Yeni Yıl 2025 yılı için kehanetleriniz var mı? 1KediiS2mii7 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 fenerbahce sampiyon olacak Güncellemeler1 yıl ali koc istifa edecek Güncellemeler1 yıl derin gs'den duyum aldim 2025 yılı için kehanetleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Umarm dünya barışı olur savaşlar son bulur 3 1 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl umarim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. hayır yok ama ölsem iyi olurdu 1 2 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl oyle deme kral u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah kral
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sen bunu dediysen başımıza fena şeyler gelecek o zaman 😬 1 1 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl olabilir Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Uzaylı istilası ve adını veremeyeceğim şahıs yerine Ümit Özdağ geçerse fena olmaz 1 2 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl ilk dedigine inanirim ikinciye inanmam 😂 Yorumla Besiktas7834 1 yıl 😂😂 bir ümit işte Yorumla
Henüzgençbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl I hope people don't die anymore 🙏🙏 1 2 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl olmayacak duaya amin demem Yorumla Henüzgençbirisi 1 yıl Ok. Yorumla
Ruhzus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Lutfen bunu soyleme, cunku inanırım…. 1 1 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl haha inanma derim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yiğit? 1 35 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl adimi nerden biliyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilirim Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl istek at bakim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayir Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl niye noldu atsana iste merakta birakma insani Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayirre Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl cok merak ettim bana bu kotulugu yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasasn kotuluk Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl puahha ayipsin Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl atsana catlicam bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl catla Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl bana gicik mi oldun anlamadim kimsin Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl kanka nerden tanisoyiruz ki inan bilmiyorum harbi merak ettim lutfen Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl pff bekliyorum bak yoksa gidecem seni bekliyorum Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl reis suphelendi reis tehdit algiladi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlamadım? Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl suphelendim diyorum birden beni nerden tanidin, reelde tanisiyo muyuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemm😂 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl soyle kanka baya merakta biraktin Şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baanene Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl pffff 😒😒 Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl bekliyorum kankaaaa Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl kanka bekliyorum bak silicem hesabi yoksa bu durum. beni rahatsiz etmeye basladi Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl bekliyorum hadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne silmesi be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Manyak sadece tanıştık adin yiğit Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka bilmiyorum Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl puhahah takip at veya dm acik mersk ettim nerden tanistik Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl adin a ile mi basliyor Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl eger oyleyse sen misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl tamam atma konusmak istemiyosan ok Yorumla 1KediiS2mii7 1 yıl Son sorularima cevap yaz eig seceyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umarm dünya barışı olur savaşlar son bulur
umarim
hayır yok ama ölsem iyi olurdu
oyle deme kral
Eyvallah kral
Sen bunu dediysen başımıza fena şeyler gelecek o zaman 😬
olabilir
Uzaylı istilası ve adını veremeyeceğim şahıs yerine Ümit Özdağ geçerse fena olmaz
ilk dedigine inanirim ikinciye inanmam 😂
😂😂 bir ümit işte
I hope people don't die anymore 🙏🙏
olmayacak duaya amin demem
Ok.
Lutfen bunu soyleme, cunku inanırım….
haha inanma derim
Yiğit?
adimi nerden biliyosun
Bilirim
istek at bakim
Hayir
niye noldu atsana iste merakta birakma insani
?
Hayirre
cok merak ettim bana bu kotulugu yapma
Yasasn kotuluk
puahha ayipsin
atsana catlicam bak
catla
bana gicik mi oldun anlamadim kimsin
kanka nerden tanisoyiruz ki inan bilmiyorum harbi merak ettim lutfen
pff bekliyorum bak yoksa gidecem seni bekliyorum
reis suphelendi reis tehdit algiladi
Anlamadım?
suphelendim diyorum birden beni nerden tanidin, reelde tanisiyo muyuz
Bilemm😂
soyle kanka baya merakta biraktin Şu an
Baanene
pffff 😒😒
bekliyorum kankaaaa
kanka bekliyorum bak silicem hesabi yoksa bu durum. beni rahatsiz etmeye basladi
bekliyorum hadi
Ne silmesi be
Manyak sadece tanıştık adin yiğit
Başka bilmiyorum
puhahah takip at veya dm acik mersk ettim nerden tanistik
adin a ile mi basliyor
eger oyleyse sen misin
hayır
tamam atma konusmak istemiyosan ok
Son sorularima cevap yaz eig seceyim
Sebep
Hayır yok