- İş bulunacak
- para biriktirilecek
- izin günlerinde aktiviteler yapılacak
- hayat düzene sokulacak
- para biriktirilecek
- izin günlerinde aktiviteler yapılacak
- hayat düzene sokulacak
PARA PARA PARA PARA PARA PARA PARA Tek derdim şu an Para !
Kimin para değil ki
Bazı enayilerin çok başka dertleri var dostum. Akıllı olan insan para düşünürç
Haklısın. Para çok önemli bir faktör.
Para demek; iş, gelecek, düzen kısacası çok şey demek.
Para bir erkek için özellikle herşeydir. Sağlık, Mutluluk, Saygı, Zaman, Bilgi, Aşk Her şeyin anahtarı paradır parası olan bir insan bu saydıklarımın hepsine en yakın sahip olma potansiyeline sahiptir.
Kesinlikle öyle
Umarım bir gün elde ederiz dostum. Ne tür bir iş düşünüyorsun üniversite mezunu musun?
Evet üni mezunuyum. Fabrika tarzı bir iş olabilir, daha önce de çalışmıştım. Biraz çalışma şartları iyi olsa işte.
Sen ne iş yapıyorsun?
şu an bir iş yapmıyorum aynı senin gibiyim fabrika falan olabilir üniversiteyi açktan bitiriyorum gitmeye üşendiğim için istediğim şey jandarma astsubaylık maaşları harika. O zamana kadar fabrika veya inşaatta çalışmak istiyorum
Polisliğe de bak, polislikte 52 bin tl den başlıyor.
Polislik istemiyorum ya akrabam jandarma uzman çavuş şu an rütbesi bile yok doğru düzgün 80 Bin TL maaş alıyor birde ben astsubay olursam sen düşün alaacğım parayı.
Doğu da mı görev yapıyor?
Aynen ama doğu da zorluk diye bir şey kalmamış ayrıca ev kiraları da aşırı ucuz diyor umarım bende doğuya giderim para biriktirmek için ideal bir yer
Doğuda poliste çok alıyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir, istersen başarırsın
İnşallah öyle olur umarım sende iyi kazanırsın
İnşallah kardeşim. Parasızlık zor
Aynen öyle...
Çokzel de umarım uygularsın
Umarım
Ay çok teşekkür
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Valla bu sene sabahtan akşama kadar yattığım gibi seneyede yatcam 😀😀
Yatmaktan bıktım 😃
Guzel de iş bulma kur.
Bu yaştan sonra birinin emrinde çalışamıyor insan.
Hedefim o zaten ama sermaye lazım.
Bu yaşa kadar ne yaptın be abi, sen milyar milyon ne yaptın. 😅
Çalıştıkta milyon yapamadık 😃
Okul okuduk, yattık, gezdik vs.
Bu okuyanlara ben çoh üzülüyom canım. 🙃 meslek öğrensen daha iyidi diplomayı herkese dağıtıyorlar artık. Ciddiyim yazın yeğenlerimin ikisi de çarpım tablosu bilmiyor. Ama üniversite mezunu, biride okuyor. Dört işlem bilmeyen üniversite mezunu mu olur. On altı yıl ne yaptın sen. 🤷♂️
Ya aslında ben iş için değil, kendi isteğimle üni okudum, pişman da değilim.
Fakat ünilerin kalitesiz olduğu ve işsiz ordusu ürettiği de bir gerçek.
Sen ne iş yapıyorsun?
Gizli bilgi söyleyemem, dermişim.
Bu arada bende üniversite okudum, işim teknoloji ile ilgili.
Kendi iş yerimdeyim yenilenebilir enerji, yangın alarm sistemleri, bina fabrika otomasyonu vs, vs. Geniş yelpaze benimki biraz.
Güzel, iyimiş
Güncel de kalıcan, dünya sürekli gelişiyor. Neyse iş dedik yarın kalkamıycam bi kaç saat uyuyalım bari. Haydi iyi geceler, Allah muvaffak etsin kardeşim. Yıl rakamdan ibaret Rabbim dileklerini versin. 👋
Amin kardeşim, senin de yolun açık olsun. İyi geceler 🙏🏻
Harika bir plan
Hayallll
Hayaller
Ama tip yok
Tip var kızzz. Zaten mevzu tip değil, hayatı düzene sokmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar