Yeni Yıl Yeni yılda neler yapıyorsunuz? Gülsee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Siz yeni yılı nasıl kutluyorsunuz? Ya da kutluyor musunuz? 🤔 Yeni yılda neler yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Benim için o günün tek farklı ertesi gün yazacağım yanlış tarih olacaktır.😄 0 4 Yorumla Gülsee +1 yıl Ahahaha haklısın 😅 Yorumla Hanjinx +1 yıl 😂😂 Hep aynısı oluyor bir hafta sonra fark ediyorum. Yorumla Gülsee +1 yıl Bir hafta sonra fark ediyorsan yine iyi 🤣 Yorumla Hanjinx +1 yıl Onuda uyardıklarında fark ediyorum.😂 Yorumla
Alaraadı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hastanede gireceğim yeni yıla gibi görünüyor 0 6 Yorumla Gülsee +1 yıl Çok geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsin 🙏🏻 Yorumla Alaraadı +1 yıl Hamileyim hasta değilim😂 Yorumla Gülsee +1 yıl Aa doğurcak mısın😅 Yorumla Alaraadı +1 yıl Ay ağzından yel alsın daha doğmamaları gerek Yorumla Gülsee +1 yıl O hâlde zamanında sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🤗 Yorumla Alaraadı +1 yıl Amin inşallah 🙏🏻 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 31 Aralık çalış 1 Ocak yatış🙂 0 3 Yorumla Gülsee +1 yıl Oh miss 🤗 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Sağol, yılın ilk günü tatil olduğundan yılbaşını iple çekiyorum. Yorumla Gülsee +1 yıl Şurada birkaç gün kaldı 🙂 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aglarim 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl Neden Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Dert cok Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hasta yatacağım 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl Aa çok geçmiş olsun 🙇🏻♀️ Yorumla pretty444 +1 yıl Tsk ederim 😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim için o günün tek farklı ertesi gün yazacağım yanlış tarih olacaktır.😄
Ahahaha haklısın 😅
😂😂 Hep aynısı oluyor bir hafta sonra fark ediyorum.
Bir hafta sonra fark ediyorsan yine iyi 🤣
Onuda uyardıklarında fark ediyorum.😂
Hastanede gireceğim yeni yıla gibi görünüyor
Çok geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsin 🙏🏻
Hamileyim hasta değilim😂
Aa doğurcak mısın😅
Ay ağzından yel alsın daha doğmamaları gerek
O hâlde zamanında sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🤗
Amin inşallah 🙏🏻
31 Aralık çalış 1 Ocak yatış🙂
Oh miss 🤗
Sağol, yılın ilk günü tatil olduğundan yılbaşını iple çekiyorum.
Şurada birkaç gün kaldı 🙂
Kutlamıyorum saçma geliyor
Aglarim
Neden
Dert cok
Hasta yatacağım
Aa çok geçmiş olsun 🙇🏻♀️
Tsk ederim 😇
partiye gidiyorum
işteyim
Diskoya gitcemm
Oo partiii 🥂