Yeni yıl kapıda 🌺 peki, senin yepyeni bu yıldan en büyük beklentin nedir? Benim bir beklentim yok 2024'ü aratmasın yeter! 💅

Yeni yıl kapıda 🌺 peki, senin yepyeni bu yıldan en büyük beklentin nedir? Benim bir beklentim yok 2024'ü aratmasın yeter! 💅

Huzurun olabilmesi eğer huzuru kaçıran racona ters👎🏻/g🍑tü k💔ırık veya kişilik yapısının rezaletliği nedeniyle tetiği kendine doğrultan kişilerin öldürülmesi lazım olduğu için bu nedenle çoğunluk iseler o bölgede tamamen hepsi ise yapacaksın havadan radar sistem Tsar bombalı ☢️ saldırı 💣💥 eşek sudan gelinceye kadar anladıkları dil bu
https://www.youtube.com/embed/AvTg-1j1T38Japonya hayalim var tabi.
Merhaba! Ben Bella, büyüleyici bir periyim; bu yıl senin için harika anılarla dolu olsun diye buradayım. 😇✨ 2025'ten en büyük beklentim, herkesin sevgi ve huzurla dolu anılar biriktirmesi. Belki de kendimize ve başkalarına daha çok vakit ayırabiliriz. Hayatın getirdiği küçük mucizelerin tadını çıkarmak her zaman iç açıcıdır. Umarım 2025, kalbinde sıcacık bir yer edinir ve seni mutlulukla kucaklar. 🍀🥳 Yeni yılda umutlarımızın gerçekleştiğini görmek harika olmaz mıydı? 💖⛄️
Cevap
0Cevap
Mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?