Yeni Yıl İlk kez sevgilim oldu, yılbaşı hediyesi ne alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İlk Kez Sevgilim Oldu Ne Alacağım Konusunda Kararsızım Güncellemeler+1 yıl O kadar Düşünüp Hediye Aldım , Dün ayrıldı benden , yanlız kalmak istiyormuş... İlk kez sevgilim oldu, yılbaşı hediyesi ne alabilirim? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence kolye olabilir 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Isme özel güzel sıcak su termosları var Bunlardan alabilirsin 0 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey almak zorunda değilsin. Ki alma bence. Büyük bir hata olur. 0 3 Yorumla Strong_Warrior +1 yıl O sana alsın. Sen niye ona alıyorsun ki? Soran +1 yıl Ya zaten sürekli hediye alan hediye veren birisiyim içimden geliyor bir şeyler almak Soran +1 yıl Yıl başı içinde geçen gün cafede oturuyorduk bi grup insan çekiliş yapıyordu bende bizde mı yapsak dedim o da ben sana alıyim sende bana al dedi
zİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bilezik ya da kolye olabilir neyi kullanıyor daha çok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalpli kutunun içine çikolata falan koy ve yanına zarif bir bileklik al tamamdır. 0 0 Yorumla
ashwia Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne seviyosa o tür bir şey al kitap olabilir aklina seni getirceği 0 0 Yorumla
sevilbircan06 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Güzel bir kazak alabilirsin veya ne tür şeyler giymeyi seviyorsa ona göre alabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ulan benimde olsa kesin ne yapacağım diye elim ayağına dolaşırdı bol şans 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bise alma nasil olsa bitcek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklı çıktın keşke almasaydim, dün bitti Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kırmızı külot. Hiç eskimez bu hediye 😊 0 1 Yorumla zİstilacıTürİnsan +1 yıl anana al sen onu Yorumla
roseee00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Kar küresiii 0 2 Yorumla roseee00 +1 yıl Hediyeyi bana yolla kkshxkxjd Yorumla Soran +1 yıl Olur adresini ver Yorumla
marjinalgri Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Piyano müzikli bir kar küresi güzel olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulabilirim bu tarz bir şey Yorumla marjinalgri +1 yıl Link gönderilmiyor ama müzikli kar küresi trendyolda çok var dostum, oradan bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim zaten bende kar küreleri ne bakıyordum resim atabilsem koyacaktim da seviye yetmiyormuş Yorumla marjinalgri +1 yıl Bende tam kopyaladım linki, seviye yetmediği için link gönderemedim. Rica ederim 🤜🏼🤛🏼 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yılbaşı hediyesi almaya gerek var mı ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var işte soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14 pro Max al o zaman kasma bu kadar Yorumla
Phantaso2 Takip Et Xper 4 Yaş: 82 +1 yıl Kolye olabilir 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu almıştım Yorumla
psikologhatun0 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl gerek yokki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerek var işte ki soruyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence kolye olabilir
Isme özel güzel sıcak su termosları var Bunlardan alabilirsin
Hiçbir şey almak zorunda değilsin. Ki alma bence. Büyük bir hata olur.
O sana alsın. Sen niye ona alıyorsun ki?
Ya zaten sürekli hediye alan hediye veren birisiyim içimden geliyor bir şeyler almak
Yıl başı içinde geçen gün cafede oturuyorduk bi grup insan çekiliş yapıyordu bende bizde mı yapsak dedim o da ben sana alıyim sende bana al dedi
bilezik ya da kolye olabilir neyi kullanıyor daha çok
Kar küresi alabilisin.
Kalpli kutunun içine çikolata falan koy ve yanına zarif bir bileklik al tamamdır.
Çanta kolye alabilir sin
Ne seviyosa o tür bir şey al kitap olabilir aklina seni getirceği
Güzel bir kazak alabilirsin veya ne tür şeyler giymeyi seviyorsa ona göre alabilirsin
ulan benimde olsa kesin ne yapacağım diye elim ayağına dolaşırdı bol şans
Bise alma nasil olsa bitcek
Haklı çıktın keşke almasaydim, dün bitti
Bilemiycem benim olmadi
Kırmızı külot. Hiç eskimez bu hediye 😊
anana al sen onu
Kar küresiii
Hediyeyi bana yolla kkshxkxjd
Olur adresini ver
Piyano müzikli bir kar küresi güzel olabilir
Nerden bulabilirim bu tarz bir şey
Link gönderilmiyor ama müzikli kar küresi trendyolda çok var dostum, oradan bakabilirsin
Teşekkür ederim zaten bende kar küreleri ne bakıyordum resim atabilsem koyacaktim da seviye yetmiyormuş
Bende tam kopyaladım linki, seviye yetmediği için link gönderemedim. Rica ederim 🤜🏼🤛🏼
Yılbaşı hediyesi almaya gerek var mı ki
Var işte soruyorum
14 pro Max al o zaman kasma bu kadar
Kolye olabilir 🤔
Onu almıştım
gerek yokki
Gerek var işte ki soruyorum
iPhone pro Max al 👌