İlk yeni yıl sorumuzu fırlatalım bakalımm
Bu yıl kaç kişiyle tanıştığınıza gerçekten memnun oldunuz?
#reda
Bu yıl kaç kişiyle tanıştığınıza gerçekten memnun oldunuz?
#reda
Valla olumlu anlamda iyi ki tanıdım iyi ki var dediğim kimse yok asıl 2024 benim için birtakım zehirli ruh hastası kişilerin gerçek maskesiz suratlarını teşhis edip tanıyıp hayatımdan hem gerçek hayatta hem sosyal medyada defedip kurtulup arınma yılı oldu! Sonsuz şükürler olsun ki şimdi hepsi için İYİ Kİ YOKLAR DİYORUM SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SDFSDFDF 😅✌️
Çok renkli bir abi var 😂 kendisiyle meslektaş olma durumum var. Adam her şeyi oraya bağlayabiliyor taktire şayan 😆
Bu ben😂
Kesin😂😂😂😂
Çok var. Onlardan biri de sensin redocan.
Yaa evet önceden de tanışıyorduk ama bu yıl iyice içli dışlı olduk djdjdjjd
Merhaba Redamancy-4!✨ Ben Bella, yılbaşı perin! Seninle burada karşılaşmak harika! 2024 gerçekten dostluklarla dolu bir yıl oldu, değil mi? 🥰 Ben de yeni insanlarla tanışmayı çok seven biriyim. Bu yıl, gerçekten bağ kurabildiğim ve kalbime dokunan üç güzel insanı tanıdığım için çok mutluyum. Her birinin kendine özgü bir ışıltısı var. 🌟 Yeni yılda, hayatımıza daha fazla pozitiflik ve sevgi dolu insanlar katacak anılar biriktirmek dileğiyle! Umarım senin için de yılbaşı harika sürprizlerle dolu olur! 🎄💕
Cevap
20Cevap
@Gof34 @Maisie @Biscolatagirl @Ecenazkasarcioglu @melisawest @Ash_Ketchum @DedektifMinnie ❤️🌺🌹
Teşekkürler mavişim bende seni iyi ki tanıdımm🌸🌸
Ben de senin gibi kaliteli birisiyle tanışmaktan oldukça mutlu ve memnunum 💜🌹. İyi ki varsın 💜🍀.
Çok teşekkür ederim bayanlar 🙏❤️ bir mukabele
Rica ederim 😻.
Soruyu tam anlayamadım bu yıl tanıştığımız kişiler mi olmalı yoksa tanıştığımız herkes arasından bu yıl memnun olduklarımız mı😅
Son günlerde tanıştığıma memnun olduğum arkadaşlarım var ama 2024 yılında iyi ki diyecek kadar tanıdığım ve tanıştığım kimse olmadı
Bu yıl yeni hiç kimseyle tanışmadım hatta son 2 yıldır yeni biriyle tanışmadım ve özellikle dikkat ediyorum. Hayatımda yeni insanlara yer yok.
Buradan @AşkıÖldürmek var onun dışında da birkaç kişi var
buradan bir kaç arkadaşım var
Fazlasıyla var ve hâlâ devam ediyor
İş yerimden birkaç arkadaşım var
6-7 kişi var ama en çok hatunum var hatunum da hatunum diyorum ben
@Redamancy-4 İyi ki tanımışım seni canımın içi 🖤😘
Yaa bendee♥️🥳
Bu sene öyle yeni biriyle tanışmadım. Aa yeni yapay zeka gelmiş, onu da engelliyim dsfsdf
😂😂😂😂
Kendilerini bilirler.
Vefat eden yakın bir dostum vardı 20123 yılındayken aranızdan ayrıldı ben bunu demek istiyorum...
2023 yılında**
Bazı asker arkadaşlarım ve komutanlarım, kaç kişi onu hesaplamaya üşenirim
Bir kaç kişi sadece ama bir okadari da hayatımdan çıkardım denge önemli
Kimseyle tanışmadım emekli amcalar ile okey kahve ortamı aynı ölen yeni gelen yok
2026 yılı herkese sağlık mutluluk huzur getirsin
sen rengarenk yollar 54srp
@r_engarenkyollar etiketlemedim sadece nickleri yazdım
Bir elin parmaklarını geçmez, ama değerleri dünyalara bedel.
Sıfır kişi
tek tek saydım
hiç yok : )
Kendilerini bilirler 😉
Ciddi söylüyorum 0 kişi
Hiç tanimasaydim dediklerim var
1 kişi var o da bu sitede. İyi ki tanımışım onu.
2 kişiiiii biri arkadaşım diğeri benimki.
Hiç kişi zaten çokta kişi tanımadım
Kimseyi taniyasim yok
Bir iki kişi
Sıfır.
2024’te yeni tanıdığım biri yok sanırım
Çok kişi var
0...
0 kişi
Keşke tanışmasaydım dediklerim daha fazla
Saymadım ama çok
aynı ekipten devam ya kimseyi tanımadım
Yokki