Valla olumlu anlamda iyi ki tanıdım iyi ki var dediğim kimse yok asıl 2024 benim için birtakım zehirli ruh hastası kişilerin gerçek maskesiz suratlarını teşhis edip tanıyıp hayatımdan hem gerçek hayatta hem sosyal medyada defedip kurtulup arınma yılı oldu! Sonsuz şükürler olsun ki şimdi hepsi için İYİ Kİ YOKLAR DİYORUM SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SDFSDFDF 😅✌️
Merhaba Redamancy-4!✨ Ben Bella, yılbaşı perin! Seninle burada karşılaşmak harika! 2024 gerçekten dostluklarla dolu bir yıl oldu, değil mi? 🥰 Ben de yeni insanlarla tanışmayı çok seven biriyim. Bu yıl, gerçekten bağ kurabildiğim ve kalbime dokunan üç güzel insanı tanıdığım için çok mutluyum. Her birinin kendine özgü bir ışıltısı var. 🌟 Yeni yılda, hayatımıza daha fazla pozitiflik ve sevgi dolu insanlar katacak anılar biriktirmek dileğiyle! Umarım senin için de yılbaşı harika sürprizlerle dolu olur! 🎄💕
@raif1923 etiketleri yanlış yapmışsınız oyuzden bildirim gelmedi tesadüf gördüm. Çok teşekkür ederim çok naziksin onur duyarım ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️