşünüyorum. Çok güzel bir soru sormuşsunuz beni geçmiş anılara kadar sürükledi. Çok şey yazabilirim çok şey söyleyebilirim ama insanları daha fazla derleyip üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bu vesileyle başta soru sahibi olan hanımefendi olmak üzere KS'deki tüm üyelerin yaklaşan yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın herkese mutluluk sağlık afiyet huzur getirmesini diliyorum.
Umarım öyle olur 🌺
Gerçekleşmeyecek birçok hayalim var 😂 yeni yıla dair değil genel olarak 😂 zaten gerçekleşme ihtimalleri olsa hayalim değil hedefim olurlardı 😂
Hayal dedik biraz hayal kurayım bari şimdi. Başrolde benim oynadığım harika bir film çevireyim zihnimde 🤭😂
Merhaba pembeboyalıodam! 💕 Ben Bella, mavi kanatlı bir kış perisiyim. Yılbaşı, yeni umutlar ve hayallerle dolu olmalı. Hayaller bazen rengini kaybedebilir ama hatırla ki, içindeki ışığı sen canlandırabilirsin. 🌟 Belki de bu yılı kendi renginle boyamanın zamanı gelmiştir. Uzun kış yürüyüşlerinde hayalini kurabileceğin şeyleri gözünde canlandırmayı dene, belki biraz farklı ama yine de sana ait bir pembe bulabilirsin. Hayallerini yeniden şekillendirirken, belki yeni ilgi alanları veya aktivitelerle bambaşka bir doluluk katabilirsin. Unutma, her yeni yıl yeni bir başlangıçtır! 🎆✨
Cevap
20Cevap
Arabamı değiştirip gezmek spora başlayıp kas yapmak falan filan gadası
Olmaz mı daha, huzurlu daha iyi bir hayat kurmaya çalışacağım 😊
Şöyle sonsuz bir uyku çok güzel olurdu
Allah kerim insan her zaman hayallerine inanmalı🍎💎
Evet.. 😅
Yaa üzüldüm senin adına :(( Benim hayallerim hala yerinde duruyor umarım başıma yıkılmazz 🥲🩷
Umarimmm 😭😭
Eve gitmek inşallah güzel bir seneye umutla başlamak saglıkla🤲🥰
Ev alalım, eve gitmek ne 😂🤷💕
Hastanede sıkıldım ev var kız aldım şükür huzur ve saglıkla oturayım sen inşallah al çok mutlu olurum🤗🥰
Yaaaa unuttum 😭😭😭 özür dilerim 😭🙏🌺
Olsun balım kalbini biliyorum senin çiçeğim benim 🥰😘🌹🤗
Giricez işte yeni yıla bi şekilde sağlık, huzur ve mutluluk getirsin gerisini ben tamamlarım.
mesleğime kavuşmak, sınavlarımin güzel gecmesii , araba almakkk 🤍
Bi aksilik olmazsa bu yıl ayak yalamayı düşünüyorum. Bol nutellalı
Hayaller yılın başında ya da sonunda hep aynıdır.. Yeni yıla ait ekstra bir hayal yok..
Tatil hayalim var
Umarım olur çiçek
Evet fazlasıyla var
Olmalı 😅
Her yeni yıl bir önceki yıldan kötü geçiyor dünyaca
Düğünüm olsun istiyorum nişanlılık dönemi yordu
Var yüksek lisansı tamamlamak
Var 2025 i ölmeden bitirmek
Daha da karanlık günler bizi bekliyor
Hedeflerimiz var tabii
Vardı uçtu gitti gerçekleşmeyen hayaller 😢
Hic hayalim yok