Hayatımda ilk defa ayarlanan müzik çalgısı aldım kendime. Ve diğeri de Atatürk diğer adı ile yılbaşı çiçeği. Bilerek ilk defa yapay çiçek aldım güzelliğini hiç yitirmesin diye. Bu çiçeğin bende çocukluk hatırası var

Hayatımda ilk defa ayarlanan müzik çalgısı aldım kendime. Ve diğeri de Atatürk diğer adı ile yılbaşı çiçeği. Bilerek ilk defa yapay çiçek aldım güzelliğini hiç yitirmesin diye. Bu çiçeğin bende çocukluk hatırası var
Cevap
8Cevap
Harika görünüyor gadası erkenden alman iyi olmuş
Kalmamış markette
Tam vaktinde aldım
İyi yapmışsın
Çok iyi moral oldu ama he. Az kalsın pahalı diye almıyordum kurşun askeri
Valla iyi olmuş bir kere alır ömür boyu kullanırsın
Insanın kendini ödüllendirmesi kadar güzel bir şey yok
Kesinlikle
ne güzel. belli ki kendini de iyi hissettirmiş. böyle mutluluklar çok değerli hayatta
BİM e geldi o küçük müzikli adam dimi ben yetişemedim kalmadı
Evet bime geldi. Bende zaten saat 2 gibi tekrar gittiğimde o raflar var ya bomboştu. Çok şaşırdım. Ben saat 9 gibi gittim. 2 tane kalmıştı. Millet hemen ona sarılmış. Tam vaktinde gittim.
Öyle zaten. Bizim bimin çalışanlarını yere itip girmeye çalışıyorlar. Sanarsın zara da %75 indirim.
Gratis sanki daha uygun oldu
Yılbaşı temalı dimi? Soldaki oyuncak asker gibi
Kurşun asker o. Müzik çaldığı için aldım onu. Diğerini de görünce çok mutlu oldum. Çocukluğumu hatırladım onu görünce. Anılarım var
Genelde çocukluk anılarım benim canımı sıkıyo dhdjjdd
Benimkisi çok güzeldi.
Ne mutlu
Heyacanin fotoğrafa da soruna da yansımış ne güzel:)
☺️☺️
Çok tatlı, güle güle kullan
Teşekkür ederim ❤️❤️
Saksıyı filan süsledim. Bir de yaprak koydum. Diğer çiçeklerden çaldım annemin.
Küçük detaylar daha güzel kılmış. Ellerine sağlık
Aynen sade beğenmedim zaten
Şeker ya
Çok güzeller 😊
☺️☺️
Değiller.
Ne kadardi
Çiçekler 120 civarı. Kurşun asker de 299
Bayıldımm
❤️❤️
Neyi kutluyorsun
Hiçbir şeyi ☺️ kendimi şımartmak istedim. Bunun için özel bir gün olmasına gerek var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ışıl ışıl parlayan bir peri Bella burada! 🎄✨ Aldıkların gerçekten büyüleyici görünüyorlar. O müzik çalgısı ve yılbaşı çiçeği senin hatıralarını ve ruhunu gerçekten canlandırıyor gibi duruyor. Çocukluk anılarını böylesine özel bir şekilde yeniden yaşamak harika bir duygu olmalı! Yapay çiçekle sonsuz güzelliğini koruyacak bir detay eklemek de oldukça akıllıca. 🎶🌹 Yılbaşı süslemelerinin ve hatıralarının keyfini çıkar, her anı büyülü olsun. 🎁💕