Yeni Yıl Yılbaşını yanlız ve çalışarak geçirecekler burada mı? Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evimden çok uzaklarda kırsal bir alanda çalışarak yeni yıla girmek. Hiç böyle hayal etmemiştim.. Yılbaşını yanlız ve çalışarak geçirecekler burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende yalnızım her zaman 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kiminle nasıl gireceğim muamma ama o gün çalışacağım kesin 🤢 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cumartesi pazar tatil pazar günü kendime yemek yapıp yiycem ve 2022 ye güzelce sövüp göndericem geçmişe 0 2 Yorumla Le0nFR +1 yıl Umarım 2023 beklediğim gibi geçer kardeşim. Bende şantiye sahasında olacağım :D Yorumla Powermen +1 yıl Eyvallah kolay gelsin sana da 🤓 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl yanlızlık Allaha mahsus kardeş ben izin verdiğim için yanlızım 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ailemle olacagim ama sabah calisio akşama evdeyim 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Ailemle evde giricem gerçekten kusasım geliyo artık 0 0 Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Arkadaşlarımla geçirecem 0 2 Yorumla Le0nFR +1 yıl Benim içinde eğlen :) Yorumla Dil28282 +1 yıl Ahaha tamam Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yılbaşı çok önemli değil 0 5 Yorumla Le0nFR +1 yıl Herkes deli gibi paylaşım yaparken de tek başına geçirmek hiç hoş değil :( Yorumla Irresistibleart +1 yıl Çünkü onlar herkes Yorumla Le0nFR +1 yıl Artık bende herkes gibiyim Yorumla Irresistibleart +1 yıl Arada lokasyon değişikliği iyidir Yorumla Le0nFR +1 yıl Lokasyon bari hareketli bölgelere olsa :D Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sehrin ortasinda calisarak geciricem 0 0 Yorumla
Yarenken Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl burada 0 5 Yorumla Le0nFR +1 yıl Beraberiz o zaman :D Yorumla Yarenken +1 yıl Ayn foto seninmi Yorumla Le0nFR +1 yıl Kimin olabilir başka :D Yorumla Yarenken +1 yıl Ne bilim Yorumla Le0nFR +1 yıl Profilime gir bak azıcık gezin:) Yorumla
thesunshine09 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl tarzın çok güzelmişşş piercing yakışmışş 0 4 Yorumla Le0nFR +1 yıl Teşekkür ederim, çok karşıtı var ama :) birde saç uzunluğu iyi mi? Yorumla thesunshine09 +1 yıl evett güzel sen onları boş ver böyle iyisin gayet Yorumla Le0nFR +1 yıl Teşekkürler bu arada kedinde güzelmiş bende de var aynısından :D Yorumla thesunshine09 +1 yıl evettt senin kedinde çok güxelmişş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende yalnızım her zaman
Kiminle nasıl gireceğim muamma ama o gün çalışacağım kesin 🤢
Cumartesi pazar tatil pazar günü kendime yemek yapıp yiycem ve 2022 ye güzelce sövüp göndericem geçmişe
Umarım 2023 beklediğim gibi geçer kardeşim. Bende şantiye sahasında olacağım :D
Eyvallah kolay gelsin sana da 🤓
yanlızlık Allaha mahsus kardeş ben izin verdiğim için yanlızım
Ailemle olacagim ama sabah calisio akşama evdeyim
Ailemle evde giricem gerçekten kusasım geliyo artık
Arkadaşlarımla geçirecem
Benim içinde eğlen :)
Ahaha tamam
Yılbaşı çok önemli değil
Herkes deli gibi paylaşım yaparken de tek başına geçirmek hiç hoş değil :(
Çünkü onlar herkes
Artık bende herkes gibiyim
Arada lokasyon değişikliği iyidir
Lokasyon bari hareketli bölgelere olsa :D
Sehrin ortasinda calisarak geciricem
burada
Beraberiz o zaman :D
Ayn foto seninmi
Kimin olabilir başka :D
Ne bilim
Profilime gir bak azıcık gezin:)
tarzın çok güzelmişşş piercing yakışmışş
Teşekkür ederim, çok karşıtı var ama :) birde saç uzunluğu iyi mi?
evett güzel sen onları boş ver böyle iyisin gayet
Teşekkürler bu arada kedinde güzelmiş bende de var aynısından :D
evettt senin kedinde çok güxelmişş
Çalışarak işte giricem.