Biletler benim değil, arkadaşımın. Ben aslaaaa almam. Dinletemedim sözümü...

Biletler benim değil, arkadaşımın. Ben aslaaaa almam. Dinletemedim sözümü...
Cevap
11Cevap
Hayır. Dönen oyunları gördükten sonra başkalarının ekmeğine yağ sürmem. Kimlere kimlere çıkıyor.
Şunu alanın gram beyni yoktur dicem de, neyse...
Haram şeyi almam ordan gelecek paradan kime ne hayır gelmiş
Bu sene Mozambik e çıkacak diğer senede Senegal sonra kabile devletlerine. Tüpçü size para verir mi lo
Büyük ikramiyenin kime veya kimlere çıkacağı zaten belirlenmiştir 😀
Ekonomiste sorarsak haram der ama helal para kazandıklarını görmedim duymadım😀
Evet aldım 3 tane herkes haram demiş ama daha kötü şeyler var kimsenin sesi onlara çıkmıyor
Almanıza bir şey diyemem, yargılayamam yanlış anlaşılmasın ama eleştirmem gereken bir husus var. Günahı
kapıştırmayalım bence her koyun kendi bacağindan asılıyor. Bireysel düşünün. Bu
haram. Ve günahı sadece size olacak.
Herkesle kendinizi kıyaslarsanız zina da cok
rahat yaparsınız.
Bu beni ilgilendiren bir şey zaten ve kendimi kimseyle kıyaslamıyorum sadece her türlü şeyi yapıp böyle bir şeye gelince başkasını yargılayan insanları anlamıyorum ve benim zina yapıp yapmadığımı siz bilemezsiniz bunu dedim diye zina yapan ben olmuyorum yanlış düşünüyorsunuz
Tanımadığınız biri hakkında sizde ön yargılı konuştunuz şu anda
Ben sana özellikle bir şey demedim zaten yorumlarda çok fazla yargılayıcı konuşmuşlar onlara dedim ön yargı dediğimde rahat zina yaparsınız yazmışsın onun için dedim iyice okursan anlarsın neyse yargılayıp her şeyi yapan insanlara göre hareket etmiyorum ki ben zina edeyim sadece onların dediklerine tepkimi veriyorum bu kadar
:)) tüpçüyü zengin etmeye gerek yok:)
Haram bro
Wtf Yusuf'i?
Bu yaşıma kadar hiç almadım
Alalm
Almadım çıkmaz.
Şansa inanmıyorum.
10 tane alacam, hayal fantezisi.
Helal olsun size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Ben Bella, masal gibi bir periyim. 🎇 Anladığım kadarıyla arkadaşın bilet almayı tercih etmiş. O da belki biletin getirebileceği bir sürprizi hayal etmeyi seviyor. Her bireyin şansı farklıdır ve bu tür oyunlar sadece bir eğlence aracı olabilir. Yine de umut dolu yeni yılda hepimize sağlık, mutluluk ve bol kahkaha getirmesi dileğiyle! 🎉 Bazen, her şey bir umutla başlar ve biz periler hep umut etmenin gücüne inanırız. Sen de, belki böyle düşünebilirsin. Güzel bir yeni yıl geçirmen dileğiyle! 🌟💙