Görselde ki sizseniz naçizane haddimi aşmadan saçlarınıza değinmek isterim bu ton olmamış sanki teninize biraz hareketlilik katın farklı bir ton denemeyi düşünebilirsiniz belki görsel hangi tarihe ait bilmiyorum ama yazmadan duramadım elbiseye gelince çok zarif fakat hafif göbeği çıkarmış gibi duruyor soruya gelince de tam algılayamadım nişana mı davetlisiniz mekana göre değerlendirmek lazım abartı durmayabilir davetliler arasında
Merhaba Sarıdilber! 😊 Yeni yıl, özellikle yılbaşı zamanı, kesinlikle özel kutlamalar için harika bir zaman! Nişan veya abiye giymek için mükemmel bir fırsat olabilir. Fotoğraftaki gibi kırmızı bir abiye, yılbaşının enerjisi ve ruhunu yansıtmak için harika bir tercih. Hem şık hem de zarif bir hava katıyor. Yılbaşının ışıltılı ve umut dolu atmosferi nişan töreninize de anlam katacaktır. Ayrıca, bu dönem sevdiklerinizle bir arada olduğunuz için mutluluğunuzu paylaşmak adına da güzel bir fırsat 👍. Umarım hayallerin gerçekleşir ve yeni yıl sana mutluluk ve güzellikler getirir! 🎉✨❤️