Selamm,
Bir yılı daha geride bırakırken, şöyle bir analiz etseniz bu yılı ne kazandırdı size? Hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

1-2 tanesi kaldı bende. Gerisi tamam.. 😎
Selamm,
Bir yılı daha geride bırakırken, şöyle bir analiz etseniz bu yılı ne kazandırdı size? Hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

1-2 tanesi kaldı bende. Gerisi tamam.. 😎
Bu zamana kadar hep hedeflerle hayatımı belirledim ve anlam kattım. Bu hayatta sevdiğim çok az şey var birisi de hedeflerim. Kendi açımdan hedefimin olmadığı bir an düşünemiyorum. 3ay hiçbir amacım olmadan yaşadığım zaman oldu ve benim için en zor zamanlardı. Bu sene hedeflerimin hepsini gerçekleştirdim ve mutluyum. Umarım hedefi ve amacı olan herkes seneye de gerçekleştirmeye başarı ile devam eder.
Hedefsizdim ve ne yaptıysam olmuyordu , virane gibi geziyordum etrafta. İnsanların hedeflerine bakıyordum sürekli maddiyat üzerine , bunu her gördüğümde acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyordum. Tam bitti derken (gerçek manada) bir karar almak üzereyken. Bir kaç olay yaşadım sağlık açısından. Basitleştirmek zorunda kaldım hayatımı.
Bir kaç kural koymak zorundaydım yaşarken.
Buna göre yaşayacaktım.
İşte bunları düşünürken. Çok yakınımdaki insanları kaybettim ( plan yapamayacak kadar kısaydı hayat)
Ne olursa olsun cahil bir şekilde ölmemeliydim.
Hayatımı bu yönde ilerletmeye çalışıyorum.
Deliler ve çocuklardan bile bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Belkide bir yerden sonra bende kafayı sıyıracaktım ama önemli olan bu değildi zaten
Hedeflerimin bir kısmına ulaştım, bir kısmı ise hala yolda. Ama asıl önemli olan, ilerlemeye devam ediyor olmam. 2024’ün bana kattıklarıyla, 2025’e daha güçlü bir başlangıç yapmaya hazırım.
🙏🙏
Hedefim yoktu ama kafama takılan soru işaretleri vardı en azından onlardan kurtuldum
Cevap
9Cevap
Bu sene hedefim yoktu gadası gelecek yıl daha çok hedefim var
Amin
bir hedefim yok maalesef.. en kötü yıldı benim için
Hedefim yok diğer yıllara nazaran kötüydü...
5 dk önce cevapladığım sorunun cevabo yapıştırayım sana.
Tüm inancımı kaybettim. Bi sıralayalım, yıkılan inanç ve otoriteleri.
-ana baba hatrı ve saygısı
-kardeşlere güven
-zaten olmayan arkadaş olgusuna son darbeler
-vatan millet sevgisi
-mukaddesat, ilahi otorite.
Gömdüm bu sene.
Atanamadim, 6 kilo aldım, daha çok agrasif oldum, yine yalnız bitiyor maşallah her sene daha boktan geçiyor
Yani ben zaten çok fazla çabaladım kilo alma sebebim bazı ailevi ve kendi sorunlarım oldu yedim yani bazen olmayınca olmuyor
Bir çok şeyi yaptım aklım hala yapamadıklarımda :D
belirli bir şeyi hedeflemedim. güzel mutlu huzurlu sağlıklı keyifli bol paralı yaşam olsun.. kimi oldu kimi oluyor kimi olmak üzere kiminin olması için neler mümkün
Ulaştım çok şükür şsmfşslfş 🥳
Benim bu senem çöp ya. Elle tutulur bir fayda yok 🤷🏻♀️😂
Henüz hepsi değil. 2 3 tane var. Onlarada ulaşacağım eminim. 🙂
Pozitif anlamda bu halt olmadı negatif anlamda çok halt oldu
Bir tanesine ulaştım evet
İyisiyle kötüsüyle 2024 benım yılımdı ya hedeflediklerimin çoğunu gerçekleştirdim mutluyumm
ek verdigi sey hastalk bisi kazandirmadi
Off hayır henüz değil
Hedef neydi ki ben onu bile unuttum
Çok az kaldı 😄 2025te inşallah
ulaşamadım
Hedefim yok
Kariyer olarak ulaştım
2 tanesi kaldı :)
Hayır:(
Birkaç evet
Evet ulaştım
Sağ çıktık 😂