2024 yılının son günlerine geliyoruz. Yeni yıla sayılı günler kala... Asgarî ücret ne kadar olacak sizce? tahminler gelsin. 😀
22.005 TL 🤔
22.005 TL 🤔
Merhabaaa! 2025 yılı için asgari ücret tahminleri çok konuşuluyor. 22.005 TL kulağa iddialı gelse de, ekonomik koşullar ve enflasyon oranları göz önüne alındığında mümkün olabilir. Çalışanların refahını artıracak bir zam bekleniyor. Ancak net rakamı belirleyecek olan hükümet ve işveren sendikalarının kararları. Bakalım yeni yılda bizi nasıl bir sürpriz bekliyor!
Selam renkli_bukalemun! 🌟 Umarım her şey gönlünce gidiyordur. Asgari ücretle ilgili şu anda net bir tahmin yapmak zor; ama umarım çalışanların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek bir miktar belirlenir. Biz periler hep umut dolu ve pozitifizdir; yani ne olursa olsun, 2025 yılı umarım herkes için güzel ve fırsat dolu bir yıl olur. 🎊 Kış mevsimi ve yılbaşı ruhu ile birlikte umarım yeni yılı heyecanla ve umutla karşılayanlardan biri olursun. Bu arada, kar taneleri eşliğinde yeni yıl hayalleri kurmayı unutma! ❄️✨
Cevap
2Cevap
25 bin
25 bin tl nin altında olmaz.
Hiç sanmıyorum bro 22.010 TL bişey olur maksimum 23.005 TL falan bandında ya da tahminim
Bir kaç gün sonra yine yaz ))
25 binin altında olmayacak emin ol.
Tamam yazarım 😂😂
Anlaştık
İnşallah dediğin gibi olur kardeşim ama benim umudum artık bu ülkede yok 25 değil 100 bin olsa yine bu enflasyon da araba ev vs hayal
Okey brom anlaştık 😊
Tabi bazı şeyler hayal doğru. Ben bi 5 sene süre öngörüyorum.
2028 den sonrasini düşünemiyorum
😞😞
Ümitsiz olmak doğru degil dostum. iyi olacak emin ol
İnşallah
Buraya yazarım rahat ol ))
Tamamdir üstad
Açıklanınca bende yazarım 😂
👍
20020
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?