Yeni Yıl Yılbaşı gecesi alkol almamak eksiklik midir? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Me : değil olmasa da olur ama olsa da fennaa olmas yanee💋💃🤶 Yılbaşı gecesi alkol almamak eksiklik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Alkol almayanı yeni yıla almıyorlarmış 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Almamak eksiklik değildir. 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Eksiklik değil ama 4-5 kadeh kırmızı şarap severim. 0 0 Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Abi ne alaka alkol haram içen zaten nöronlarinda eksik vardır 😅 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eksiklik değil yak bi sigara 😅🚬 sigara keyfi yeter de artar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 2 tane tekirdağ altınbaş 70 lik aldım 2 kilo kuzu pirzola 2 kilo da köfte 0 0 Yorumla
Eren0zturk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şahsen içmiyorum ama hiç eksik değilim gayet güzel eğleniyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Almadım ama eksikliğini hissetmiyorum 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Severim ben alkol almayı böyle zamanlarda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Alkol almayanı yeni yıla almıyorlarmış
Almamak eksiklik değildir.
Eksiklik değil ama 4-5 kadeh kırmızı şarap severim.
Abi ne alaka alkol haram içen zaten nöronlarinda eksik vardır 😅
Eksiklik değil yak bi sigara 😅🚬 sigara keyfi yeter de artar
Benim için alkol almadığım her gün eksik.
Değil illa alkol alcam diye tutturmadım hiç bi zaman
2 tane tekirdağ altınbaş 70 lik aldım 2 kilo kuzu pirzola 2 kilo da köfte
Şahsen içmiyorum ama hiç eksik değilim gayet güzel eğleniyorum
Alkol kullanmayan ben
alkol almıyorum ki zaten
Almadım ama eksikliğini hissetmiyorum
Severim ben alkol almayı böyle zamanlarda
Ben hep eksik girmişim o zaman.
Alkol candir ya.. olmalı bence :)
herkesi kendinle karıştırma
evet
Şart değil