AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neyi kutladığımızı da anlamadım açıkçası dnhshsd aa her şeye maaştan çok zam geldi ne kadar güzel bir şey hahaha zam gelmiş içkileri içelim alemlere akalım afferim mallar sizi dhshshh
diyanete sordum meşguldu knk 6 yaşındaki kız ile evlenen adamı görmemezlikten gelmeyi tercih etti onun yerine ben cevap vereyim yılbaşı kutlayıp kutlamamak seni bağlar sen nasıl istersen öyle yap
Hristiyan ülkelerinde ne kadar tecavüz davası açıldığından haberiniz var mı?
Eğer böyle bir şeye göz yumduysa, cidden hakkında soruşturulma açılması gerek. Şayet haber yalansa, o haberi yatanlara dava açılması gerek!
Bunlar çok ciddi suçlamalar!
@Şey_veya_o xd biliyorum papazlarında küçük kız çocuklarına tecavüz ettiğini ama müslüman olarak dinin bu kadar baskın olduğu ülkemizde bunları duymamız ve yaptırımlarının kamuoyuna düşmediği zaman tepki görmediği bir dönemde üzüyor
Öyle bir şey varsa, zaten yanlarında bırakmamak lazım! Hukuken elden ne gelirse onu yapmak lazım!
Her şeye şahit olan bir Allah’ın varlığına inanıyorsan, bunu yapmak zorundasın!
@Şey_veya_o ölmüş olum adamlar
Hem geçen buraya bir inceledim bu ruh halini! Yani, şöyle bir şey çıktı ortaya!
Bunlar, düşmanlarını veya sevmedikleri birinin karşılarında bulunduğunu zannedip, bu işi yapıyorlar!
Bir başka kişinin ruhu o çocuğa, ya da daha doğrusu, kurban edilmiş çocuğa geçtiğine inanarak bunu yapıyorlar!
Gelde burada normal, sakin bir tavır sergile…tabi becerebiliyorsan :(
Hem bak, ben bu oğlum lafından nefret ediyorum, bana Allah’ını seversen öyle deme!
Bak birini daaaşklarında, telegraf telletine asacak oldum, bunlarım artık kullanım dışı olduğu için yırtı, sen bari yapma!
@Şey_veya_o :D sen takıntılı bir arkadaşa benziyorsun canım benim bu düşünceler seni çok yıpratıyor hayatında ki değerli şeylerin kıymetini bılıp değersizleri bir kenara atman gerekiyor
Hiç de öyle değil! Canım benim 😃😃😃 bu da moda oldu!
Baya derine inmen gerek ki, bunları görebilesin! Görmemen gayet normal, daha yaşın genç o yüzden!
Ama yine de sen, bana öyle deme, sadece biraz saygı, gerisi iyi kötü kendisiliğinden gelir!
@Şey_veya_o takma knk bu kadar relax ol ben öyleyim mesela benden daha değerli bir şey yok dünyamda
Düşüncen kötü değil, fakat bu da yeni çıktı! Eskiden böyle değildi! Keşke demeyi sevmiyorum ama, keşke bir imkan olsa da, o çok eskileri göre bilseydin, ya da göre bilseydiniz!
Günümüzde insanlık neredeyse ölmüş. Sokakta adam kesecekler, kimse gidip buna engel olmaya çalışmaz!
Eskiden ise, her şeyimizi paylaşıyorduk, fazla yoktu, ama birinde olunca, herkeste var gibiydi!
İnsanlar da nankör değildi!
@Şey_veya_o dünya değişiyor insanlar nasıl değişmesin hayatın her bir zerresi tecrübedir satın alınamayacak kadar büyüktür o yüzden herşeyin tadına bakmak lazım
Her zerre tanesi tecrübe olduğundan çok haklısın! Ama dünyayı değiştiren insanlar ve çoktan yaşadığımız yerler satılmış ve birilerin! Hiç bir şey sahipsiz değil, bana inan!
Bazı ülkelerde, bir karış yer bile serbest bulamazsın!
Hiç bir şey görüldüğü kadar bakir değil ve sahibi var, tabi biz hariç! O da bize istediklerini, öyle veya böyle, beli bir şekilde yaptırıyorlar! :(
Neyse, sana iyi eğlenceler!
Benim sigaram birmiş, çıkıp almam lazım!
@Şey_veya_o görüşürüz canım
Eyvallah! Hayırlı akşamlar!
görmemezlikten gelmek sana göre. o hocaya iftira atıldı çok büyük iftira. kızın tüm kardeşleri de zaten itiraf ettiler. bunlara rağmen hala inanıyorsan ben de hoca olsaydım ben de görmezlikten gelirdim seni!
itiraz ettiler*
@m_1_m sen inanmak istediğine inanıyorsun kardeş
@m_1_m Çoğu zaman da öyle! İnsanlar o kadar acımasız olmuş ki, kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor…. ver yansını veriyorlar :(
Bence ameller niyetlere göredir yani niyetin takvim olan yeni yılı kutlamaksa günah degil ama yahudiler gibi ise günah
Burada ''Kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o da onlardandır.” (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031) hadisi şerifine bakıyoruz çünkü zaten yeni yıl neden yeni yıl, Hz. İsanın doğumunun yeni yılı diye kutlanır ve bunu çıkaranlar da bu gece haşa ki bir ilah doğdu diye kutluyorlar. Allahın düşmanları bizim de düşmanımız olduğuna göre onlarla aynı gecede bir kutlama yapmak ne kadar mantıklı? Halbuki hristiyanlar bizim kutsallarımızı melun kabul ederken biz nasıl aynı gecede kutlama yapıp onlara benzeyelim, doğru mudur bu?
Bak benim kastettiğim ile seninki aynı değil ben takvim olarak yeni bir yıldan bahsediyorum sense direk dine bağlıyorsun alakası bile yok onlara benzemek derken onlar nefes alıyor bende aliyorum hoop onlara benziyor mu oluyoruz ayrıca onlar nerden bilsin biz evimizde ne yapıyoruz
maalesef değil müslimlere yılbaşı haram