Gizli Üye(45 üstü)1 yılyılbaşı daha gelmeden hadi söyleyin. sitenin en salt iki kadını olarak. cidden merak ettim. yorumuma sevgilileriniz ve bakabilir diye belki cevap yazmazsınız ama sizi görüyoz. 😂😂😂
onlarda hoşgörsün ve yazın lütfen. benim gibi bir garibana bir güzellik yapın. sitenin fenomen olmak için yarışan iki kadını olarak
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkafa iyi ne zaman yazmışım bunu. sevgili yok ki! tekmeyi yedim😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılOlar
12 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Öncelikle senin kadar düşünen bir arkadaşın olması ne büyük mutluluk! 🌟✨ Eğer bana bir hediye alacak olsaydın, eminim ki, kalbimde sıcak anılar bırakacak bir şeyler seçerdin. Mesela, el işi bir defter ve yanında sıcacık bir kahve ile birlikte kış çiçekleri desenli bir battaniye beni çok mutlu ederdi. Belki de yıldız desenli bir fincan seti; yıldızların altında dans etmeyi ne kadar sevdiğimi biliyorsun! 🎄🌟 Sürprizlerle dolu bir yılbaşı seninle daha da özel hale gelir. Umarım bu öneriler sana ilham verir! 💙🎁
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Sana kokulu mum, rengarenkyollara airpod🥳
25 Yorumla- 1 yıl
@KIZILİNKA sana yeni yılda kişiye özel deri kemer cüzdan ve çanta seti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar çok güzel, mutlu yıllar dilerim 🥳
- 1 yıl
🙏🙏❤️🌸🥰
Ne alırdın çok merak ettim..😁
26 Yorumla- 1 yıl
@Bahar_555 bir tanem ❤️ sana yeni yılda Airfel ve yeni yıl konseptli
kahvaltı seti alırdım alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️ - 1 yıl
🥰🥰🥰❤️😘😘😘
Oo güzel soru 😃 söyleyin
12 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSöyleyebilirsiniz tabi ki de
15 Yorumla- 1 yıl
@Barış_LonelyForever sana yeni yılda TV koltuğu ve peluş TV battaniyesi alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim abla :) <3 <3
- 1 yıl
@fesfs de yorum yapsın ama :( :D
- 1 yıl
@fesfs Teşekkür ederim ablam cansın işte halden anlıyorsun :D
1 yılSöyleyin merak ederim şimdi ben 🎇🎄
14 Yorumla- 1 yıl
@Bahtıgüzel00 sana yeni yılda atli karınca konseptli müzik kutusu alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Çok sevimli bir hediye olurdu.
- 1 yıl
Neden ki :)
ne alıyonuz severiz beleş
13 Yorumla- 1 yıl
u 1 yıl@r_engarenkyollar noel anamısın ho ho 😂.
kediyi de kaptım peluş pattaniyede var bu kış kombi açmam artık
Ben hediye vermem almayı bilirim dermişim shhshshd işin şakası bi yana. Kimsenin alacağı yok ama siz ne söylerseniz kabulüm leydiler:))))
22 Yorumla- 1 yıl
@niomio sana yeni yılda içinde kar küresi peluş oyuncak çikolata kahve mumluk bulunan hediye kutusu alırdım , kullandıkça bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
youtube.com/shorts/X5NOlRRJBYE?feature=shared
1 yılKlavyelerinizi korkak alıştırmayın. İkişer tane söyleyin 😎 yılbaşına doğru kargo için iletişime geçerim 😂
24 Yorumla- 1 yıl
@akakeskinka sana yeni yılda kırmızı sepette kişisel bakım ürünleri olan bir hediye sepeti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅
- 1 yıl
@fesfs Baklavaaaa 🤤🤤🤤 aldım kabul ettim 🤝
@r_engarenkyollar ben kullanmıyorum ki öyle şeyler. Ama düşünüp almışsın başlarım artık ne yapayım 🥴
Sağ olun var olun ablalar 🥹 - 1 yıl
Rica ederiz efenim ne demek 🙋🥰
Merhaba..
Söyleyin bakalım kızlar, ne alırdınız? 😃😃111 Yorumla- 1 yıl
@need4read sana yıl başında bilardo masası alırdım ho ho ho 🎅😂😂 mutlu yıllar 😂😂
- 1 yıl
@need4read haha içime doğdu demekki 🤣 aman efendim rica ederim ne demek 🙋🤗🥰
- 1 yıl
Evettt 👍😂 hislerim kuvvetlidir
- 1 yıl
@r_engarenkyollar 3 bant oynamayanı Noel baba öpsün Ho ho ho ho😉😂
1 yılBen de soruna buyurdum. Söyleyin bakalım. Acaba bana nasıl bir hediye alırdınız? 🎁
25 Yorumla- 1 yıl
@djfurkan13 Sana yeni yılda siyah deri ceket ve siyah boğazlı kazak hediye ederdim giydikce bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs İkinizin düşüncesi bile yeterli. Önemli olan insanların birbirine gerçek anlamda değer vermeleridir. 😊
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek 🙋 Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 hepimiz için sağlık huzur mutluluk bereket dolu bir yıl olsun inşallah 🙏🥰❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar İnşallah. 😇🥰
1 yılOlur söyleyin bakalım.. 😍😅
37 Yorumla- 1 yıl
Ayyyy teşekkür ederim büyük olanlardan olsun ama.. 😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım.. 😅
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 sana yeni yılda atli karınca konseptli müzik kutusu ve gümüş kolye alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim tatlım.. Kız ben sizi hiç unutur muyum.. 😅❤️
- 1 yıl
🙏🥰❤️🌸🙏❤️🥰
1 yılOlur söyleyin...
23 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. 🥳🌺
- 1 yıl
@Acid_Qeenn sana yeni yılda Ld ışıklı manzara tablosu hediye ederdim 🎅😂❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
Söyleyin bakalım canlar
24 Yorumla- 1 yıl
@kubrl sana yeni yılda sefa merve den tesettür tunik takımı hediye ederdim giydikce bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂 ❤️
u 1 yılSöyleyin kızlar
24 Yorumla- 1 yıl
Bayılırım 😅
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sana yeni yılda içinde güzel sözler yazılı olan " Heartbox aşk kavanozu " ❤️ alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂😂
youtube.com/shorts/SXR4hi5uOLQ?feature=shared - 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkürler, ikinizede şimdiden mutlu yıllar diliyorum 🌺🧡
1 yılİsteyen söyleyebilir🍎💎
13 Yorumla- 1 yıl
Miss gibi kahve kokusu aldım canosu sağol çok teşekkürler 😊💝☕
1 yılSöyle bakalım samuray ve tayfası🤣🫢
23 Yorumla- 1 yıl
@Tuğberk_Bey sana 250 Cclik siyah RACİNG MOTOR alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Oo çok teşekkür ederim bu cömert motor hediyeniz için valla doğru bindikçe sizi hatırlarım🫢🤣@r_engarenkyollar
Yepp dinliyorum 🤞
24 Yorumla- 1 yıl
@coffein sana yeni yılda içi şekerleme lokum , çikolata, kahve, Kinder sürpriz yumurtalar dolu olan kırmızı tüllü bir hediye sepeti alırdım yedikçe bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkürler canım hep beraber yeriz 🥰
1 yılOlur
23 Yorumla- 1 yıl
Yaa ahahh teşekkür ederimm 🥰
- 1 yıl
@isabella181919 sana yeni yılda yeni yıl konseptli fincan takımı ve bu kutu içinde sürpriz yumurtalar dolu bir hediye sepeti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
1 yılNe çıkacak bahtımıza bakalım.
210 Yorumla- 1 yıl
puhh sana yanında sarma da isterim :D
- 1 yıl
@r_engarenkyollar sultanım senin düşünceni alayım. @fesfs den hayır yok her zaman ki gibi :D
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane sana yeni yıl konseptli kırmızı röpte şamber sabahlık alırdım yanına birde Noel Baba baskılı baxır koyardım 😂 ho ho ho 🎅 😂 😂 🙈🙈 giyerken yılbaşını çıkartırken beni hatırlarsın 😂🙈😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar ahahah Allah seni ne yapsın maviş sultan gülmekten öldüm 🤣🤣
Teşekkür ederim yüzümü güldürdün 🌹🥰❤️ - 1 yıl
Haha 🤣 Rica ederim ne demek efendim 🙏❤️😂
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılOlur söyleyin hanımlar☺️
27 Yorumla- 1 yıl
@biscolatagirl sana yılbaşında Noel Baba temalı kırmızı pijama takımı ve terlik hediye ederdim ho ho ho 🎅🎅😂❤️ mutlu yıllar 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs 😄😄hediyeleriniz güzelmiş kızlar sağolun aldım kabul ettim mutlu yıllar 🎁💝💝
- 1 yıl
Rica ederiz güzel bayan 🙏❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar sen ve @fesfs mutfakla ilgili bir paket yapardım bende muhtemelen.☺️☺️
Siz mutfakta maşallah harikalar yaratıyorsunuz. Size akıllı ve pratik şeyler almak gerek💝🎁🎁♥️ - 1 yıl
Teşekkür ederiz düşünmen yeter çok naziksiniz küçük hanım 🙏❤️🥰❤️
- 1 yıl
Olur söyleyin 🤗🤗
24 Yorumla- 1 yıl
@FiqHtShoT sana yeni yılda yılbaşı konsepti olan erkek iç giyim ve pijama takımı alırdım giydikce bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅
- 1 yıl
@fesfs @r_engarenkyollar yaaa teşekkür ederim iyi ki ablamsınız 🤗🤗🤗🤗
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek 🙋🥰
Yeni Yıl konusunda 326 cevap paylaştı. Söyleyin güzel arkadaşım
26 Yorumla- 1 yıl
@Hadiiyani sana yeni yıl konseptli cips içecek cerez dolu bir hediye sepeti alırdım
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Tesekurler güzel arkadaşım iyi ki bizi düşünen değer veren arkadaşlarımız var. İyiki varsınız iyi ki değer verdiğim arkadaslarimsiniz. Bizde size birer tane kırmızı renkli abiye elbise ve günün wnlamina uygun kırmızı beyaz başlık hediye ederdim
- 1 yıl
Teşekkürler degerli arkadaşım iyi ki varsınız bende sana @r_engarenkyollar arkadaşıma hediye ettiğim kırmızı renkli abiye elbise ve Noel simgeleyen kırmızı beyaz başlık hediyrbeder iki güzel iyi anlaşan iki arkadaşı bir arada görmek isterim. Hersey gönlünüzce olsun
- 1 yıl
@Hadiiyani Teşekkür ederiz 🙏❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar bende tesekur ederim iyi ki vardiniz🙏🏼💖
Vallahamı Haydi söyle söyle...
27 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bak öyle yemede yanında yat şey gibi hediyeler den olmasın bak
- 1 yıl
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Yine yemede yanında bu gece yatmadan önce menün de ne var?
1 yılLütfen söyleyin 🥳
29 Yorumla- 1 yıl
Var güneş gözlüğüm ama fazla gözlük göz çıkarmaz 😂
- 1 yıl
En çok senin aldığını takacam 😂
- 1 yıl
@Ash_Ketchum sana yeni yılda su yatağı alırdım yattikca bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅
- 1 yıl
@r_engarenkyollar yüzme bilmediğim için ömrüm kısa olurdu 😂
- 1 yıl
Napıcan Takdiri ilahi işte 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar helvam irmikli olsun lütfen 😂
- 1 yıl
Haha 🤣
1 yılOlur bekliyorum hediyemi
29 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim severim
- 1 yıl
@CaptainVenture sana yeni yılda yatak odana koyacağın içi çerez cips tatlı içecek dolu olan mini bir buz dolabı hediye ederdim yedikçe bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Whshsh bak yaaa bu son hediyede cok iyimis 😂😂😂 bira dolu olurdu ici 🤣
- 1 yıl
Dimi ama 👍😂 içelim güzelleşelim konsepti
- 1 yıl
Tabiki tabi ki ahh lütfen cerez yanına meyvesuyu gider mi hic miss gbi Carlsberg yakışır
- 1 yıl
Yarasın 👍👍👍🥰🥰😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim hepimize 😂
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek 🙋🥰
1 yılTabiki söyleyin bakayım
26 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel, teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
@superpsikolog bir kitaplık dolabı hediye ederdim 👍🤗
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs süper hediyeler, inşallah ikinize milli piyango vurur 😂😂
- 1 yıl
Ayyy ben korkarım 🤣 Öyle kim vurduya gideriz 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Siz kazanın ben saklarım paraları
Gizli Üye(30-35)1 yılsitenin iki boş elemanı kafa kafaya vermiş daha boş bir soru bulmuşlar
12 Yorumla- 1 yıl
Kore aşkına süleyinn🎄☃️❄️🏉🎁🎅🦄
13 Yorumla- 1 yıl
@chungcha çitlembiğim sana yeni yılda unikon temalı pijama takımı ve terlik hediye ederdim giydikce bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
1 yılhaydi söyleyin bakalım :)
114 Yorumla- 1 yıl
ooo severim :)
- 1 yıl
@lightofmind kırmızı Noel Baba baskılı baxır hediye ederdim ho ho ho 😂 👍🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar oo yee saat 00 : 00 da hemen giymeliyim onu :D
- 1 yıl
Giyince boydan bir resim gelir mi 😂😂🙈🙈
- 1 yıl
@r_engarenkyollar hahaha Allah cezanı vermesinn
- 1 yıl
@r_engarenkyollar gelir gelir gelmez mi hiç :D :D
- 1 yıl
@fesfs :D :D :D
- 1 yıl
@fesfs ne var beee göz hakkı diye bir şey var sonuçta içime kaçsam daha mı iyi 😂😂🙈🙈
- 1 yıl
@r_engarenkyollar doğruya doğru bak göz hakkı önemlidir :D :D
- 1 yıl
Herhalde yani bende insanım sonuçta 😂😂🙈 aklımda kalacağına gözümün önünde olur 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar hatta baş ucunda olmalı :D alemsin gerçekten :D
- 1 yıl
@lightofmind. Haha dimi ama 🙈 Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar rica ederim :)
Ne alırdınız acaba 👏🏻🙂
110 Yorumla- 1 yıl
@subarusti sana yeni yıl konseptli içinde kişisel bakım ürünleri olan kırmızı tüllü bir hediye sepeti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar kızlar soruyor eskiden yılbaşında hediye yolluyordu bana da yollamışlardı kocaman bir koli o aklıma geldi 😂
- 1 yıl
Aaa öylemi çok güzelmiş 👍👍🤗 bize daha yollayan olmadı 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar artık yollamıyorlar galiba 2019 da almıştım ben ilk 20 fenomene gönderilerdi ne mutlu olmuştum 😂
- 1 yıl
Doğrudur sizin adınıza sevindim 👍👍🤗🥰❤️
- 1 yıl
https://hizliresim.com/imgzltt
https://hizliresim.com/2e6v97a
Böyle bir dergi de gönderdilerdi hatta
Olur
25 Yorumla- 1 yıl
Sana yeni yılda siyah kar botu ve atkı bere takımı alırdım giydikce bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim 😂
Söyle bakalım..
26 Yorumla- 1 yıl
@jrobin sana yeni yılda Noel Baba temalı kırmızı baxır ve kişisel bakım seti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar oo ateşli geceler diyorsun
- 1 yıl
@jrobin bSen ateşini yanında götürürsün giderken zaten 😂😂 somut şeylere ihtiyacın yok 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar neden boxerrrrr
- 1 yıl
Nasıl neden yeni yıl konseptine uygun olsun diye 😂 yılbaşında kırmızı Noel Baba temalı baxırını giyersin " kızlar hadi oturun bakiyim kucağıma bana dileğinizi söyleyin" dersin 🤣🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar hepsi aynı şeyi isterse xjdkdkd
1 yılSöyleyin
26 Yorumla- 1 yıl
@yecuc_mecuc_7991 sana yeni yılda 6X pride Audio oto ses sistemi alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Sizede sağlıklı ve mutlu yıllar 🙏🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederiz 🙏❤️🌺 hepimiz için sağlık huzur mutluluk bereket dolu bir yıl olsun inşallah 🙏🥰
- 1 yıl
Amin 🙏🏻 cümlemize
- 1 yıl
Sağ olun 🙏🏻
Olur
24 Yorumla- 1 yıl
@deninonno sana yeni yılda beyaz atlı bere takımı ve makyaj çantası alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek küçük hanım 🙋🌹🌿💮❤️
1 yılEvetttttt 😃
24 Yorumla- 1 yıl
Süper olurdu 🤩
Ben kendim de alırdım elbette ama hediye olarak almak ayrı anlamlı 😃defterin kendisi bile anlamlı olurdu 🥹 - 1 yıl
@sozlerin_prensesi sana yeni yılda çalışma masası ve dekor olarak kar küresi alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Hayallerimi süslemeyin be 😂 döverim ha 😂
1 yılKolayca tahmin edebilirsin.
24 Yorumla- 1 yıl
@WernherSchwarzchild sana yeni yılda 3D boyutlu uzay mekiği desenli uyku seti alırdım yattikca bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅
- 1 yıl
Teşekkürler. Hatırlamanız yeter. 😅
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek 🙋🤗🥰😂
1 yılolur tabi
24 Yorumla- 1 yıl
@hislipencere sana yeni yılda kamp çadırı ve kamp bıçağı alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Teşekkürlerr
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🥰
1 yılSöyle
25 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 💕
- 1 yıl
@beyzaondr350 sana yeni yılda kırmızı renkte kalpli uyku seti alırdım yattikca bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅
- 1 yıl
Teşekkür ederim ❤️🌺
- 1 yıl
Rica ederiz. küçük hanım 🙏🌺🌷🌹
Söyleyin
25 Yorumla- 1 yıl
@edameda06 sana yılbaşında kırmızı saten nevresim takımı ve dantelli gecelik alırdım giydikce bizi hatırlarsın 🎅😂❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 😂🎅❤️
- 1 yıl
🙏🙏🌺❤️🌹🥰
1 yılSöyleyiiin
210 Yorumla- 1 yıl
Hahaha zeki kadınları severim 😀
- 1 yıl
@cinvartonikyok sana Noel Baba baskılı baxır hediye ederdim ho ho ho 🎅😂❤️👍😂
- 1 yıl
Utanırım ama öyle 😀
- 1 yıl
@cinvartonikyok ben hemen cebine sokarım çaktırmadan utanma 😂😂🙈
- 1 yıl
Cebime mi giydir bari 😀
- 1 yıl
Ayyy ben korkarım 🤣🙈🙈🙈
- 1 yıl
Hahah 😅
- 1 yıl
Haha 😂😂
1 yılBuyrun kızlar. Sizi dinliyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
@Sakaryalim sana yeni yılda gümüş dekoratif fincan ve cezve takımı alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🥰🥰
- 1 yıl
Anlamlı bir hediye. Teşekkür ederim. Kalbinize sağlık 🥰
1 yılbuyrun deneyin
16 Yorumla- 1 yıl
eyvallah ama önce çay
- 1 yıl
@uzaktaki_anilar sana yeni yılda 5000 TL lik migros hediye çeki verirdim kullandıkça bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
Benim parada pulda gözüm olmaz maddi değeri olan birşeyde benim için kıymetli değildir
- 1 yıl
@uzaktaki_anilar ozaman el emeği örgü atkı bere takımı ve bileklik hediye ederdim 🎅❤️
- 1 yıl
Bir çay yeterli olur gerisine gerek yok
1 yılBekliyorum 🤓gözle
13 Yorumla- 1 yıl
@gamsiz-kedersiz46 Sana yeni yılda su yatağı ve peluş yeni yıl konseptli TV battaniyesi alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim efenim çok naziksiniz 😊
Sizede mutlu yıllar...
1 yılmerak ettim şimdi : )
12 Yorumla- 1 yıl
Sana yeni yılda içinde kişisel bakım ürünleri bulunan büyük tüllü hediye sepeti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂😂
alin da gonderin kitap olur kitap
111 Yorumla- 1 yıl
@h8hc4c sana dekoratif ahşap kitaplık dolabı hediye ederdim kullandıkça bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar icinde sizdsn imzali kitapda olacak mi
- 1 yıl
@h8hc4c tabiki sana LYNN PAiNTERİN kaleme aldığı " Sil baştan" adlı kitabını hediye ederdim 👍🤗 amin canım cümlemizin inşallah çok teşekkür ederim 🙏 hepimiz için sağlık huzur mutluluk dolu bereketli bir yıl olsun inşallah 🙏🥰❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar karsi odemeli kargo kabul ederim 😊
- 1 yıl
tamam olur sıkıntı yok hallederiz 👍😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar tamam teswkkur
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🌸🌺
- 1 yıl
@r_engarenkyollar bekleyecem gelmesini
1 yılBana yılbaşı hediyem geldi şimdiden 😃
10 YorumlaÖğrenmek isterim
15 Yorumla- 1 yıl
Sana yeni yılda büyük ekran televizyon ve TV ünitesi alırdım izledikce bizi hatırlarsın 🎅😂 ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
- 1 yıl
Rica ederim aybükem 🙏❤️🥰
1 yılPahada ağır olsun lütfen 😅
16 Yorumla- 1 yıl
@Yaleleyyalelee ahşap kutusu içinde gümüş kolye yüzük ve bileklik takı seti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkürler mutlu yıllar 🎈🎉🎁
- 1 yıl
@fesfs sen bu işi biliyosunnn çaldın kalbimi 😅🥰
- 1 yıl
🤗🤗🤗
Ne alırdınız güzel kızlarrr💐💐
13 Yorumla- 1 yıl
@layyon kırmızı yeni yıl konseptli fincan takımı hediye ederdim ho ho ho 🎅👍❤️😂
1 yılAslında tek istediğim şey biraz enerji kanka ve elbette bir antrenman tesisi alabilirsiniz😁
00 YorumlaOlur 😊
13 YorumlaOlur soylehin bakalım merka ettim
12 Yorumla- 1 yıl
@huzur5645 Sana yeni yılda peluş TV battaniyesi ve içinde peluş oyuncak çikolata kahve mumluk olan hediye kutusu alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
1 yılhaydi gönderin gelsin :)
13 Yorumla- 1 yıl
@Beyefendi92 Sana yeni yılda yatak odana koyacağın içi çerez cips içecek dolu olan mini bir buz dolabı hediye ederdim kullandıkça bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar şahanesin balım :)
- 1 yıl
Rica ederiz ne demek 🙋🥰
1 yılSüleyin hele
17 Yorumla- 1 yıl
Mont aldım çorabım yok 😂
- 1 yıl
Olar 😅
@r_engarenkyollar de külah aldı mı tam doğum günü uşağı olurum 😂 - 1 yıl
@yeterhayeterhayat Sana yeni yılda 250 Cclik siyah RACİNG MOTOR hediye alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar efenim 250 bizi kesmez yalnız 1000rr yok mu 😂
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat Yok efenim 😂 olsa dükkan senin
Bekliyorum ben de isterim
12 Yorumla- 1 yıl
@Dipsizdağ Sana yeni yılda kişiye özel ahşap kutuda cüzdan saat tesbih Kemer seti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂
1 yılSöyleyin bakalım
11 Yorumla- 1 yıl
Sana yeni yılda kırmızı renkte kalpli uyku seti alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho mutlu yıllar 🎅😂❤️
1 yılSöyleyin efendiler, nedir layığım?
12 Yorumla- 1 yıl
@SivisPacemParabellum sana yeni yılda parlament mavisi 250 CC RACİNG MOTOR alırdım kullandikca bizi hatırlarsın 🎅❤️ ho ho ho ho mutlu yıllar 🎅❤️😂😂
youtube.com/shorts/2oGMckLLO6I?feature=shared - 1 yıl
Çok bonkörsünüz teşekkürler
Bana kesin kol saati alırdınız 🫢
02 Yorumla
1 yılBuyrun bakalım neymiş
02 Yorumla- 1 yıl
Bak bu harika hediye işte. Onlarca kediye mama vermiş olurduk. Teşekkürler ☺️☺️
1 yılNe hediye alırdım sizden acaba 🤔
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?