Yeni Yıl Üyeler üyeler yılbaşı plNınız var mi? BigadanMine Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hindi alıp pişirecekmişiz evdekilerle😃😄 evdeyiz 2 aile:) Güncellemeler1 yıl Evlenmeseyd. Gürcistandaydım jgggfgr Üyeler üyeler yılbaşı plNınız var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. plansızım ben 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evdeyım ya tek gene napıcam PTT devam cips kola felan işte 1 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Teyzemin 3 yaşındaki torununun dogum günüorada ailemle beraber olucam 1 1 Yorumla MK2434 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hiçbir planım yok evde oturup kendi kendimi müzik dinleyip eğlenmeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl 2 aile kimler? Kaynalar mı? 0 6 Yorumla BigadanMine 1 yıl Kaynana kayınta Yorumla Selçuk006035 1 yıl İşin çok zor, kayın yok mu? Farklı olurdu Yorumla BigadanMine 1 yıl Kayın kimfi? İşim zor değil. Kaynanamla kankayız kanka deriz babaya nazda yapabiliyorum lakabıylada seslsnebiliyorum. ArkadŞ gibiyiz Yorumla BigadanMine 1 yıl ALT ONLAR ÜST BİZ. ZATEN ANLAŞAMAYACAK BİŞİ YOK. Yorumla Selçuk006035 1 yıl Kaynında olsa renkli olurdu diyorum Yorumla BigadanMine 1 yıl Öf be selçık Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dinden cikacaksiniz yani illede 0 1 Yorumla BigadanMine 1 yıl 🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Plan yok plan bu 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evli misin la 0 2 Yorumla kafkass31 1 yıl Gel baküye gidek boş ver Yorumla BigadanMine 1 yıl Evlym lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
plansızım ben
Evdeyım ya tek gene napıcam PTT devam cips kola felan işte
Teyzemin 3 yaşındaki torununun dogum günü
orada ailemle beraber olucam
Teşekkürler
Hiçbir planım yok evde oturup kendi kendimi müzik dinleyip eğlenmeyi düşünüyorum
Evimde çerez vb yerim uyurum
bahçede hindi timee:)
2 aile kimler? Kaynalar mı?
Kaynana kayınta
İşin çok zor, kayın yok mu? Farklı olurdu
Kayın kimfi? İşim zor değil. Kaynanamla kankayız kanka deriz babaya nazda yapabiliyorum lakabıylada seslsnebiliyorum. ArkadŞ gibiyiz
ALT ONLAR ÜST BİZ. ZATEN ANLAŞAMAYACAK BİŞİ YOK.
Kaynında olsa renkli olurdu diyorum
Öf be selçık
Dinden cikacaksiniz yani illede
🤣
Yalnız yaşıyorum tek başıma evde geçecek
Plan yok plan bu
Evli misin la
Gel baküye gidek boş ver
Evlym lan
hindi olmuş 3,5k :F
Evde olurum
Gezecezzz