Hiç sorma biz ne zaman gavura özendik gavur kapısında koç mu besliyor sanki kurban mı ediyor oruç mu tutuyor insanlar neden özeniyor bu gavurlara? Amerika ülkede Müslüman bırakmadı ırakta bir sürü camiyi bombaladı kimyasal attı Afganistan'ı parçaladı zaten Suriye bir çok ülke Filistini de gariban gazze halkına saldırttı birer utanmadan insanlarımız onlara özeniyor Nalet olsun diyorum ya gerçekten insanlar kimlikte Müslüman ama kafasına göre yaşıyor maalesef cahil toplumla başbaşayız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evde ailemle olucam, mısırımı patlatır kanal kanal gezerek keyfini çıkarıcam...
bence aynı düşüncedeyim 😌😌
Planım yok bir şey yapmam
En ilginci benimki bence. Normalde ailem ile ve otelde ama. 12 ye 7 dakika kala lavaboya gidip sevgilimi görüntülü arayacağım.
😀😀
Kutlamadım, kutlamam da ama ailemle geçireceğim.
Aynı kafadayız 🤛
Asıl üzücü olan müslüman olupta yılbaşı kutlayanlar, ağaç süslüyenler😔
Hiç sorma biz ne zaman gavura özendik gavur kapısında koç mu besliyor sanki kurban mı ediyor oruç mu tutuyor insanlar neden özeniyor bu gavurlara? Amerika ülkede Müslüman bırakmadı ırakta bir sürü camiyi bombaladı kimyasal attı Afganistan'ı parçaladı zaten Suriye bir çok ülke Filistini de gariban gazze halkına saldırttı birer utanmadan insanlarımız onlara özeniyor Nalet olsun diyorum ya gerçekten insanlar kimlikte Müslüman ama kafasına göre yaşıyor maalesef cahil toplumla başbaşayız.
O kadar doğru diyorsun ki Allah sonumuzu hayır etsin
Ailem ülke sartlari malum
Planım yok bilmiyorum
Arkadaşlarımla olcam
evdeyim yaa
Evde olacağım 😔
Bilmiyorum