Güncellemeler
1 yıl
Sevgili biricik üyecikleyy🦄✨🔮 Konsept gereği Lord kötü kehanetleri Chung ise iyi kehanetlerin habercisi🦄✨🔮 Lütfin yanlış ve kişisel anlamayın hepinizi çok çeviyoyujj 💞✨🔮❄️🦄🎄🎃🔮🍀🦄💞🦄🦄
Çuk sevdiğim dostum @LordofJungle ve ben birlikte süleyeceğiz üyecikleyyy🦄🔮✨🦄❄️☃️🔮🦄✨🦄

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
söyleyebilirsiniz evet
Kehanette göye 2025 yılı maddi ve manevi oyayak rahat olacağın biy yıl oyucak💸💰✨🔮🦄 Aşk kapıların ardı ardına açıyacak ve kendine oyan güvenin daha çok oyucak ✨🔮 Unicornların şana seyamı vayy✨🦄🎄❄️☃️💸🦄✨🔮🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında, tüm umutların birer birer sönmeye başlayacak. Yalnızlık, her adımında seni takip edecek, geçmişin hataları seni bulacak. Gelecek, korkularla dolu bir boşluk olacak ve seni içine çekecek 🔮🦓❄️🎄☃️☠️🩸
Hayırr çok geç kaldım 😭 Tekrar yorumlamanız için bir büyü var mı? @LordofJungle @ChungCha
Kehanette göye 2025 yılında kendinle daha çuk vakit geçireceksin🔮✨ Yeni arkadaşlıklar ve yeni bir çevre edinecegin bir şeney oyucak✨🦄 Aşk ayatın stabil durumda oyuncak 🔮✨ Unicornların şana selamı vayy🦄✨🔮❄️☃️🍀🔮✨🦄🦄
@ChangCha ayy teşekkür ederim bebişş 💗🍯 umarım dediğin gibi olurr 🙏🙏🙏
Ricalay cinimm 🩷💞🦄🦄
Unicornlar aşkına söyle bebiş
Kehanette göye gerçek aşkı 2025 yılında buyacakşın🔮✨🍁🍂 Bir sonbahar mevşiminde yağmurlu biy günde onunla yani yazgında ki kişiyle tanışacakşın 🍀🔮✨ 🦄 Hem güldüğün hem ağyadığın daha çok hayatı dolu dolu yaşadığın bir yıl oyucak🔮✨🦄🍀🔮❄️☃️🦄 Unicornların şana şeyamı vayy🔮✨🦄✨🔮🦄🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında, eski bir eşya bulacaksın. Başta sıradan gibi gelse de, her kullandığında sana daha fazla bağlılık hissi verecek. Zamanla, onu çıkaramayacak ve bir sabah uyandığında, sana zincir gibi bağlanmış olduğunu fark edeceksin. O eşya, seni hapsedecek, her baktığında karanlık bir güç seni içine çekecek ve dünyadan yabancılaşacaksın ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
Dene bakalım ChungChaa
Kehanette göye 2025 yılında zaman çenin için çuk hızlı geçecek🔮 Kişisel gelişime daha çuk odaklı olduğun bir şene oyucak✨🦄🔮 Hayatına beklemdiğin bir anda yeni biyileyi giyecek ve birileri çıkacak 🎄☃️🔮 Unicornların şana selamı vayyy 🔮🦄✨🎄❄️🦄
Sende onlara selam söylee 😃
Timamm 🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında Bir gece, evinin kapısının önünde eski bir anahtar bulacaksın. O anahtarı kullanıp kapıyı açtığında, seni başka bir dünyaya çekecek. Her gece girmeye devam ettikçe, biraz daha kaybolacaksın. Bir gün o kapıyı son kez açtığında, geri dönmeyecek, o dünyada hapsolacaksın. ✘ (x _ x)𓄿🂱✦
@LordofJungle 😈
(◍‿◍)
Güzel şeyler söyle kehanetci bacumsu🤧
Kehanette göye 2025 yılında kariyer olayak yükselişte olduğun bir şene oyucak 🔮✨🦄 Zamanın genel olayak yollarda geçicek ve maddi olayak daha rahat olduğun boy şene oyuncak🍀 Yıllardır görüşmediğin kişilerle tekyay yolların kesişebilir✨ Unicornların şana selamı vayy❄️🔮🦄🍀✨🔮❄️🎄✨🦄🦄
Tisikkirler bebeksu😌💅
Ricalayy💞❄️✨🔮🦄🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında bir gece, odanda bir ses duyacaksın. Adını fısıldayan bir ses, kulaklarının dibinden, neredeyse seni içine çekiyor gibi. Gözlerini açıp bakınca, kimseyi görmeyeceksin, sadece karanlık bir boşluk. Ama sabah uyandığında, aynada seni göremeyeceksin. Herkes sana bakacak, ama sen orada değilsin. Yavaşça, adını söyleyen sesin aslında senin içindeki bir ses olduğunu fark edeceksin… Ve o an, seni kimse hatırlamayacak. Çünkü sen, o karanlıkta kaybolmuşsundur; bedenin var ama ruhun artık başkasına ait 𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌🝊
@LordofJungle altıma işedim dağılabiliriz adghss
söyleyin
Kehanete göre 2025 yılında, bir gece, seni terk etmiş bir şeyin seni geri çağırdığını hissedeceksin. O şey, senin korkularını, karanlık sırlarını ve kayıplarını besleyen bir güç olacak. Ne kadar kaçsan da, her gece daha da yaklaşacak. Bir sabah, o güç seni uyandıracak ve her şeyin senin başından beri bu şekilde planlandığını fark edeceksin. Bir zamanlar sana ait olan her şey, o gücün ellerinde olacak ve sen, o güce teslim olmadan önce kaybolan bir hatıranın peşinden sürükleneceksin. Artık geri dönüş yok ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
Kehanette göye 2025 yılında kariyer alanında yükselişe giyecekşin❄️🍀 Aşk ayatında hiç beklemediğin bir anda büyük biy gelişme yaşayacakşın✨🔮🦄 Maddi oyayak rahat oyacakşın☃️❄️🍀✨🔮🦄🔮🦄🦄
Tabi, çok merak ettim.
Sizin kehanetler bende bir şey göstermiyir galiba😂
Kehanette göye 2025 yılında ayatında büyük biy radikal kararlar alacakşın🔮✨ Başkalarını düşünmekten daha çuk kendini düşüneceğin bir yıl oyucak ❄️☃️🦄✨ Aşk hayatın stabil durumda oyucak ve unicornların şana selamı vayy🦄✨🔮🦄✨🍀🔮❄️☃️🦄✨🦄🦄
Aşk hayatım stabil mi😭😭😭
Radikal kararı şimdiden merak etmeye başladım. Teşekkürler şekerim.
Arkadaşında kehanetine bakalim
Ricalayy ✨🔮🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında bir gece, seni izleyen bir gölge belirecek. Yavaşça seni saracak, korkularını şekillendirecek ve her geçen gün seni ele geçirecek. Ne kadar direnmeye çalışsan da, sonunda kendi bedeninde bir yabancı olacaksın. Çaresiz, kaybolmuş bir şekilde, her şeyin senin kontrolünden çıktığını fark edeceksin ✘𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌🂱
@LordofJungle aman yarabbim. Bu kesin aşk. Vazgeçtim gelmesin. 😂
Tesekkurler
Söyleyin hadii
Bir akşam, bir ses seni eski bir sandığı açmaya çağıracak. Sandıkta eski bir kolye olacak. O kolyeyi taktığında, birdenbire kendini geçmişte, tanımadığın bir hayatın içinde bulacaksın. Her gece bu kolye seni başka bir zaman dilimine taşıyacak, ama her geçişte biraz daha kaybolacak, kimliğinden bir parça silinecek. Bir gün kolyeyi çıkarıp kaybettiğinde, o eski hayatın seni takip edecek ve senin yerini alacak ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
@LordofJungle bu kolye hikayesi beni etkiledi :))
Kehanette göye 2025 yılında jamanında aranın kötü olduğu kişiyle tekyaydan yıldızının barışacağı sene olacak ✨🦄🔮✨ Arkadaş çevren daha çok geniş oyacak✨🔮 Maddi ve manevi oyayak rahat olacakşın ve unicornların şana selamı vayy🦄✨🔮🦄❄️✨🍀❄️☃️✨🦄🔮✨🦄🦄
Söyle bakalım
Kehanette göye 2025 yılında mental sağlığın çuk yeyinde oyucak🔮✨ Şans çarkı çeninle oyucak🍀 Kariyer olayak ünemli gelişmeler ayacakşın🔮✨🦄☃️❄️✨🍀🔮🦄✨🔮🦄🦄🦄
Evett
Kehanette göye 2025 yılında çuk daha ayakları sağlam basan güçlü bir çen oyucakşın🔮✨🦄 Sosyal ilişkilerin güjel oyucak🍀 Şans kapından ayrılmayacak ve aşk ayatın stabil oyucak🔮✨❄️🎄☃️🍀🦄🔮✨🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında yalnız gideceğin bir yol seni bekliyor, ama yalnız olmayacaksın. Karanlıkta bir figür seni izlemeye başlayacak. Ne kadar kaçsan da, her adımda biraz daha yakınlaşacak. Sabaha ulaştığında, bir parça ruhun kaybolmuş olacak; bir gölge sana sonsuza dek eşlik edecek ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
Söyleyin bebekler
Bir gece, aynada yüzünü görmekte zorlanacaksın. Yavaşça, yansıman sana gülümsediğinde, bu gülümseme seni tanımayacak kadar yabancılaşacak. O an fark edeceksin ki, her gece biraz daha kayboluyor, yerini başka bir varlık alıyor. Bir sabah uyanacak ve aynada sana ait hiç bir şey kalmadığını göreceksin; yalnızca o gülümseyen yüz kalacak, seni izleyen. ✘ (x _ x)𓄿🂱✦
Kısaca ben bir hayaletim desene haha
Evet öyle (◍‿◍)
Kehanette göye 2025 yılında biy tiktok fenomeni oyucakşın 🔮🦄✨ Yaptığın bir hareket boy akım oyucak✨🦄🔮☃️ Daha çok sosyal oyduğun biy yıl oyuncak🌺🪷❄️🌺🦄 Unicornların sana şeyamı vayy 🍀🎄✨🔮🦄✨🔮☃️☃️🪷✨🪷❄️🌺🔮✨🦄
Kız bak seni yerim suss haha evet bekle beni tiktok benm Dilan polattan neyim eksikkk hıh
@birsuskuncicek 💞🪷💞🔮✨🌺✨🦄🦄🦄
Ne gelecekmiş
Ah pardon !
Kehanette göye kariyer alanda şanslı olacağın yıl oyacak✨🦄 Bu şene ayatına biyileyi giyecek ama gerçek aşk olma ihtimali düşük 🔮✨🦄 Maddi oyayak rahat oyacakşın ve unicornların şana şeyamı vayy☃️❄️🎄🔮✨🦄🦄
Unicornlara Selam 🫡
💞🦄🦄
Alayım lütfen!
Kehanette göye 2025 yılında ayatına yeni biyi giyecek🔮 Muhtemelen yabancı uyruklu biyi olacak bu kişi✨Seni maddi olarak sömürebilir ve ailevi ilişkilerin o sene daha çok kuvvetli oyacak✨🔮🦄 Unicornların sana şeyamı vayy ☃️✨❄️🔮🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında, yabancı bir kişi hayatına girecek; dışarıdan dostça görünse de seni maddi ve manevi olarak sömürecek. Ailenle olan bağların giderek zayıflayacak, her şey çürümeye başlayacak. Unicornlar, sana yanılgının ve ihanetin işaretini gönderecek, ama ne yazık ki, sen bir adım daha kaybolacaksın. Tüm gücün tükenip, yalnızlık seni yavaşça yutacak. Geriye sadece kırık dökük bir hayat ve umutsuzluk kalacak ✘(x _ x)𓄿🂱
Söyleyinn
Kehanette göye 2025 yılında ayatı daha çuk dolu dolu gezerek yaşayacakşın 🔮 Kendinde büyük biy imaj değişikliği yaratacakşın ve unicornlayın şana selamı vayy🦄✨❄️🔮🦄
Ayy hep gezeyim hep eğleneyim ben 2025'te 💫🌞
İvettt 🎄❄️☃️🔮✨🦄
Iptal ettim hepsini
🌺💞🦄
Evet, lütfen. 🌸
Kehanette göye 2025 yılında büyük değişimler yaşayacakşın 🔮🌸 Bir dönüm noktan oyucak✨🦄 Daha emin ve kendin odaklı oyucakşın✨ Unicornların sana şeyamı vayy 🔮🌸🦄❄️☃️🎄✨
Kehanete göre 2025 yılında bir megalodona tem olacaksın 🔮☃️🦓🎄🦈🩸☠️
yem*
Söyleme lütfen, kehanetleri dinleyip strese gireceğime hiç yokmuş gibi yaşayıp giderim daha iyi.
Evet lütfenn
Kehanete göre 2025 yılında farkında olmadan çok tehlikeli radyoaktif madde barındıran bir şey yiyeyeceksin ve aniden patlayıp can vereceksin organların her yere saçılacak ve o alan kısa süreli bir organ yağmuru eşliğinde kan gölüne dönecek 🔮☃️🦓🐻❄️🎄☢️🩸☠️
Unicornlar aşkına neler söylüyorsun senn 😱
Kehanette göye 2025 yılında aşk ayatında ünemli gelişmeler yaşayacakşın🔮✨🦄 Bir aşk üçgeninde oyucakşın😱 Maddi ve manevi oyayak bereketli bir yıl senin için oyucak 🔮✨🎄❄️🦄 Unicornların şana şeyamı vayy🔮✨🎄❄️🔮🍀🦄
Onlara da benden şeyam söylee 🦄
Süledimm 😱 Çeni çeviyoylaymış💞✨🔮💞🦄🦄
Yaşasınn 😌🦄💕💮
💞💞🦄🦄🦄
Karanlık boyuttaki kara unicornların ve kuzgunların da selamı var hepinize ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦🂱(◍‿◍)𓅓🦓
@LordofJungle asdjnknsjdkjs
@ChungCha mxjdjxhdhd
Şöyleyin😍
Günaydınlayy kraliçem🐣🦄🦄 Kehanette göye 2025 yılında şans çenin yanında oyuncak🍀 Ailevi ve çevdiğin inşanlarla bağın daha çuk kuvvetli oyucak🔮✨🦄 Kendini tazeleme ve yenilikley için de kayşına fırsatların olacağı bir şene oyuncak🎄❄️☃️✨🦄 Unicornların şana şeyamı vayy🦄✨☃️❄️🎄👑🔮🍀✨🦄🦄
Sıkıyorsa olmasın yanımda o şans yapraklarını yolarım😄
Şeni unicornların ile birlikte yeyim midemde duyuyşunuj🫢🫠💞
Oyucak o şanş çenin yayında 🍀 İyvah unicornlar ve ben yemek mi oyucajj😱 Üstelik midende mi kraliçemm💞🦄🦄
İveett midemde şaltanat şücekşinij😍
Yiaa kayp kayp şana kraliçem💘💘💞🦄💞🦄🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında kötü ruhlar tarafından esir alınacaksın 🔮🎄🦓☃️🌕🩸☠️
@LordofJungle hepşinin ağjını buynunu kıyayım kaçaylay benden😈
Söyleyin bakalım korkutmayın yeter
Kehanete göre 2025 yılında tek gözlü bir suikastçı tarafından kılıçla infaz edileceksin 🔮🎄🦓☃️🥷🗡️🩸☠️
Kehanett göye 2025 yılında hayatının dönüm noktaşını yaşayacakşın🔮✨🦄 Çuk büyük biy ders alacaksın🦄 Bu dönüm noktası sayeşinde daha güçlü ve ayakların sağlam başacak✨🔮 Seni sen oyayak çeven birileri yanında oyucak şadece seçimlerine dikkat etmen geyekiyoy🍀🦄 Unicornların şana selamı vayy❄️✨☃️🔮🍀❄️🦄✨🔮🦄🦄
Aslında çok büyük bir ders aldım ben gerçekten ama bir suikastçı beni öldürmesi biraz korktum yani inşallah olmaz
Umayım biy sey olmaj 🦄 Kendine dikkat et ve unicornları görmen dileğiyle 🔮✨🦄🔮✨🦄🦄
Evet olur
Kehanete göre 2025 yılında, hayatın senin için bir kabusa dönüşecek. Her anında, geçmişteki hataların seni sıkıştıracak, hiçbir şekilde kurtulamayacaksın. Sevdiklerin, birer birer seni terk ederken, sana vaat edilen mutluluklar kaybolacak. Ne kadar savaşsan da, her şey daha da kötüleşecek. Düşlerin birer gölge gibi seni takip ederken, içinde bir boşluk büyüyecek ve sen, kaybolmuş bir hayatın içinde kaybolacaksın. Artık geri dönüş olmayacak, her şeyin sonu yalnızlık olacak ☆★✦✘
Kehanette göye 2025 yılında infulencer oyma girişiminde bulunacaksın😱 Keyfine daha iyi baktığın ve sağlıklı olduğun boy yıl oyucak🔮🦄✨🦄 Spor vb. etkinlikler geçiyeceğin biy yıl oyucakk🎄❄️🍀🔮 Unicornların şana şeyamı vayy ✨🦄🎄🔮❄️🍀🦄✨🦄🦄
olur söyleyin
Kehanette göye 2025 yılında yeni evcil dostların daha oyucak✨🦄🔮🦄 Sosyal bir yıl oyucak çenin için 🍀🦄 Yeni arkadaşlıklar ve yeni inşanlay hayatına giyecek 🔮✨ Aşk ayatında ünemli gelişmeler oyucak🧚♂️✨🧚♂️🔮🦄🎄 Unicornların şana şeyamı vayy🍀✨🦄🧚♂️🔮🎄🦄✨🔮🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında Bir gece, uyandığında karanlıkta seni izleyen iki parlayan göz fark edeceksin. Ne kadar kaçsan da, o gözler her an seni takip edecek. Bir gün o gözler o kadar yakınlaşacak ki, senin yerine geçecekler. O andan sonra, sen artık o gözlerin içinde hapsolacaksın, bir yabancı seni bedeninde yaşayacak ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
evcil dostlar derken acaba şıpıdık mı sütlaç mı doğuracak ki sjshsh bak olabilir bu sjdjdj
İsimleri çuk dadlu 🐾🐈⬛💞🦄 Umarım hep çuk sağlıklı oyuylay 💞🧚♂️🐈⬛🐾🦄🦄
teşekkürler 💕🌸🦄🌺💖💗💞💓
@Asya_2275 💘☃️❄️💞💞🌸🌺❄️🦄🦄🦄🦄
Söyle aşko
Örtmenim kehanette göye kendi kahve dükkanınıjı açmak için girişimlerde buyunacakşınıj☕🫖🔮☕🦄 Sanat camiaşında çuk önemli kişileyle çevrenij doyacak yeni inşanlay ayatınıjda oyacak✨🔮🦄 Unicornlayın şije selamı vayy❄️🎄🔮✨🦄☕❄️☃️🦄
Oyşş yerim seni
@öğrenimelemanı 💘🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında hayallerin birer birer yıkılacak, yalnızlık seni saracak. Zorluklar peşini bırakmayacak, sevdiğin her şey kaybolacak. Gelecek, karanlık bir sis gibi seni yutacak 🔮🎄🦓🤖🌕👹🩸☠️
Söyle bebek
Kehanette göye 2025 yılında kendini doğanın içinde buyacakşın🍀 Bağ, bahçe ve doğayla muhatap oyucakşın🔮✨🦄 Ailevi ve inşanlarla ilişkilerin çuk pozitif yönde oyuncak✨🔮❄️☃️🦄✨🔮 Unicornların şana selamı vayy🦄✨🔮❄️☃️🍀🦄✨🔮🦄✨🔮🦄
Hadi inşallah asko
Kehanete göre 2025 yılında her şeyin ters gittiğini fark edeceksin. Ne kadar çaba sarf edersen et, her seçim daha kötü bir duruma yol açacak. Her adımın seni daha da yalnızlaştıracak, ve sonunda doğru yolu bulduğunu düşündüğünde, o yol seni asla geri dönmeyeceğin bir yere götürecek 𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇☽
@LordofJungle zaten yanlizim onu bu sene yaptım 😂
Lütfen söyleyin.
Yanlış anlamıyoruz tabiki : )
Kehanete göre 2025 yılında, bir gece, seni çağıran bir ses duyacaksın. Sesin peşinden gitmeye başladığında, zaman kaybolacak ve her şey karanlığa dönüşecek. O ses seni içine çekerken, bir daha geri dönmeyeceksin. Sonunda, ses seni yutacak ve bir daha kimse seni bulamayacak ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
Kehanette göye 2025 yılında evcil hayvan şahiplenecekşin 🐾🐈⬛ Hayatına yeni birileyi giyecek 🍀 Seyahat yapacağın biy sene oyucak🔮✨🦄 Arkadaşlık ilişkilerin daha çuk kuvvetli oyucak✨🔮🍀🔮🦄✨ Unicornların şana şeyamı vayy 🦄🔮🍀❄️🎄☃️🦄🔮✨🦄✨✨
Teşekkür ederim muhtemelen o ses benim deliliğim olcak kötü değil. i yi bir kehanet. Biraz millet benim kahrımı çeksin.
Deliliğe düştükten sonra yanımda bir evcil hayvanın olması çok önemli. çok teşekkür ederim.
Harika biy bakış açısı ✨💞✨🦄🔮🍀🔮🦄🦄
Rica edeyijj🔮✨🦄🦄🦄
Evcil hayvanımın adını buldum bile. Görüşmek üzre
Yiaaa çuk sevindim 🐈⬛🐾🦄 Kendine iyi bak görüşmek üjeyeee✨🔮🦄🦄
Eyvallah sizde
Arkadaşıma katılıyorum, güzel bakış açıları. Rica ederiz ✭𖤍˖·˳𓅇◌✦⭒๋࣭٭
Söyli Goyeyim 🙂
Kralımıj kehanette göye 2025 yılında büyük biy uluşlayayaşı iş teklifleri ayacakşın 💸💰👑🦄 Şana hain biy kumpas yapıyılacak ama çen bunu da atlatacakşın yüce kralımıjj👑👑🦄 Univornlayın şana şeyamı vayy👑👑🦄🔮❄️🎄✨🔮🦄
Yaaaaaa yiyim çeni Goyeyim titikkiy idiyim. İvet aşlında öye bişiy oyacak tekyaydan UAE'ye gitme duyumum var niyden biydin hayya hayya :D çen çuk yaşa
Ni dimek yica ederim yüce kralımıjj💞👑🦄 Bol şans diliyoyum kralımıj 🦄☃️🔮✨👑🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında, hayatın karanlık bir tünele dönüşecek. Her adımda, seni korkutacak bir gölge seni izlemeye başlayacak. Geçmişteki tüm pişmanlıkların, korkuların ve kayıpların seni sonsuza dek esir alacak. Her şey bir bir parçalanacak; dostlar, aile, hayaller… hepsi kaybolacak. Çaresizlik içinde, bir zamanlar bildiğin dünyayı tanıyamayacak ve kendi kimliğini yavaşça kaybedeceksin. Zihnindeki huzur, bir çığlık gibi seni delip geçerken, her şeyin sonunda yalnızlıkla yüzleşeceksin ★✦✘🩸☠️
😂😂😂 Ahahahqhqhhqq
(◉‿◉)
Söyle
Kehanette göye gerçek aşkını 2025 yılında bir çikulata festivalinde buyacakşın🍫🍫 Din değiştiyecekşin ve unicornlayın şana selamı vayy🦄🔮🦄❄️🔮
Hay zıçayım ya evlenmek istemiyorum
O jaman çikulatalı festivallerden uzak duyu🔮🦄🦄
Kehanete göre 2025 yılında, her şeyin kontrolünü kaybedeceksin. Hayallerin uzaklaşacak, içindeki huzur yerini kaygılara bırakacak. Karanlık bir döneme girecek, seni terk edenler arkasına bile bakmayacak 🔮❄️🦓☃️☠️🩸
İyi polis kötü polis mi oynuyorsunuz
Yani ona benzer bir şey
Söyleye bilirsin evet
Olur
Süyle bagayımm abe sebayattin abeyyy
Söyle lütfen
Söyle
Türlü belalar 😂
Söyle
Evet 😊
Kehanete göre 2025 yılında bir gece, gökyüzünde ani bir patıltı duyacak ve bir kara boşluk seni içine çekecek. Zihninde korkunç bir uğultu yükselirken, her şey yavaşça kaybolacak. Hatıraların silinecek, ve benliğin bir boşlukta hapsolacak, ama bedenin var olmaya devam edecek. Bir sabah uyanacak, her şeyin yabancılaştığını fark edeceksin; sesin bile sana ait olmayacak. O karanlık boşluk, seni her an daha fazla yutacak °𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌➤
Söyle
Daha ne gelecek aq
Salla glsın
söylee
Söyleyin..
Kehanete göre 2025 yılında, bir gece, eski bir aynada kendini farklı göreceksin. O yansıma, senin değil, başka birinin yüzü olacak. Ne kadar bakarsan bak, o yüz sana giderek daha tanıdık gelecek, ama bir o kadar da yabancı olacak. O anda fark edeceksin ki, o yansıma seni içine çekiyor. Bir gün aynayı kırdığında, o yüz tamamen seni ele geçirecek ve bir daha geri dönmeyecek ✘𖤍𓆩𓁺𓆪˖·˳𓅇◌✦
Söyle bakim
Buyur
Olur
Söyle