2023 te Lozan bitiyor diyenler ne diyecek merak ediyorum 🤣🤣🤣
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aptalca bir anlaşma rest çekmemiz lazım zamanı geldiğinde, süresiz olduğu söyleniyor böyle bir aptllığı yapanlara diyecek sözüm yok. Vatanı satmak bu kadar kolay.
Hayır derdiniz ne her yerde bor mevzusu dolaşıyor. Bor ya da başka maden doğal gaz vs çıkarsak ne olur yani? Bu ülkede yaşamıyormuş gibi neden bu tarz gelişmeleri bile desteklemiyorsunuz. "bakım gelişmeleri diyorum" her şeyi desteklemek zorunda değilsiniz ama geleceğe yönelik olumlu atılımları bu ülkenin vatandaşı neden desteklemek istemez anlam veremiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bir şey olmadı
Evet, bir yıl değişti. Takvimde bir sayfa değişti. Ne oldu yani? Bütün kutlamalar bitti mi yani? ¢
2023 te Lozan bitiyor diyenler ne diyecek merak ediyorum 🤣🤣🤣
Aptalca bir anlaşma rest çekmemiz lazım zamanı geldiğinde, süresiz olduğu söyleniyor böyle bir aptllığı yapanlara diyecek sözüm yok. Vatanı satmak bu kadar kolay.
Lozani okumamışsin 🤣🤣🤣
Biraz beynine de kas yap kardeşim
Oku oku oku 🤣🤣🤣
Cahil kalmışsın bundan sonra cehaletten kurtulmak için çabala bari
Elimizi kolumuzu bağlayan bir antlaşma olduğunu biliyorum tekrardan okurum merak etme sen de okuduğunu anlama adına biraz kendini geliştir olur mu?
Hiç okumadığın belli zaten. Oku ki ne yazıyor öğren. Kulaktan dolma bilgilerle konuşma.
Burseyleri daha iyi anladım sadece gerisi hersey aynı monoton
ne mi oldu türkiyenin yüzyılı başladı! her yerde üç şeyden bahsedicekler recep tayyip erdoğan!
Yarın süper güç olacağız.
Dünya güneşin etrafındaki döngüsünü tamamladı
En mantıklı cevap teşekkürler ♥️
lozan bitti :d
Hadi inşallah süresiz diye biliyorum ama kimse 100 yıl önce yapılmış bir anlaşma yüzünden geleceğini çöpe atmaz gerekli atılımlar yapılacaktır.
onlara kulak asma 2023te bitecek hatta ekmeğe sürülen bor ile kahvaltı yapacağız
Hayır derdiniz ne her yerde bor mevzusu dolaşıyor. Bor ya da başka maden doğal gaz vs çıkarsak ne olur yani? Bu ülkede yaşamıyormuş gibi neden bu tarz gelişmeleri bile desteklemiyorsunuz. "bakım gelişmeleri diyorum" her şeyi desteklemek zorunda değilsiniz ama geleceğe yönelik olumlu atılımları bu ülkenin vatandaşı neden desteklemek istemez anlam veremiyorum.
lozanı okumadığın belli
Öffff tamam
Hmm haklısın sakin olun Hanım efendi
Ekmek arası bor öğrenciye 2.5 tl
Bir şey olmadı değişen bir şey yok
Hiç bişi olmadı
Yaşlaniyoruz okadar 🤣🤣🤣🤣
noel baba'yı andık
Benim babam değil o
senin
Benim babamın ismi Recep diye biliyorum ben
eşeğin ziki oldu