Hoşuma gidiyor belki o ruhu yaşamak bana iyi geliyor sizce yanlış mı bu yaptığım?

Hoşuma gidiyor belki o ruhu yaşamak bana iyi geliyor sizce yanlış mı bu yaptığım?
Müslüman öyle yapmaz diye biliyorum. Mesela bunu onlar yapar kutlar buna cevaben de şimdi batı bunu yapıyor evet bu onların bayramı kutlaması oluyor ama bir yandan da onlar sanki kurban gelince kurban kesiyor mu oruç veya namaz kılıyor mu bizim bayramımız kurban ramazan ayları aklımı baya karıştırdı kısacası ben yılbaşı da kutlamam ama kutlayan süsleyen püsleyen insanı da kınamam.. sonuçta Allah yukarıdan görüp yazıyor günahları da sevapları da o yüzden kimseyle tartışma dan kalbini kırmadan yaşayıp gidiyorum insanda zaten merak olsa açar okur yani ona göre dinine göre hareket eder herkeste de o beyin vardır yani diyecek bir şeyim de yok...
Yanlış değil. Dibine kadar gönlünce yaşamalısın. Ben de her sene hem yılbaşı masası hazırlarım. Geçmişe sayar, sayıştırırım. Yeri gelir birkaç dakika ağlar geçerim. Kendi ruhumu yenilerim.
Hayır tabi ki abla ne alakası var. bir şeyi sevdiğimiz için neden özenti olalım sadece batılılar süslemiyor ki bu dünyaca bir kutlama ve gelenek. insanların her dediğini umursamamalıyız
Batının adaletini, nezaketini ve medeniyetini övgülerle günlerce konuşacak olsak bile;
Ben dinime uymayan hiç bir şeyi yapmam. Onlara da benzemem.
Cevap
3Cevap
Çam ağaçlarınında süslenmeye ve mutlu olmaya ihtiyacı var. Onların duygularını görmezden gelmeyelim lütfen. 🙏
😂😂 Süvoyu çam ağacının yanında poz verirken hayal etsene bi 😂
"Sen ona uyma" ne demek laa 😂
Genelde bu cümle 'allahım şeytana uydum beni affet' burada kullanılır. 😂
Pembeli taş olsun..
Renk, dil farketmez 🙄
Oyşş karşımda nasıl yedi ya 😂
Süvo kadraja çam ağacınıda alalım lütfen 😂
Ortamda yabancılık çekmek istemiyorum 😂
Hayır alakası yok. Ben de çok seviyorum ve süsledim de 🎄
Hayır ne alaka görüntü olarak süslemek çok hoş bence
Evet oluyorsun 😂
Yanlış değil tabii senin tercihin de yalnız şu yeni yılına Su kutlayabiliyorsunuz merak ediyorum ömrünüzden bir yıl daha gitmiş bunu nasıl kutlayabiliyorsunuz Ben şahsen çok üzülüyorum yılbaşında
Alakası yok ya. Keşke o hor gördükleri batının ahlakını alabılsek 🥹
Neden yanlis olsun oyle dusunme, hoşuna gidiyor ki yapıyorsun. Eleştirenleride duyma görme. Bsşkaları ne der diye yasayamayız. Canın ne istiyorsa onu yap.
Hayır öyle sacmalik mi olur
Eveeet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?