Yeni Yıl Yılbaşı gecesi icin hazır miyim sizce tam kırmızılar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yılbaşı gecesi için nasilim bir tek ojeler değişecek Güncellemeler+1 yıl Yakışmış mı ama Yılbaşı gecesi icin hazır miyim sizce tam kırmızılar? Cevapla Oje Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hazırsınız 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Alın şu kezbansuyu şurdan ahhahsaynen hazırsın jfj 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Allah ıslah etsin ve hidayet nasip etsin inşAllah 3 0 Yorumla
MtAydın1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Tek silindirli çok gürültülü pat pat motor gibi olmuşBalıkçılar kullanır genelde kırmızı renklidir 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sene 2013/14 o zamanlar kanımız tabi kaynıyor batakhaneye gitmiştim o zaman bunlardan gördüm o zamanlar hastası olmuştum ama işte gençlik ateşi 😀😀😀 biraz modası geçti 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl hayatım sen geçende de kilotlu çorap mı ne sordun burada standartsın kardeşim extra bişeyin yok 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl cok basarili umarim guzel bir gece olur. mutlu yillar 0 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah rast getirsin kardeşim yolun açık kılıcın keskin olsun 0 0 Yorumla
Sznznz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yılbaşını pavyonda geçirecek biri için bile kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hazırsınız
Alın şu kezbansuyu şurdan ahhahs
aynen hazırsın jfj
Allah ıslah etsin ve hidayet nasip etsin inşAllah
Tek silindirli çok gürültülü pat pat motor gibi olmuş
Balıkçılar kullanır genelde kırmızı renklidir
Sene 2013/14 o zamanlar kanımız tabi kaynıyor batakhaneye gitmiştim o zaman bunlardan gördüm o zamanlar hastası olmuştum ama işte gençlik ateşi 😀😀😀 biraz modası geçti
hayatım sen geçende de kilotlu çorap mı ne sordun burada standartsın kardeşim extra bişeyin yok
cok basarili umarim guzel bir gece olur. mutlu yillar
Allah rast getirsin kardeşim yolun açık kılıcın keskin olsun
Şey boyun kaç? yüzün midget yüzüne benziyorda
bu soğukta g. tün donmazmı :D
İç çamaşırlı paylaş bence
Ne garip insanlar var ya
Yılbaşını pavyonda geçirecek biri için bile kötü
Seni bi s*kerim var ya bayiltirim mk
Çok uzun kısa giyseydin
hazırsın sabaha kadar basılacak sana :D
Hepsi senin olsun abla
Aynen iyisin