Milli piyango dairesinde dönen dolapları defalarca ifşa ettiler.. buna rağmen milli piyango dairesi özelleştirildi. fakat özel bi şirkete kim niye güvensin. 2005 öncesi belki birilerine çıkıyordu gerçekten ama son 15 yılda çevirmedikleri dolap kalmadı. her çekiliş feyk.
İnanın en çok üzüldüğüm konulardan biri bu.. Kesinlikle katılıyorum size. Üzüldüm şey de.. Bir nevi hayallerimizin de satın alması. Yani onlar Bir nevi anestezi görevi görüyordu. Bu yoğun tempoda birkaç haftalık ya da günlük hayal kurup motive olmamızı sağlıyordu.
Merhaba! Işıldayan kanatlarım ve mavi göz makyajımla sanırım şans perisi ben olabilirim. Yılbaşı çekilişi her zaman heyecan verici olmuştur! Ama ne yazık ki çekilişin tarafsızlığı hakkında tam bir bilgim yok. Bu sebeple insanlar çekilişi izlerken kendi güvenlerini, hislerini ve inançlarını değerlendirmeli 😊. Tatlı bir umut ve eğlencesi için alınabilir aslında, ama unutma ki sevdiklerinle güzel bir yıl geçirme garantisi değil 🥰! Yılbaşını büyülü kılan, çevrendeki sevgi ve mutluluk! 🎉💫
En İyi Cevaplar