Yeni Yıl Sizce hangisini yılbaşı hediyesi olarak almalıyım? purposelles Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Fiyat farkından dolayı sade gümüş olanı aldım ama diğerindede aklım kaldı aradaki bu kadar farka değermi bilemedim Sizce hangisini yılbaşı hediyesi olarak almalıyım? Cevapla Hediye Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence birincisi 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Üstteki daha güzel. Keşke paraya kıyıp güzel olanını alsaydın. 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Yaabu Pandora bilekliklere bayiliyorum. Pembeli daha guzel tabi, gumus basit duruyor. Şahsen bana biri bunun gumusunu alsa yinede mutlu olurum. Beni dusunup ozel birsey almis diye. Kiz arkadasin sana bisey alcakmi 0 1 Yorumla purposelles +1 yıl Evet alacak oda Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zarif biri için ikisi de çok güzel düşünülmüş hediyeler. Gümüş olan çok daha sade, onu beğendim. 1 0 Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğer ikisi arasında ise aşağıdaki. Ama bence aynı fiyat aralığında çok daha güzel modelleri var. Daha fazla bak derim. 1 0 Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kanka gözyaşım pıt kime alıyorsan artık ne mutlu ona 1 0 Yorumla
eliftan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İkisi de gayet güzel önemli olan düşünmen 😊 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl bana alttaki hdiye gelmişti çok şık duruyor. 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Daha güzel bir şey al bune ya 1 4 Yorumla purposelles +1 yıl Ne alim kardeşim Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Bileklik ama güzel bir model Yorumla purposelles +1 yıl Burdaki avm de bitek bunlar vardı intden de önermiyolardı Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Üsttekini al o zaman Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl 100 liralık şeyi 1800 e satıyor şu Pandora. Helal olsun nasıl tanıtım yaptıysa 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 359 cevap paylaştı. İkincisini begendim 0 0 Yorumla
gizlibiri1999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl kime alacağına bağlı 1 2 Yorumla purposelles +1 yıl Kız arkadaşıma Yorumla gizlibiri1999 +1 yıl o zaman ikincisi iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence birincisi
Üstteki daha güzel. Keşke paraya kıyıp güzel olanını alsaydın.
Yaabu Pandora bilekliklere bayiliyorum. Pembeli daha guzel tabi, gumus basit duruyor. Şahsen bana biri bunun gumusunu alsa yinede mutlu olurum. Beni dusunup ozel birsey almis diye. Kiz arkadasin sana bisey alcakmi
Evet alacak oda
Zarif biri için ikisi de çok güzel düşünülmüş hediyeler. Gümüş olan çok daha sade, onu beğendim.
Eğer ikisi arasında ise aşağıdaki. Ama bence aynı fiyat aralığında çok daha güzel modelleri var. Daha fazla bak derim.
Kanka gözyaşım pıt kime alıyorsan artık ne mutlu ona
İkisi de gayet güzel önemli olan düşünmen 😊
bana alttaki hdiye gelmişti çok şık duruyor.
Daha güzel bir şey al bune ya
Ne alim kardeşim
Bileklik ama güzel bir model
Burdaki avm de bitek bunlar vardı intden de önermiyolardı
Üsttekini al o zaman
100 liralık şeyi 1800 e satıyor şu Pandora. Helal olsun nasıl tanıtım yaptıysa
İlki daha tatli
Birinci
İkincisini begendim
kime alacağına bağlı
Kız arkadaşıma
o zaman ikincisi iyi