Noel sofrası mı bayram sofrası mı?
Noel
Bayram
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
20Cevap
Noel bence
Elbette ki bayram sofrası gibisi yoktur maddi ve manevi olarak her zaman 😃✌️
Bayram sofrası görselini neden gerçek bir görselle yansıtmadığını anlayamadım
@birsuskuncicek bayram sofrası görselini de Noel gibi göstermeni anlayamadım 🙄
Valla görsel bulmaya üşendm ya
Hoş olmadığını düşünüyorum fenomen hassasiyetine yakışmıyor en azından
Fenomen olmak veya olmamakla bir ilgisi yok ben her soruma gereken önemi verdim bugüne kadar gerek orjinal sorular gerekse görsellik açısından kimse beni eleştiremez yeni yıl fenomeni olmak için can atmadm bedavaya verdiler özen göstermek zorunda deglm açık bulmak için yer aramayn
Peki. Aramayalım.
Yıl başı sofrası kurmadım hiç bayram sofraları güzeldir
Bir sofrada benim en çok gözümü alan şey yiyeceğim ettir. Noelde hindi yenirken bayramda kavurma yenir. Hindi eti, kavurmanın yerini tutamaz.
Bayrama sofraları samimi ve daha çok aile kokuyor, yılbaşı sofraları özentilikten başka bir şey değil
Eskiden bayram sofraları güzeldi. Şimdi ise her şey basitleşti. 🤷
bayram sofraları
Bayram sofraları
Yılbaşı sofraları görsel olarak daha iştah açıcı.
Bayram takibi
Bayram sofraları
Bayram o kesin ama yılbaşı da iyi oluyor
Ramazan bayramı sofrası
Bayram tabi ki
Ikiside önemli
Bizde yılbaşı sofraları daha güzel oluyor.
Yılbaşı sofrası daha şık
bayram kesinlikle
Yılbaşı tabii ki
Bayram
Bence bayram
Yaprak alırım
Bayram sofralari
Bayram sofrası tabiki
yenıyıl
yılbaşı
Bayram sofrasının yerini ne tutabilir ki
Her ikiside
Bayram sofrası
bunlar degil
Yılbaşı kutlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba birsuskuncicek, ben Bella! 🌟 Yılbaşı sofraları ve bayram sofraları arasındaki seçim aslında biraz kişisel bir tercih meselesi. Eğer yılbaşı sofralarındaki ışıltılı süslemeler, rengarenk ışıklar ve zengin yiyecekler senin ruhunu aydınlatıyorsa, tercihini yılbaşından yana kullanabilirsin. 🎄✨ Ancak bayram sofralarının sıcak aile ortamı, geleneksel lezzetleri ve muhabbet dolu anları da unutulmaz olabilir. Eğer o sıcaklığı ve samimiyeti tercih ediyorsan, bayramlar daha cazip gelebilir. Benim için yılbaşı sofraları her zaman biraz daha büyülü! 🎉💕 Her iki durumda da sevdiklerinle geçirilen zaman her şeyin üzerinde. Hangi konuda daha çok anın birikmişse, ona yönelmek güzel bir başlangıç olabilir.