+1 yılZaten müthiş bir kişiliktim.
Lakin psikopat erkek arkadaşım sayesinde zannedersem daha da müthişleştim. Bakış açım daha da üstlerde şimdi. Artık daha fazla üstteyim. Zor ulaşıyorlardı bana. Şimdi hiç ulaşamıyorlar çok şükür.
Tiksiniyorum herkesten…
Yaşadığım hayatta maddi olarak diğer insanların istediği her şeyin sahibiyim… insanlar bana özenerek bakıyor. Dış görünüş olarak da öyle. Ama manen parçalandım. Diğer yönlerden yükselirken ruhen sanki gittikçe dibe çöküyorum iki yıldır. İnsanlar hep benim gibi bir hayat sürme peşindeyken ben onların ruhları daha normal yaşantılarını izliyorum belki de severek.
Basit hayatlar ve basit dertler gözüme benim koskocaman ailemdeki sahtekarlar karşısında küçücük görünüyor. Para için çevrilen oyunlarla dolu ilginç bir yerdeyim sanki. Ve sırf para uğruna dolandırıcılar dibimde gibi ki dibimde..
Bu kısacık hayatta eğlenip mutlu olmak varken sanki her şey paraymış gibi aşağılık insanları püskürtme mücadelesinin bir biçimde içine çekiliyor hissindeyim…
Zaman ilerliyor ve ben iyice büyüdüm. Çok şımartılan ve sevilen biriydim ve öyleyim. Ama büyüyünce onları bile istemiyorsun. Büyüdüğünü hissetmiyorsun aslında ama ne içinde ne dışında takvimler büyüdün diyor…
Neyse kişiliğim tüm şımarıklığına rağmen daha da derinleşti. Eskiden de bilge derlerdi bana yine bilge olduğumu söylerler. İnsan ruhunu okumalarım devam ediyor. Ve ruh portresi çizimlerim…
Bu yüzden insanların en derinlerini çizdiğimden kelimelerle onlardan hem tiksiniyorum hem çok seviyorum..
#su10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok tuhaftı... İlk kez iş hayatına atıldım, atılmamla birlikte tüm dikkatleri üzerime çektim bir şekilde. Evlenme hazırlığında olan bir şahsiyetsiz bana saplantılı aşıktı beni seven çocuğa yalanlar uydurdu adımı çıkardı. Sonra çocukla sevgili olduk sevgili olunca bizi çekemeyip bunlar nasıl çifte getirdi. Beni tek yakaladığı vakitler de temas etti. Bilmezdim insanlık böyle bana insanların kötü kalbini gösterdi o çekememezliği... daha nicesi iş değiştirdim ayağım kaydırıldı vs. O iş yerinde 4 tane erkeğin tacizine uğradım resmen psikolojim bozuldu çıktım. Sevdiğim kişiden ayrıldım ailem istemedi diye vs vs çok tuhaftı ama her şey
12 Yorumla- +1 yıl
Oha neler neler.. bu arada iş hayatına atılman en güzeli olmuş, hayırlı olsun
+1 yılDaha sabırlı
Daha umursamaz
Daha güçlü
Daha cesur
Daha kırılmaz
Daha olgun
Daha şanslı
Etkileri oldu🤎14 Yorumla- +1 yıl
🙏♥️
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim canımss ❤️
- +1 yıl
Rica ederim tatlım ♥️
2022 benden babamı aldı. Zaten agresif bir insandım şimdi daha da agresif bir insan oldum.
112 Yorumla- +1 yıl
Başın sağ olsun Narcos.. 😔
- +1 yıl
Çok şey yazılabilir ama acıyı hafifletmez. Sabır diliyorum geride kalanlara, baban nurlar içinde uyusun.
- +1 yıl
Başın sağolsun.
- +1 yıl
Başın sağolsun nur içinde yatsın inşallah 🥺
- +1 yıl
☺️✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılKıskanç, karaktersiz, hem kendini aldatan hem eşini aldatan insancıklardan uzak durmam gerektiğini, sevdiğim insanlara daha sıkı tutunmam gerektiğini, bir insanla muhatap olurken daha çok düşünmem gerektiğini öğretti. 🌼
10 Yorumla
u +1 yılVenim icin çok zor bir yıl oldu. Agresif depresifim daha çok...
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım 2023 daha güzel bir yıl olur 💙🙏
- +1 yıl
Zor artık.
- +1 yıl
Neden zor olsun..
Aşksızlık krizi ve kötü giden ekonomi beni üzmeye devam etti; ama bunun dışında her şey idare eder. Aşk için araba değiştirdim 1 ay önce. Önümüzdeki seneye aşka umutla bakıyorum.
10 YorumlaYeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. İlk çeyreği güzeldi , sonra biraz bunalım 😅
15 Yorumla- +1 yıl
İlk çeyreği mi :D hsjs
- +1 yıl
Hadi ya :D açıklama için teşekkürler
- +1 yıl
Aha anlıyorum 🧐
+1 yılBir miktar daha olgunlaştım. Kriz anında sakin kalmayı öğrendim.
10 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBu yıl sanırım gerçekten büyüdüm
10 Yorumla - Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u +1 yılşu an için hiç bir etkisi olmadı. sıkıcı hayata devam
10 Yorumla
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bitmesi gerekenler bitti, yaşanması gereken dersler alındı. Başlaması gerekenler başladı. Aldığım tüm ibretler ve ilhamlar için sonsuz şükürler olsun amin. Yeniden doğuşa odaklandım her açıdan. Yaradan'a sonsuz teşekkürlerimle.⭐
#tubasueda 🍀🍀14 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel Tubim 🌸
- +1 yıl
Mükemmel değiliz, herkes gibi ben de öğreniyorum Sosim.💞🌺💞🌺
- +1 yıl
Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye 🥂
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
+1 yıl
Hayatta öğrenci olduğumun farkına vardım, kum tanesi kadar bilgim var ve herkese hak ettiği değeri veriyorum ama kimseye karşı bir egom, kibrim, hasetim vs yok. Çünkü ilahi yolda bu negatiflikler yoktur. Her şeyi daha net görüyorum, doğruyu yanlışı Rabbim’e şükürler olsun 😊10 Yorumla
+1 yılBütün bir yılı bir fotoğraf olarak göstermek gerekirse eğer, güneşin arkadan vurduğu bi havuzda dostlarımla modumuzun çok yüksek olduğu bi fotoğraf diyeyim diyemeyeceğim. Daha çok karlı dağların olduğu bi kasabada buz dolu bi gölde balık avlayan balıkçı gibiydim.
18 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir benzetme 😅
- +1 yıl
İlginç olan nedir 😃
- +1 yıl
Balık avlayan Balıkçı benzetmesi :D
- +1 yıl
Doğru, ilginç olmuş sonu 😃
- +1 yıl
Balıkçılar başka ne avlıyordu ki :D
- +1 yıl
Sinek avlayanlar da var 😃
- +1 yıl
shsh tamam pes 😅
- +1 yıl
Kdkdm 😎
Her türlü olumsuz ve kötü insanlara karşı daha da güçlü durmayı öğrendim. Sayelerinde kendimin daha da farkına vardım, kendi değerimi daha çok bildim.
12 Yorumla- +1 yıl
🙏♥️
+1 yılKısık ateşte pişen bir türk kahvesi gibi oldum. Arada sırada aksilikler olmadı değil ama geçti. 🤨
112 Yorumla- +1 yıl
Geçiyor, her şey geçiyor :D
- +1 yıl
Bişiyok bişiyok bişiyok 😅
- +1 yıl
Aslında var, tamam tamam neyse yok :D
- +1 yıl
Yok 🥺
- +1 yıl
Peki 🙄
- +1 yıl
Evet kadınlar yoktan da anlamıyor sjsndk
- +1 yıl
shshsh ben ve tüm hemcinslerim doğru anlatılırsa, her şeyi anlar okaaay? 😅
- +1 yıl
Nein nein 😂 biz anlatamıyoruz sjsns
- +1 yıl
Jaa, siz anlatamıyorsunuz , aynen öyle :D
- +1 yıl
Sorun da bu ya zaten 😅
- +1 yıl
Suçlu yine siz erkekler :D evet.
- +1 yıl
Görevimiz 😂
+1 yılbenim için yorucu, sağlık açısından sıkıntılı bir yıldı.
sanırım tek değişen insanlara olan inanc sistemim.
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun, geçmişte kalsın.
Annemi kaybettim, özgüvenim yüksektir insanların ne düşündüğü benim için çok önemli değildir, önemli olan benim ne düşündüğümdür, Annemin acısından sonra artık kendimi bile takmıyorum hayat benim aklım hala yapamadıklarımda
13 Yorumla- +1 yıl
Başın sağ olsun..
- +1 yıl
🙏
+1 yılGüven sorunum daha fazla arttı ilişki konusunda tecrübeli oldum diyebilirim bir nebze anlamaya çalıştım diyebilirim ve ilgilenmek istediğim konu veya olay neyse onun için daha çok bilgi sahibi olup kendimi gelirtirmeyi tercih ediyorum belki bu kariyerimde bir iş olarak karşıma çıkar mı bilmiyorum umarım olur
10 Yorumla
+1 yılHiç üzülmediğim ve yorulmadığım kadar çok üzüldüğüm ve yorulduğum bi yıl oldu.
10 Yorumla
+1 yılBu yıl hep ekşınlı geçti. An geldi kuş gibi uçtum an geldi yılan gibi süründüm. Karmaşık duygularla dolu bir yıl geçirdim. 2022 ime Arapsaçı adını koydum. 😀
13 Yorumla- +1 yıl
hshs güzelmiş :D umarım 2023 güzel bir yıl olur
- +1 yıl
Biraz dengeli olsun kafi 😀
- +1 yıl
😅🙏 umarım
+1 yılSırtıma aldığım bıçak darbeleriyle daha bilinçli ve kimseye güvenmemem gerektiğini anladım, acı çektikçe bir süreden sonra olumsuz olaylarda yılmamaya başladım yani olgunlaştım. Kötü bir yıldı ama pozitif düşünmek gerek çünkü önemli olan ders çıkarmak☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle :)
+1 yılOldu bişeyler işte yeni yılda nerede olurum kimbilir
10 Yorumla
+1 yılsakinleştim biraz.. eskiye oranla daha sakin karşılıyorum olanı biteni
10 Yorumla
+1 yıl
😏😏 17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel soru çıkar bundan :D
- +1 yıl
100 puan almışım🤷
- +1 yıl
Doğru yiaa 🤦♀️
- +1 yıl
Otur sıfır
- +1 yıl
Hata yapmakta %100 müşüm kahretsin 🤷🤷🤷🤷🤷🤷
- +1 yıl
Sorayım mı iznin varsa :D
- +1 yıl
Benide katarsan neden olmasın 🤩
+1 yılÇok kötü bir sene oldu. Hayatta en kıymetli sağlık ve aile olduğunu anladım 🌟🌸 Umarım 2023 güzel bir sene olur🙏
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım 🙏🌸
+1 yılTahammülsüz ve Öfkeli. Umarım 2023 beni ve seni şifalandırır. Tek umudum. 🤞🏻
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah canım ☺️
+1 yılpek iyi geçmedi yetmedi gundi bile bizi sildi :D
12 Yorumla- +1 yıl
Vay hayırsız 😅
- +1 yıl
aynen :D
+1 yılÖldükten sonra ne kadar hızlı unutulacağını bilseydin.. kimsenin ne düşündüğü zerre umrunda olmazdı.
Artık En kralının benim hakkımda ne düşündüğü umrumda değil.10 Yorumla
+1 yılHerşeyi konsantre ve çok hızlı yaşadığım, ekonomik zorlukları güvenle aştığım bir yıl oldu. Bana çok şey kattı, bir o kadarda öğretti.
10 YorumlaMinik beyim katıldı🧿💙🙈.
11 Yorumla- +1 yıl
Maşallah size 🧿
+1 yılZaten en kötü yılım 2021di. 2022de de işyerinde onca tartışma sıkıntı *. Ama elime çok koz geçti. 2023 bana * yapanlar için zindan. Pardon dahada zindan olabilir 😍
10 Yorumlaçok yıpratıcı Bir yıl oldu. daha sakin daha olağan daha kabul edilebilir olabilir evet evet yılı oldu
10 YorumlaKimseyi şeyime takmıyorum... İyice vurdumduymaz oldum. Herkese umrum dışıyım. Daha bi sakin, huzurlu ve mutlu oldum.
10 Yorumla
+1 yılNeşelilik konusunda zirve yaptım diyordum, hâlâ artarak devam ediyor 😄
10 YorumlaSadece duygu olarak sinir atakları, ve tüm ciddi şeyleri alaya alma ve gülme krizleri. Kötü olay yaşadığımda hissizlik hissetme şaka gibi gelmesi
12 Yorumla- +1 yıl
shsh hangimiz delirmedik ki :D
+1 yıl2022 çok iyi geçmedi benim için 2023 de umarım daha eğlenceli ve güzel bir başlangıç olur.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman ki gibi koşturmalı bir yıl idi benim için..
10 YorumlaGüven sorunu yasamaya basladim herkese karsi
10 Yorumla
+1 yılÇok stres sahibi birisi oldum ben ya.
10 Yorumla
+1 yılDaha olgun ve akıllı birisi oldum
10 Yorumla
+1 yıl2022 hayatımıza bir minik birey kattı 👶🏼❤️
12 Yorumla- +1 yıl
Yiaaa 😍🧿
- +1 yıl
🥰💕
2020den kotu olmasin ama les bir yildi yapmak istedigim hicbir sey gerceklesmedi
10 YorumlaBenim çok kötü geçti özellikle son iki üç aydır.
10 Yorumla
+1 yılPatates oldu bence daha kötğ
10 Yorumla
+1 yılNefes aliyoz ama yasamiyoz
10 Yorumla
+1 yılEn eskiye geri dönme kararı kaldım
10 Yorumla
+1 yılDaha olgun ve sogukkanlı
10 Yorumla
+1 yılÇok şey oldu, mental olarak yıprandım ve çöktüm.
10 Yorumla
+1 yılKötü geçti ama sabrıda öğreti
10 Yorumla
+1 yılSinirli birisi oldum çıktım bu ülkede
10 Yorumla
+1 yılDaha gergin biri oldum sanırım
10 Yorumla
+1 yılDuvarıma bir kaç tuğla daha ekledim
10 Yorumla
+1 yılHer geçen yıl beni daha da olgunlaştırıyor
10 Yorumlaİdeal koca adayına dönüştüm.
10 Yorumla